|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ![]() כריסטיאן בייל המלך הזה... הוא משחק ממש טוב בסרט שנקרא EQULLIBRIUM - מומלץ בחום בעברית זה נקרא שווי משקל .
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט עצוב לחשוב על זה שהבן אדם לא יהנה מכל הביקורות הטובות מהסרט ולא מהכסף ....
אני אלך כנראה מחר או מחרתיים לראות בקולנוע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה הורדה מלאה של הסרט רצוי גרסת Dvdrip או R5 תודה
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין לא יצא שחרור שכזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אשכרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו בדיוק חזרתי מחיפה ראיתי את הסרט, סרט פשוט מעולה..
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() היום ראיתי אותו אחלה סרט..
הגו'קר מצחיק אחושרמוטה.. מסכן הוא אחלה שחקן עשה את כל הסרט בעיני חבל שהוא מת ועוד בגיל כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() הית' הכניס לג'וקר ניואנסים מטורפים..
הקטע של המשחק עם הצלקות בעזרת הלשון, וכל המשחק עם השפתיים והפה מדהים..מראה על חולניות כלשהי. ההליכה, במיוחד בסצינת הפיצוץ של בית החולים שהיא אדירה מבחינתי. הסצינה שהג'וקר נמצא במעצר ומדבר עם באטמן מטורפת, כל כך הרבה מחוות קטנות שעושות את הסרט, הצחוק המטורף עשוי כלכך טוב, בכל פעם שבאטמן מכה את הג'וקר חזק יותר הצחוק והשמח גדלים, מעין דמות סדיסטית מזוכיסטית. אכן תפקיד חייו, מגיע לו אוסקר, מינימום מועמדות.
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחריו זה נראה לי הארי פוטר או חומות של תקווה שהכניס בערך 1.1מיליארד. קיצר חזרתי עכשיו מהסרט, פשוט גאוני. אני לא מת על סרטי אקשן ובאטמן אבל זה פשוט עשוי בצורה מושלמת שאת נהנה מכל שניה ממנו... אקשן ברמה מטורפת. ממליץ לראות בקולנוע מאשר להיות מעפן לראות במחשב |
|
![]() |
![]() |