|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב זה פורום וכל אחד רשאי לתת את החוות דעת שלו בלי לשאול אותך , זה לא אשכול פרטי שלך על הלוח שלך בבית.
ואתה כניראה לפחות אין לך מושג מינימלי כי אם היה לך אז לא היית עושה את המ שאתה עושה אז אנשים מנסים לתקן לך טעויות בא לך לקחת את עצתם תיקח, לא בא לך ,זבש'ך, זכותו של כל אחד להגיב פה
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() ציטוט:
15אחוז שומן...
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים שלא ראו אותי יגידו לי איך אני נירא נו תהיה רצני שניה אני זה שרואה את עצמו כול יום במראה ואני זה שמדד אחוז שומן ואני זה שיודע מה אני צריך אז אל תגיד לתקן כי להגיד לי לא לעשול חיטוב אתה שחיף זה לא לתקן זה לחשוב שאתה איזה גאון שמבין כי פעם שמעתה אנש/ים אומרים את זה ואתה אומר למה שגם אני לא יגיד רק הגדולים אומרים ככה
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() במאמר רשום שאתה עושה 68 כפול קילוגרמים של שומן בגוף ולא אחוז שומן
אולי ככה תבין? 15% מ-60 קילו זה 9 קילו שומן זה יוצא גרעון של 600
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() צא מנקודת הנחה שאם מדדת עם קאליפר סביר להניח שהמדידת אחוז שומן שלך בכלל לא נכונה.
אין לי מה לראות אותך, 60 קילו על 178 אפילו אם אין עליך גרם שומן אתה חסר מסה לחלוטין תעשה מה שבא לך...
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אולי תעלה תמונה?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד איך עושים את ה15 אחוז מ60 אין לי מושג
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה את המשקל שלך שזה 60 לחלק ל-100 שזה אחוז בכללי (כאילו 60 קילו = מאה אחוז)
מה שנשאר זה היחידה כפול אחוז השומן 60 לחלק למאה כפול אחוז שומן = שומן בגוף יוצא 9
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
http://israelbody.com/showthread.php?t=38066 זה אתה פירסמת ... מה אתה מזיין ת'מוח מה אתה אנורקס שרוצה להיות עוד יותר אנורקס ... לא מבקרים אותך בשביל לרדת עלייך אלא בשביל להבהיר לך שחיטוב עושים בשיא מאסה ולא ב 59 קילו ... אתה לא תוריד שומן אתה תוריד שומן ושריר ומאסה... אתה תשקול איזה 55 קילו ... ותיהיה כמו ההומו ההוא שמחוטב ושוקל 50 . מה אתה עושה לעצמך בנאדם ? תתחיל תפריט מאסה כמו שצריך , ותעלה לפחות ל 70-80 קילו לפני חיטוב...
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע אחי פעם ההיתי שמן ההיתי מתביש ללכת לים בגלל שצריך להוריד חולצה החלטתי שנימאס לי ועשיתי חיטוב לא ידעתי מזה פשוט בקושי אכלתי ירדתי ל 50קילו ההיתי נירא רק עצם לא היה לי שריר באתי לפורום למדתי קראתי הכנתי תפריט עליתי ל65 קילו עכשיו ההפסקה הזו הורדתי עוד 5קילו אני כרגע על 60 קיול אבל יש לי שריר אחי ואני מודע למה שיש לי אני לא מהאנשים שחיים בסרט שהם עם שרירים ככה שאני רוצה חיטוב גם בגלל הפסקה וגם בגלל שזה הגאווה שלי לעצמי להוריד חולצהשיראו קוביות חיטוב טוב בגוף אז בבקשה אל תגידו לי למה וזה ישילי סיבה אני לא טיפש שחשוב שהוא ענק אני יודע שאנ יהיה רזה אבל זה סיכון עצמי שלי שאני יעשה תודה.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תפריט על הפנים אחרי חיטוב כזה לא ישאר לך טיפת שריר אם בכלל תצליח לעבור אותו
חוץ מזה אתה כל פעם מתעקש לעשות חיטוב אמרתי לך אתה צריך מאסהה דחוףףף אתה ממש לא על 15 אחוז שומן אתה בטוח שכן ביגלל שאתה לא רואה ריבועים אבל בשביל ריבועים גם צריך מאסה בבטן תעשה מאסה גם זה יותר יסתדר עם העבודה וגם זה מה שאתה צריך
![]() |
#32 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תיסתכל בפורום פיתוח גוף תחרותי על האשכול טעויות תראה כמה אנשים עשו טעות של חיטוב בזמן לא נכון וסיימו כשחיפים מתים!!!
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() בוא לאיסי