|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אנחנו בפורם פיתוח הגוף ולא בפורם הכרות. |
|
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תרגום:
כן. |
![]() |
![]() |
#23 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
זה לא צריך לעניין אותך |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחחחחחחחח "כן אני אמיתי"
ד"א למה הגבות שלך מסודרות בצורה כזאת ולמה אתה עם איפור for god sake?!!? |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() וזה באמת לא מעניין...
שיהיה לך לבריאות. |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אתם רואים שהוא מסדר איפור ועושה פוזות שאני מתבייש לעשות לעצמי
יש פה הרבה דעות על הומואים אבל הבחור צודק זה לא לעניין אין פה על מה כל כך להגיב כי אתה רק בתחילת הדרך וגם אין לך כמעט מאסה של שרירים. בכל אופן, לפי דעתי אתה צריך לאכול יותר ולשכוח מהריבועים בזמן האחרון שאני רואה רק יותר אוחצ'ות (גברים כאלה מגונדרים ומטופחים יתר על המידה) בקניונים במסיבות ברחובות... אין זה לא יאומן
#28 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ואני לא הומו. אני סטרייט נוקשה חד וחלק. סליחה למאוכזבים (וראיתי שהיו פה כמה שהתעניינו יתר על המידה במידע האינפורמטיבי הזה) |
|
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח יא אלה איזה דור של קוקסילנלים יש לנו לא יאמן
גברים מתאפרים ומטופחים יותר מנשים חחחחחח פשוט גועל נפש אה ולבחור שהעלה את התמונות, אל תצפה לתגובות בונות מידיי כשאתה מעלה תמונות כאלו זה לא המקום חבוב |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אוחצ', מה אתה רוצה שנגיד לך על התמונות הללו? יש רק מילה אחת, והיא:
מאסה!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי חבר שהוא ממש החבר הכי טוב שלי והוא לא יכול לסבול את זה לפעמים הוא רב איתם והם כאלה PUSSYS !! זה כזה קורעעעע אם אתה רואה אותם במכות זה יותר נראה כמו "פאק שלא יהרס לי הפאקינג הפן" ויש את האוחצ'ות עם ה"גב" שמתחילים לאיים עליו ואז מרביצים להם יותר!
![]() |
#33 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
דבר שני אני רואה שאתה מאוד נמשך למראה שלי באופן כזה או אחר אז אני אקבל את זה כמחמאה דבר שלישי אתה הומו בהכחשה, ולא היה מפריע לך איך שהדור של הבנים נראים (כקוקסינלים לדברך) כי זה היה מותיר לך יותר אפשרויות עם בנות ופחות היה לך מתחרים. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שחיף הומו ומתלהב
#35 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני נראה בן :):):):) |
|
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אודות החליף = Fff?
|
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני אתן לך תגובה עיניינית.
1. ההודעה הראשונה שלך היא דיי מפגרת. בפורום שלנו גוף כזה זה לא יפה. זה קטן זה חלש זה לא מספיק. קיצר, התלהבת מעצמך יותר מדי. 2. מה אתה רוצה להראות לנו פה? גוף של מישהו שמתאמן רק חודש? זה לא מעניין. תחזור עוד חצי שנה ותראה התקדמות. 3. אני מניח שהבנת כבר אבל בכל זאת אני אגיד לך: תעלה במסה. 4. יש פה לאנשים קצת בעיה עם הומואים וכל הקטע הזה של הסטיליסטים. אני מקווה שלא נפגעת. 5. להגיד "מידע אינפורמטיבי" זה כמו להגיד דיכאון מלנכולי או דיסאוריינטציה מבולבלת. זה נשמע חכם אבל זה לא. ברוך הבא.
#38 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגיד לי מה אכפת לך עם בנות אוהבות את הגוף שלך?? לך חשוב מה בנים חושבים לא?? |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |