|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() לוזון
כהה אחי יש לי כרססס ! אתם לא רואים פשוט כי אולי הכנסתי טיפה תבטן ! http://www.israelbody.com/showpost.p...74&postcount=6 raiber כה אחי... בדקתי זה 31.. מפליא אותי שאתה אומר שנראה הרבה יותר... eyalamzleg hasman90 שמעו אני יש לי כרססס !! חוץ מזה קיץ וזה עוד מעט אני רוצה לשרוף תשומנים שלי כבר ! xLaes אני צריך לשפר את החזה ??? צריך לשפר הכל =]
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נשמה אתה טועה לא אנחנו...
בתמונה ההיא כנראה היית אחרי אורחה או הרבה מים או משהו או שפשוט נשפת וככה שנארת עם הבטן כלומר הבטן נפוחה... אין לך כרס כזאת תאמין לי... דבר שני אני מבין אותך רוצה להיות מוכן לקיץ אבל לא תמיד להיות מוכן לקיץ גובל בחיטוב... יש כאלו שאין מה לחטב באמת כלום שגם אם הם יורידו את השומן שנשאר זה כבר לא יהיה יפה בכלל במקום זה לעשות מאסה נקייה לקיץ ולצבור קצת שריר לקראת הקיץ נשמע יותר טוב תאמין לי אל תעשה סתם טעות שעוד חודשיים תבין כמה זמן בזבזת תעשה מאסה וזהו.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אסי אתה בחיטוב וממשיך לקיץ נכון ?
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וממשיך נייטרלי בקיץ כי באמת חבל סתם לאבד שריר בגלל זה אני נכנס לנייטרל שהאמת זה כמו עלייה כזאת כדי לעלות בצורה הכי נקייה ואיטית וגם להשאר חטוב לקיץ.... תעשה את זה ככה תיהיה קצת מעל נייטרלי תאמין לי לא תתאכזב.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() לא טוב אחי , איזה חיטוב בראש שלך?
חחח כרס בירה עלק... יאלה תפציץ מאסה!!! |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אחים שלי...
מהה גם יש לי שוקיים אלוהים ישמור איזה.... נראה לי אני בכל זאת אדפוק חיטוב של Cc ואז אחרי הקיץ אתחיל מסה... בכל מקרה תודה על עצות
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() איזה חיטוב עכשיו ובאמת לא נראה כאילו יש לך כרס אולי יש לך אז תלך לעבוד על בטן לא חיטוב!
גם וחזה יש עוד הרבה עבודה ויש מכשיר מעולה לשניהם pullover מכשיר מעולה עובד טוב גם על הגב וגם על החזה אתה תראה תוצאות מאוד מהר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כרס אז לעבוד על בטן ולא על חיטוב...?
אחי תקרא מאמרים דחוףף !
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
מה זה שוקיים חבל על הזמן?! אללהה! מאסה אם אתה עושה חיטוב אתה תיהיה יותר שחיף מעכשיו אחי זה מיותר לגמרי! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אחי תכלס חשבתי אתה באמת איזה 17-18 אחוז...
אחשלו עזוב שטויות תן מאסה 'נקייה' עזוב חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() Blabla144
חחחחחחח אחי אני לא שחיףף !! יש לי כרס בירה סתכל בעמ' אחד פרסמתי תמונה ! BodyKilo אני באמת 16% ! הייתי בטוח כולכם תגידו להמשיך חיטוב !
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי אני צריך להוציא אותך מהתזונאית הסתומה הזאת שלך ולהראות לך איך מתאמנים חזק..
אתה חייב להתאמן איתי ! חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כל אחד פה מדבר כאילו הוא בגודל של פיל בסוף הוא מעלה תמונות הוא בגודל של זחל
|
![]() |
![]() |