|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() גנטיקה אחי
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() מסה מכובדת בהחלט אתה מאסיבי מאוד..
סחטיין על הכוסית ועל השיזוף :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() גבר אתה פשוט ענקי במיוחד התמונה שלך בחתימה רצחנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() אחד הסוסים תהיה בריא
שינוי מדהים עשית! באמת אתה ראוי להערכה מי כמוך וכמוני יודעים שלהיות שמן ולהיקרא בכינויים כמו "חבית" "טנק" "שמנטון" זה לא כלכלך נעים עכשיו אתה צוחק על העולם אחי כלהכבוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם כל נראה אחלה.
שנית, באימונים של שלוש שנים רצופות עם גנטיקה טובה אפשר להגיע לכאלו תוצאות וגם יותר... לא מבין מה ההצקות לגבי סייקלים, אפשר לחשוב שיש לו גודל בלתי אפשרי של יד 50 סנטים וכו.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הייתה צריך לראות את המצב של ה"לפני שלו" ואז הייתה מבין איזה דרך הוא היה אמור להגיע כדי להגיע למה שהוא הגיע עכשיו..(כמה הגיע ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה מעולה ! אבל אתה חייב לשים דגש על הכתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ועדיין - שאלות מציקות על סייקל זה לא לעניין, גם אם הוא כן היה בסייקל, זה לא משהו שהוא צריך לתת לגביו דין וחשבון. זו פשוט שאלה לא במקום גם אם התשובה חיובית.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() בונא אורי כל פעם שאתה מפרסם תמונות אני הולך מסתכל תתמונות שלך פעם, ואני כל פעם בשוק
עשיתה שינוי ענק! תנראה פצצה! כל הכבוד! זה מה שכוח רצון וגנטיקה עושים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() אחלה גוף אחי...
לדעתי מתאים לך ככה הכי טוב... אבל תנסה לחטב ל10 אחוז יהיה מעניין. בכל מקרה בהצלחה לא משנה מה תבחר=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שור! אני זוכר את התמונות שלך כשהתחלת את החיטוב ואתה נראה יותר טוב עכשיו...
גם מתלבש בסטייל (בהמשך לת'רד של החתונה :d) חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) שמע פעם הבאה תעלה תמונות בלי חברה שלך :):):):) היא מוציאה את התשומת לב הכל עליה חחח יש לך חברה ממש יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גוף גבר, מאסיבי.
בהצלחה בהמשך גבר.