|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא משנה כל כך איזה תכנית תעשה, כל עוד יהיה שם סקוואט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים ודדליפט ומשיכה כלשהי אתה מסודר
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() במצב כמו שאתה מתאר הייתי נותן לך תוכנית של שלושה אימונים בשבוע ,ותשים דגש לא פחות חשוב על התזונה שלך .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() חבר שלי היום משנה לי את התוכינת ל Fbw אבל יותר מתקדם עם לחיצת חזה והכול... נראה מה הוא יביא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() חבר שלי מישהו אחר אחי אבל אני לא רוצה לקחת ממך לא יודע אחי אני מעדיף שהמאמן יכין לי תתוכנית ויראה לי איך עושים כול דבר יותר מסודר ויותר טוב פשוט אני לא יודע כבר מה לעשות אני לא רוצה לבזבז חודשיים עכישו על התוכנית הזאת נו חברה תיעצו!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו אחי(The-One) אתה ממהר לאינשהו? יש לך צבא עוד מעט? אם לא,אז אל תמהר,כך לך עוד חודש אחד לפני שאתה עובר ל ab(לא חודשיים - חודש אחד,כי כבר עשית חודש אחד - לפחות ככה הבנתי),כך תזמן,אל תרוץ כי סה"כ תאמין לי שלא חסר מתאמנים שיתמנו חזק,עם הרבה משקלים עם טווחי תנועה מלאים לגמרה ועכשיו יש להם דלקות וכו'(אחר כך לא תתאמן כמה חודשים ותחזור לאותו מצב)..ואז תקח את הזמן,תשקיע גם בתזונה.. בהצלחה.
![]() |
![]() |
#28 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() במקומך הייתי מתאבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חזה: 3 סטים לחיצת חזה חופשית , 2 סטים פרפר(במכונה)- 10-12 חזרות משקל מקסימלי גב: 3 סטים פולי עליון, 2 סטים חתירה.. שוב 10-12 משקל מקסימלי יד קידמית: פריצ'ר 3סטים 12-10חזרות יד אחורית: לחיצה צרפתית 3סטים 12-10חזרות כתפיים: לחיצת כתפיים 3 סטים 10-12 חזרות במכונה רגלים: 2 סטים לחיצת רגליים 2 סטים פשיטת ברכיים 2 סטים כפיפת ברכיים הכל 10-12 חזרות בטן:כפיפות בטן מקס חזרות 3סטים אוקי מה דעתכם זה תוכנית יותר טובה?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר מתחיל
כללי:: גובה:182
עוסק ב:: חצי שנה במכון כושר
|
![]() אחי אולי אני חדש פה אבל תעלה במשקל קצת כי צריך שומן להפוך לשריר ותתייעץ עם כמה מדריכים תיראה תוכנית/חוות דעת של כל אחד מהם
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
כי שומן ושריר אין ביניהם כל קשר. |
|
![]() |