|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() מצב פיזי כשיר יותר לביצוע משימות מורכבות יותר.
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיש טופס 55 ותתעקש ותציק תמיד שאתה רוצה לעבור לקרבי איזה טכנאי אתה? מה התפקיד? אתה בטייסת?
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() כן בטייסת דרג א' בעע
![]() |
#27 |
|
![]() הבנתי שמטייסת קצת יותר קשה לצאת... אתה לא אוהב את מה שאתה עושה? דווקא טייסת דרג א' אומרים שזה סבבה לגמרי שמע תגיש טופס 55 אין לך מה להפסיד וכל הזמן תשב על הוריד של האחראי עליך שאתה רוצה לעבור לקרבי ושאתה מדוכא בתפקיד שלך אם אתה ממש תרצה אתה תצליח..
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() השבוע אני מגיש טופס 55
כבר דיברתי עם המפקד והוא המליץ והכל ותומך הוא בעד מדוכא מהתפקיד זה כולם רואים חח כל שנייה שאני נמצא בדת"ק המסריח הזה אני הכי שבוז בעולם אנשים כאלה חראותת זה לא להאמין
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() תמיד אתה יכול ללכת לקב"ן ולנסות לעוף משם ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אני לא רוצה סתם לעוף משם
גם אני לא רוצה להיות ג'ובניק ולא להיות בחיל האויר המסריח הזה אני הייתי אמור להיות קרבי מההתחלה לא יודע איך הגעתי לשם בכלל
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() מודיעין שפות...
והם ממש לא יתחננו אליך, אתה מבלבל במוח צו ראשון עשית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() רק אל תחשוב שיהיה לך קל בקרבי אחי זה מאוד קשה אני לא ישקר לך
יש ימים אני שבוז מהתחת אין לך מושג כמה אבל הרגעים האלה שאתם צוחק אם החברה ונהנה ויש לא מעט כאלה הם מה שעושים את ההבדל ועל תישכח שתסיים מסלול אם תהיה קרבי לא משנה איפה בגדוד או בסירת זה ביכלל כבוד מלא נישברים באמצע ואל תשכח את הדבר הכי חשוב שיש אתה נותן מעצמך למען המדינה שלך ותאמין לי כן הצבא קשה במיוחד שאתה קרבי וכן יש שביזות יום א ואתה סוגר הרבה וזמנים וחרתא ומערכת דפוקה אבל אם עושים מה יותר שווה ? ברור שזה אין תפקיד בצצבא שיותר טוב מתפקיד של לוחם לא משנה מה הגובניקים המסכנים פה יגידו לך ואני לא אחד שבקרבי יומיים תאמין לי גבר ואפילו יהיה רגעים שתיבכה לבד או שישבר לך הזיין אבל להיות לוחם ? ולהישאר לוחם לא לסיים מסלול ולצאת לגוב או לחכות לתעודת לוחם זה חרתטא אחי להישאר לוחם עד הסוף רק הטובים בסוף נישארים לא משנה איפה ותיזכרו רק גולני
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב אם אתה תעבור לקרבי תירשום פה ואני יגיד לך דברים שחובה לקחת שיעזרו לך הרבה
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() רק גולני !!!!
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מעצב אותי כאלה כמוך שאומרים גובניקים מסכנים נו אז אתה קרבי ומה? הרבה יכולים להיות קרביים אבל לא כל אחד רוצה כי יודעים מזה הצבא הזה שסם עלייך זין אסירים שאתה תופס משוחרים תופסים חיילים ולא עושים כלום כדי לשחרר אותתם חלאס לזין תסכל כשתסיים תשרות בטור קרבי נדבר וגם הרבה קרביים שמשתחררים אומרים שזאת טעות אבל כל אחד מה שבא לו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ^^ זה לא ישנה את העובדה שקרבי זה הרבה הרבה הרבההה יותר חשוב מג'וב
כאילו אין לא יעזור מה תגיד כמה שקשה וכמה ששמים עלייך זין זה הרגשה פי אלף יותר טובה לדעת שאתה קרבי ושנותנים לך את הכבוד ולדעת שאתה עושה משו מועיל ומרגיש טוב עם עצמך יש לך את החבר'ה שלך כמו אחים האנשים הכי טובים בעולם(רובם כן..) לא כמו כל הג'ובניקים האלה מתייחסים אליך כמו זבל לא משנה כמה אתה טוחן בתור ג'ובניק נותנים לך זין לא נותנים לך כבוד בגרוש (ואני אומר את זה בתור הג'ובניק שאולי הכי טוחן שקיים 11\3 עובד מהבוקר עד הלילה) אז כן קרבי טוחנים למוות זה הכי קשה בעולם והרבה פעמים אתה שבוז מת אבל יש איתך אנשים שיעזרו לך מתי שצריך ויש לך את הכבוד וההרגשה הטובה וזה מה שמחזיק אותך למעלה ולא נותן לך להישבר אולי אני סתם אוכל סרט אבל יש לי חברים שיעידו על זה וגם זה מה שאני חושב וכמובן רק גולני!!! בעזרת השם אני יקבל את זה
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין מה לעשות גובניקים לא עושים כלום מעטים הגובניקים שכן עושים משהו גובניקים אפסים לעומת קרביים תבין את זה אפסיים !!!!! אבל בוא אני יוסיף משהו יש גובניקים שבאמת תורמים ויש סתם אפסים שלא עושים כלום אבל גם אלה שתורמים לא מישתווים לקרביים ותהיה בטוח אני יסיים את השרות שלי בתור לוחם לא משנה מה ואני לא 3 חודש בצבא כבר כימאט 5
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
אתה עדיין צעיר זה לא משנה וגם אני צעיר ויש פה הרבה חבר'ה צעירים וגם חבר'ה שאחרי שירות קרבי יגידו לך שהם מתחרטים גם להם עדיף לא להקשיב כי יש לי חבר מהחדר כושר שאמר לי שבהתחלה הוא התחרט על זה שהוא היה קרבי ועכשיו בגיל 26-27 הוא אומר וואלה זה היה חשוב שהוא היה קרבי ושזה תרם לו הרבה ואני למדתי על בשרי שלא להקשיב לדעה של אף אחד כי קודם יש המון חרטטנים ודבר שני כל אחד רואה את הדברים אחרת, בשבילך זה גן עדן בשבילו גיהנום הדעה שלי זה שכל אחד קודם כל יתגייס, אחרי זה שיגיע למקום שהוא מרגיש שהוא תורם בו מספיק בהתאם לאופי שלו, אני האופי שלי ממש לא תואם לתפקיד שהגעתי אליו ואני חושב שאני יכול לתרום פי אלף בקרבי ושמתאים לי פי אלף קרבי ולא הג'וב המשעמם הזה שאני מקבל ויבראציות בגוף מרוב שיעמום..
![]() |