|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נסה אתה לדבר איתו למשוך איתו מזה
ואם זה לא עוזר, אל תנסה להיות אמא שלו
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה אחי קשה לי לתאר מישהו שעושה את זה כל יום. אולי פעם בשבוע.. ולפותח הדיון - לכו תדברו איתו.. אל תערב שום אל סם ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() לדבר איתו?!ידידה ניסתה..עזרה ואז היא נכשלה.
והוא חזר שוב להשתמש.. אז הדיבורים נגמרו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() קמתי בבוקר מוקדם, אני מוקף באנשים.
שלא ראיתי מעולם, אבל כולנו חברים. אני בארץ רחוקה, בלי חולצה בלי דאגות. מפיל ראש ועוד אחד, איזה הזיות. סטלה איזה סטלה איזה סטלה! סטלה איזה סטלה, איזה סטלה. וואי וואי אני רעב, חולם שווארמה וברד. מביט ימינה אחר כך שמאל אני על הערסל לבד. פתאום אני על המטוס חוזר לארץ ישראל. נוחת בבן גוריון מה אני עושה כאן לעזעזאל. כאפות איזה כאפות איזה כאפות. כאפות איזה כאפות איזה כאפות. אני לא מוצא את עצמי בכלל אפילו את חדרי נעלתי. בעבודה הישנה כבר אין צחוקים. אני עוזב היום לא משנה לאן. עכשיו עברתי ביסטא כוסאומו העולם! סטלה איזה סטלה איזה סטלה . סטלה איזה סטלה איזה סטלה. מי שהיה בבומבמלה יודעע על מה אני מדבר: http://youtube.com/watch?v=IrOoRV3Uosk
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() היה פה אחד בפורום קראתי לא זוכר מי שהוא וחברים שלו הוציאו חבר שהתמכר ..מי זה היה? תן לו כמה עצות לבחור...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לנושא, יש לך מושג אולי למה הוא עושה ת'דברים האלה? יענו אולי היא בדיכאון או משהו... בכל מקרה באמת אם אתה רואה שהוא נגרר למטה דבר עם ההורים שלו...
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלו לא היה שחיף או אני לא טועה? גם סיקס פאק לא נראה לי התחיל משהו מיוחד
פשוט יש לו גנטיקה שמאפשרת לו עלייה נקייה והוא מאוד פרופורציונלי (הוא מתאמן כבר כמה שנים והוא השקיע אז הוא נראה כמו שהוא נראה עם עבודה קשה) ולדיון,לדעתי גראס אפילו יותר גרוע מהרואין נגיד מישהו השתמש כמה שנים טובות בהרואין, איבד את הכסף שלו, הלכו לו השיניים (ועוד קצת איברים פנימיים) והבית אבל הוא עדיין יכול להשתקם איכשהו לקיחת גראס הופכת אותך לטמבל ואדיש, תנסו אי פעם לדבר עם מישהו שהיה מעשן ואתם תבינו לבד חוץ מההנאה של הגראס הם כבר לא נהנים משום דבר וכל הזמן אדישים, לא יודע איך בן אדם שלא נהנה מכלום יכול להשתקם ולא לעשן את החרא הזה יותר (דיברתי על השוואה יותר מבחינת התמכרות)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ד"א הוא בממר"ם - אז שוב לא חושב שסמים קלים זה רע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() גיל הטיפש עשרה...
שמע, אני מכיר אחד שגם היה מעשן ירוק חום מה שתרצה.. ושותה כמובן, עבר לאקסטות בכמה ממסיבות טבע... מסיבת טבע אחת הוא השתמש ב3 אקסטות, אחד על המצח, אחד תפס ביד, ואחד בלע את האמא שלו.. למזלו ורק למזלו הוא יצא מזה במזל, יום למחרת הוא לא הבין מה הוא עושה ואיך הגיע לזה וזרק את כל החרא הזה קיבינימאט, מאז הוא לא מעשן כלום. (גם לא סיגריות) ויש לי גם חבר בדיוק כמו חבר שלך שהשתמש בחשיש, המשטרה תפסה אותו נתנה לו אזהרה מאז הוא הפסיק. (גם עם הסיגריות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וידברתי איתו לפני שבועיים בערך על איזה בעיות יש לו,הוא אמר בעיות במשפחה,דיברתי איתו שוב וזה עבר..והוא עדיין ממשיך בחרא הזה. אז בלעט מה שחשבתי זה לגרום למטומטים שלא מאמינים לגרום להם לדבר איתו,אבל הם לא מאמימנים כי אין לי הוכחה..ואני יודע שהוא משתמש כי רואים עליו,ופשוט מתי שמדברים איתו על זה הוא פשוט שותק וכל ההשפעה של החשיש כבר נכנסה בו.. ואל-סם זה למישהו עם בעיות קשות יותר.. טוב,כנראה האפשרות היחידה שנשארה,לדבר עם ההורים שלו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() תספר להורים שלו.. הוא יודה לך על זה עוד 10 שנים ..
עדיף לאבד חבר. אני מדבר דיי מנסיון וסמוך עליי.
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
יש לי סיפור יותר טוב, חבר שלי היה מפיץ... יום אחד הוא העביר משלוח גדול, לא היה לו איפה לאכסן, אז הוא שם את כל המשלוח בכיס (מי שמבין בזה, זה כמעט היה בגודל של דף A4, אני מדבר על חתיכה גדולה, יותר ממאה הטבעות לפחות), והלך לשחק כדורסל עם חברים... קיצר, זה היה קיץ, ונחשו מה? הוא הזיע. זה נגמר באישפוז, כפוי.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |