|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית בחיים לא הייתי ניפגע מהדבר הזה שקורה לעצמו הארדקור אבל לדעתי צורת הדיבור הזאת פשוט מגעילה!!
אני לא מאמין בחיים שהוא ידבר ככה למישו ברחוב ואני גם לא מאמין שהוא איזה סוס או משו כזה
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() הנה עוד דיון חסר תכלית בנוגע להארדקור להעלבויות ולרמה של הפורום ...
אם יפסיקו להגיב פה ילדים קטנים בני 13 אולי הפורום יראה אחרת ...
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אין לך זכות להגיב בנושא אתה מתאמן יום וחצי .
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אה שכחתי זה הפורום והשרשיר של מתאמנים מינימום שנה ו... ? סלח לי אדון עולם שחטאתי... ![]() אני מתאמן יום וחצי ואני כבר יודע יותר מחצי מהילדודס פה שמתעסקים כל היום בחרא ועונים תשובות לא לעניין כמו חבורה של שימפנזים (מהסוג הטיפש). ראה ערך הציטוטים למעלה
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מבין שזה קל לצאת נגד הארדקור שאומר "אין לך זכות להגיב אתה בסה"כ ילד שחיף ומושתן" אבל זה בסדר להגיד לבחור שאין לו זכות להגיב כי הוא מתאמן יום וחצי? באותה מידה אני יכול להגיד לך שאין לך זכות להגיב כי אתה מתאמן מה, כולה שנה שנתיים?? זה כלום במונחים של באדיבילדינג. באותה מידה אני יכול להגיד יום יומיים. יבוא מתאמן ויגיד לי אתה אולי מתאמן שש שנים אבל חצי במסה ממני ואני מתאמן שנתיים (ויש כאלו). יבוא מישהו ויגיד לו לא עלית על במה אולי אתה מסיבי אבל אין לך מושג מה זה להקריב את עצמך לתחרות. יבוא מישהו ויגיד לו אולי התחרת במר ישראל אבל אני אין לך מושג מה זה לעמוד מול במה של תחרות רצינית בארה"ב.
והרשימה נמשכת ונמשכת אף אחד כאן הוא לא רוני קולמן ואין לו 50 שנה של ניסיון, ואפילו לא קרוב. יש תותחים בתחום הזה אבל הכל יחסי. כולם יכולים לרשום את דעתם בעיקר בנושאים כאלו כלליים הארדקור בכלל יוצא נגד אלו שמגיבים בנושאים הם באדיבילדינג פרופר ואת זה עוד אפשר להבין...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() עזבו אותכם מאימונים,תנו לשתות בירה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי שתוק שתוק כבר תן כבוד יילד בן 13 עם חננה באף תקרע זוג כפפות בחדר כושר קודם כול אחריזה תרשה לעצמך לדבר על את מי להעיף ומי לא.
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח +9384732893478932748932 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הארדקור בסדר גמור
די ליהיות ילדים קטנים ,מה קרה ?!@ נעלבים מכל דבר!!?! תתעלמו וזהו..עם משהו קרה.
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() להעיף את הארדקור ? למה שלא תעוף בעצמך ? חחחחחחח
אם אנשים יפסיקו לדבר שטויות הארדקור ירגע, אבל עכשיו הוא מיסכן, יש לו הרבה עבודה (לא חסר נובים בפורום) שבמקום ללמוד מאנשים מנוסים יותר, ולקרוא מאמרים, הם מעדיפים לבזלבל במוח ולדבר על דברים שהן להם מושג בהם, לדוגמה בחור אחד רשם היום (אני לא חושב שיש צורך לרשום את הכינוי שלו) --------------------------------------------------- (((זה לא רק בפורום, יש איסור מוחלט לדבר על סטרואידים בפורומים))) .... ----------------------------------------------------- אני לא מבין על מה אותו בן אדם חשב כשהוא אמר את זה ... אין לי תגובה להודעה הזאת, זה שיא הטיפשות ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק אתה גם בפורום השני אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() כל אלה שבאים בפוזה של ילדים בני 13 אז אתם בידיוק כמוהו
אתם כלכם סתם חשים סתם לידע כללי אני בן 16 ואני בטוח שאני נראה יותר מבוגר גם ממכם בגיל הזה אבל עזבו זה לא קשור הגיל קשור ההתנשאות אם אן לכם חיים ואתם חושבים שממנו אתם מקבלים מוטיבציה אז שיהיה לכם בהצלחה בימיפ כאלה אני שמח שיש חברים שאתה מתאמן איתם שנותנים מוטביציה ואני לא צריך לקבל את זה מאיזה מתנשא מסריח באינטרנט |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() כל הידע שלו שווה לתחת השעיר שלי כשהוא מתנשא פה על אנשים וחש אל יווני אולד סקול.