|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אני לא משקר. אני ניגשתי בשיעור 43+- משהו כזה, קצת הרבה אבל זה שווה את זה כי עברתי טסט ראשון. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() שאני שומכאר
סתם אחי כימעט כל שבוע אני נוהג במכונית של ההורים שלי ואני לא מאמין שאני צריך יותר מידי שיעורים
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() כמעט כל המורים יכולים להגיש משיעור 20.. אבל מי שאמר ש"חבר שלי הוגש אחרי 11" זה שקר.
אני אחרי 29, עברתי טסט ראשון, שלשום בדיוק נגמר לי המלווה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לך תישר בננות הבנדם מי גיל 15 נוסע לבד בשכונה (פרדס חנה אין משטרת תנועה)
![]() |
#25 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
יש לי כמה וכמה חברים שלפני שעשו רישיון נהיגה, היו נוסעים בשכונה ברכבים של חברים וכאלה.. נערך לאחרונה על ידי Dino Psaras, 09-08-08 בשעה 18:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית אבא שלי נותן לי לינהוג אבל יש לי חברים שלפני הרשיון היו לוקחים את האוטו בלי רשות בגיל 16 ככה חחח איזה חפירה ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() אני גר בבאר שבע ופה יש בילוש בכל חור חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, מורה הנהיגה צריך להראות במס שהוא העביר את התלמיד 20 שיעורים, אם הוא עושה את זה ומקבל כסף על 11 שיעורים-הוא מפסיד כסף (צריך לשלם מס על 9 שיעורים שלא עשה). הדרך היחידה היא שהילד שילם על 20 שיעורים, והמורה פרע את החוק. אני אמרתי שהמורים יכולים להגיש אחרי 20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() כה אני יודע מה הולך שם, אצלנו משו דומה אבל יש להם דברים יותר חשובים על הראש ובשעות הצהריים הם לא נימצאים אצלנו
זה שמעליי קודם כל אני לא קיללתי אותך ושנית אמרתה שאני משקר אז בבקשה ממך אדוני הניכבד תילך להיזדאן
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואו כל הפורום נעמוד ונמחא לו כפיים! אבא שלך אידיוט, וחברים שלך אידיוטים, ובגלל אנשים כמוהם יש תאונות.
![]() |
![]() |
#32 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
רוצה להתגאות שהוא גבר שנהג בלי רישיון שיהיה לו לבריאות ...
![]() |
![]() |
#33 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתמול ב 4 בבוקר נסעתי באזור צומת קרית אתא
(סלים שיידי) אני מתכוון ליציאה אחרי הפרפר , צומת t מסוכן . קיצר איזה מטומטם יצאה בלי להסתכל נכנסה בו מונית מאחורה יצא מזה בנס רק מכה מאחורה היה יוצא יותר לאט היה עף לו הפוני אנשים נוסעים כאילו הם ב gta
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה חראות של נהגים על הכביש, חבר שלי כמעט נהרג בגלל אחד מטומטם שכמעט העיף אותו במהירות של 180 קמ"ש... מזל שהוא שם לב ברגע האחרון...(הנהג עבר באדום)
לא משנה כמה נהג טוב אתה בתכלס, תמיד יש סיכון מהצד השני... אני מקווה שהטסטרים יחמירו יותר לפני שהם נותנים רישיון...(לא שהם לא מחמירים, אבל זה לא מספיק) כל יום יוצא לי לראות מחדש כמה נהגים מטומטמים יש על הכביש... פשוט טמטום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק. רוב התאונות קורות בדרך כלל בגלל נהג אחד מטומטם, שנוהג תחת השפעת סמים או אלכוהול או סתם עייף, ואז אותו נהג שגורם לתאונה יוצא ללא פגע בזמן שהרכבים שהוא התנגש/גרם להם לתאונה מתים.
עולם לא הוגן |: לי ביום שלישי נגמר המלווה ואני נזהר מהחראות האלה שנוהגים כאילו הם אלוהים, נוהגים בתוך העיר על 100 לפני כיכר.. גברים~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 10......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא בגלל אנשים כאלה אין תאונות !!1 וורטקס תישאל את אימא שלי מה אם הוגינה שלה אם הכל פסדר שם אחרי הפעם שעברה ניראה לי אני צריך לחזור ועל הדרך להגיד לה שתדבר איתך ותסביר לך שיש עוד חיים מחוץ לפורום
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() מה אתם הורסים לי ת'פוסט יא פוסטמות
|
![]() |
![]() |
![]() |