|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() מזל טוב שלומקה אני מאחל לך להמשיך בשינויים ובהצלחה בבודיבילדינג ותשים תמונה שלך באתר לאחר העלייה במאסה וכך ניראה כולנו עוד שינוי מדהים
![]()
![]() |
#22 | |
מנהל ראשי
|
![]() תודה לכולכם אנשים יקרים
![]() ואם במקרה מישהו מהשמינסטים היקרים של הפורום מתכנן לצאת היום לחגיגות סילבסטר אנחנו במועדון החממה הולכים לחגוג יום הולדת ולשם שינוי לפרק את הבר! אתם מוזמנים לבוא להצטרף לחגיגות! ציטוט:
אל תדאג עידכונים היו יש עוד איזה 4 חודשים של מסה רצינית לפני שפורשים לחיטוב לקראת הקיץ.
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() Mזל טוב אחי עד מאה כ-עשרים , בילוי נעים היום.
![]() |
#24 |
נפיחון
|
![]() מזל"ט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מזל טוב גבר!, יש מצב שנקפוץ היום במיוחד בשבילך! תלוי בחבר'ה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מזל טוב גבר, כל הברכות!
![]() |
![]() |
![]() |