|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תעזבו אותו כבר , אם להסתכל מהצד איך שאתם כל פעם מנסים לרדת עליו אתם ממש ברמה נמוכה תרדו על המעריצות שלו תשמרו את הרמה שלכם
#22 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הדבר העצוב הוא לא שמייקל לואיס מצטלם באינטרנט, אלא העובדה שמילה של מישהו עם גוף טוב שווה יותר ממילה של מישהו שבאמת מבין בדבר.
החברה שלנו כ"כ חומרנית...
#23 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1)עצבן אותי שהוא אמר שזה תרגיל רק לגברים:| הזכיר את זה איזה פעמיים שלוש...
2)הוא אמר ראש קדימה אבל כשהוא עשה את הסט הראש שלו היה ברצפה. 3)יהלום זה לא ליד אחורית? 4)פרק הבא אימון ישבן בטח יהיו שם 3 כוסיות, הוא ועוד 2. אבל בכתלס אני חושב שהגזמתם איתו... כמו שאמרו כבר ב200 פוסטים, הוא דוגמן לא בודיבילדר, הוא רוצה חזה ידיים ובן לא יותר.השיג את מה שהוא רצה ושיהיה לו בכיף רדו ממנו. |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עוד משהו...
בסדר הוא אפס שחיף וכל מה שתגידו. אבל הוא יודע שיש לו מעריצים וזה שהוא פותח את הדבר הזה באינטרנט גם נותן לו מעריצים וגם גורם לשמנים שרוצים להראות כמוהו לעשות ספורט, למרות לא ברמה של חדר כושר אבל עדיף על לשבת בבית לטחון צ'פס והפעולה הספורטיבית היחידה שהם עושים זה לקום לשירותים. |
![]() |
![]() |
#27 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#28 |
חבר ותיק
|
![]() הקטע שיותר מידי עושי יוגה השטלתו על החדרי כושר בארץ , מה שהוא נותן זה יותר טוב ממה שיתנו לך בשייפ \ סטודיו C כמעט תמיד.
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אוי תעזבו אותו בשקט.. כל אחד שהוא אומר מה שהוא חושב ומפיץ את זה ברבים אז אתם יורדים עליו?
אני בטוח ש90 % ממכם לא ראוא ותו במציאות הוא לא כזה קטן .. הוא לא קש כמוש רשמתם..הוא לא ענק מצד שני אני ראיתי אותו במציאות.. הוא נראה פצצה.. ואני חותם לכם שהוא יותר גדול פיזית ועם גוף בנוי יותר טוב וןויותר יפה ויותר מעוצב מאשר 80 % מהפורום פה.. ואני חותם לכם את זה.. בסדר אז טעה.. כל אחד שיגיד אתז ה תרשום לו כזאת תגובה? |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() ילדים קטנים השתלטו על החדר כושר
|
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס יש לו אחת הגופות היפות[לדוגמן] לא לבודיבילדר
|
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() חח הרג אותי שהוא אומר שמתחילים עושים 15 חרות ומתקדמים 12, הרי, הוא לא אמר להוסיף עוד משקל או משהו ולעשות עם הכי הרבה משקל 12 חזרות, אז מה הטעם לעשות במשקל גוף עם פחות חזרות ככל שיותר קל לך?
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה באמת היה מצחיק. אנטון, אתה בחור טוב אחי...ואני מבין מה שאתה מנסה לעשות. אבל זו לא הדרך....תבין הכל מתחיל מבעיה עמוקה יותר. היא נקראת - בורות. בורות היא האויב הגדול ביותר של האדם. בכל מקום יש בורות...כי ככה זה טבע האדם...מסרבים ללמוד, להשכיל...להתענין...תמיד מחפשים את הדרך הקצרה. בכל תחום ולא רק בבודיבילדינג, צריך להשכיל!...ללמוד...לצבור כמה שיותר ידע ואז- להמשיך לצבור עוד ידע. וזה דבר שאתה לא תוכל לשנות ע"י ירידה על מייקל לואיס....כי הבעיה היא לא במייקל לואיס אלא בבורות של האנשים שמקשיבים לו. כאלו שלא קראו מאמרים...שלא חקרו את הנושא של פיתוח הגוף. כאלו שמפחדים מסטרואידים כאילו זה הירואין - הכל בגלל בורות. אתה לא יכול לשנות את זה אחי...פשוט תרגיש בר מזל שאתה מבין ומשכיל בנושאים מסוימים בעוד שאחרים נשארים בורים. בברכת LIGHT WEIGHT , מני. ![]()
![]() |
#34 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |