|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ובנושא הטירה, חבל שהיא נמכרת בשוק הפרטי, עכשיו איזה מיליארדר יקנה אותה, ויהנה ממנה לבד, ושאר הציבור המתעניין לא יוכל להנות ממנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מנהל ראשי
|
![]() קצת אינפורמציה למתעניינים, דרקולה זה סיפור אמיתי. זאת אומרת זה שהפכו את ולאד האיום לערפד ולמפלצת זה בטח בגלל הסאדיזם והעינויים שהוא היה עושה לקורבנות שלו. עד היום הוא נחשב לאכזרי ביותר מכולם.
זה לא שהוא באמת היה ערפד, פשוט האגדה עליו עקב המעשים שהוא עשה , הפכה אותו לבאמת מפלצת. כל זה היה בתקופת המלחמות של הנוצרים עם המוסלמים כאשר המוסלמים כבשו את אירופה. התקופה של ולאד היתה לקראת סוף ימי הביניים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() או סיקס פק או סוזוקיrgsx:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
הושעה
|
![]() אנשים עם אופקים צרים - לא מעניין אותם שום דבר. נגיד ויש נושא - קרבות המפנה במלחמת העולם ה - 2. אותי זה מעניין עד כדי טירוף, בעוד שאיזה בליין פרימיטיבי מצוי ישם זין על זה ועל כל שאר הנושאים שקשורים לזה.
עוד משהו, מצורת ההתבטאות של אדון "איבר מין קצר", כמו "דוכס משנות ה - 20, את מי זה מעניין?" מראה הכל - בן אדם שלא רואה, לא יודע ולא רוצה לדעת מה קורה ברדיוס של יותר מדקה סביב הזמן שהוא חי בו, ועובדות היסטוריות בשבילו זה משהו בשביל "חננות". ובכן, זה ממש לא!!!
![]() |
#25 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני מקווה... אנטון אני מצטער שלא חשבתי כמוך שהייתי צעיר יותר,אולי עד היום הייתי כבר עם איזה תואר דוקטור ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
הושעה
|
![]() אגב, היום לארס אולריך ממטאליקה חוגג 43!
![]() |
#28 |
מנהל ראשי
|
![]() אני דווקא גרוע מאוד בלזכור מספרים, זה כולל תאריכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הבן אדם פה מעלה פוסט כדי שתפעיל קצת את המוח שלך ותלמד משהו בחיים שלך ולא תפתח רק שרירים אם הפוסט לא מוצא חן בעיינך אל תגיב ולך תמצא תזין הקטן שלך חחחחחחחחחחח ***************** קיצור אחי אני יודע מי אתה ותאמין לי שאתה מסכן וזה טוב שאנשים ככה מנשנשים אותך בטח אתה גם ילד כאפות בנוסף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לעומרי....אותי זה עיניין וכל מי שלא מעניין אותו מוזמן ללחוץ למעלה בעמוד על "הקודם" ולצאת.. לזין קטן....תתבגר!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן מה שרשמת למעלה זה הסיבה שהתחלתי להתעניין בהיסטוריה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
כללי:: אוהב שרירים מחשבים מכניות והכי חשוב לזיין בנות
עוסק ב:: משפר מכוניות ומחשבים מתאמן ואוהב בנות
|
![]() ![]() אוי בעצם השם שלי זה ולד בלי ה א ![]()
![]() |
#33 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() הינה עוד דבר יתרוני וחיובי בפוסט הזה
![]() נזכרתי בסרט ענקקקקקקקק שראיתי לא ממיזמן על "הרוזן דרקולה" (הסיפור האמיתי על הרוזן הרומני שלחם בטורקים או בפרסים) סרט קצת ישן אבל ענקקקקקקקקק אחד היפים!! מישהו פה ראה אותו? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מנהל ראשי
|
![]() איזה סרט עם קיאנו ריבס, אנטוני הופקינס ווינונה ריידר?
זה? http://www.imdb.com/title/tt0103874/ אם כן , סרט ענק!!!!! ראיתי אותו כל כך הרבה פעמים! ודרך אגב זה טורקים לא פרסים ![]() תתחבר רגע למסנגר אני צריך אותך בקשר למשהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אם הבחור הערבי שפתח אתמול פוסט בדיבורים כללי ? הוא גם מזוייף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי ת'פוסט עומרי
לדעתי אם מישהו יקנה אותה ויפתח אותה בתור מוזיאון הוא ירוויח הרבה כסף אה והמשתמש הכפול הזה לך תישן על האף ימשועמם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נו מה ניראה לך, תשתמש קצת בשכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
*עם.. יש לי רעיון ותגידו לי מה דעתכם....אם נגיד משהו יקנה את הטירה ויהפוך אותה למועדון....יש לה בטח כמה אולמות גדולים..שלא נאמר ענקיים...להפוך מקום כזה למועדון עם כמה סוגים שונים של מוזיקה במקומות שונים בטירה +כל מיני אופציות אחרות ![]() מבחינת שימור אתרים היסטוריים...לא כל כך עובד אבל אפשר נגיד להשקיע באבטחה וסדר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
מנהל ראשי
|
![]() מה אתה צוחק? למה להפוך אתר היסטורי למועדון???!!?
זה הדבר שמביא את הכל התיירים בעולם לטרנסילואניה! הם אומרים שכל התיירים באים בשביל לראות את הטירה של דרקולה. |
![]() |
![]() |