|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איזה סרט.... לא מגיע לאברהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חזרתי מהבננה ביץ' היה פשוט מדהים כמה כמויות מטורפות של בירה נשפכו שם פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםם
איזה באסה עם טרי הזה לא נורא לפחות לקחתי ווינר=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל כך התבאסתי מזה
ראיתי את ג'ון טרי ניגש לכדור וכל כך קיוויתי שהוא יכניס אחר כך הראו אותו בוכה על הכתף של אברהם... תאמינו לי קבוצה של סוסים וגאווה ענקית
![]() |
#4 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עזוב לשלוט, גם ברצלונה נגד מנצ'סטר שיחקה 73% מהמשחק אבל בקושי היו לה
ביעטות לשער המחצית הראשונה צ'לסי לא עברה תחצי, מנצ'סטר עשו מטווח מהשער של צ'ך כן מחצית שניה הייתה אחרת אבל! אני שמח ומאושר ![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שאני אוהב את מנצטסר יונטייד רציתי שצלסי ינצחו כי המאמן ישראלי ומגיע לנו לנצח
![]() חחח איזה בושה היה לרונלדו איך הוא החמיץ תכדור בפנדלים טוב יש לנו שוער חייה... אבל אכזבה לצלסי אכזבה... ![]()
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() המשחק הזה היה צריך להגמר ב3-3 (שני המצבים של טבז במחצית הראשונה והקורות של צ'לסי).
שנה הבאה אינטר אלופה ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() טוב, קודם כל, ברור לגמרי שבסיכום של עונה שמה של יונייטד היה חרוט על הגביע. צ'לסי הייתה יותר טובה במחצית השנייה של הגמר, זהו זה. משחק ענק של צ'ך (גם של ואן דר סאר) ומשחק טוב מאד של שתי ההגנות.
אני לא מבין באיזו זכות אתם בכלל פותחים איזשהו פה על ג'ון טרי או שאר השחקנים. האיש החליק, קורה. מצד שני, אף אחד פה לא טרח להזכיר ולו במידה מינימלית את שער המזל נטו של למפארד במחצית הראשונה. בכל מקרה כל אחד מהשחקנים, במיוחד טרי ורונלדו שאתם כל כך אוהבים לגדף, נתנו עונה ענקית והיוו בורג חשוב מאד בקבוצות שלהם. כל בן אדם שמנסה בכלל להוציא את ג'ון טרי באור שלילי מהסיפור הזה לא שווה בכלל את היריקה שלו. ועוד משהו - שלמה שרף בעננים?! האידיוט השמן הזה תקוע כאן באולפן הצפוף של יציע העיתונות ומחליף צעקות עם רון קופמן ועוד כמה דגנרטים בעוד שאברם מגיע לגמר של המפעל היוקרתי בעולם עם אחת הקבוצות הטובות בעולם. אני לא מבין איך שלמה שרף בדיוק בעננים בכל הסיפור הזה.
![]() |
#8 |
|
![]() רונאלדו נתן משחק בן :):):):) נקודה
ולא רק בגלל הגול
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() Glory glory Man United!!!
![]() |
#10 |
|
![]() ![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה היה ללא ספק המשחק הכי נוראי שיצא לי לראות בשנים האחרונות. ולא בגלל האיכות, כי סה"כ היו הרבה גמרים יותר גרועים מזה, אבל אלה שתי הקבוצות שאני הכי מתעב בעולם ועצם המחשבה שאחת מהן תסיים את הערב בתור אלופת אירופה עוררה בי חלחלה עמוקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה שקיללתי את טרי לאחר הפנדל באמת שאני מרחם עליו...
ותאכלס כמו שאנטון אמר החליק קורה והוא נתן עונה מעולה. לא נורא שנה הבאה ! דרך אגב לדעתי המשחק הגיע לצ'לסי ללא ספק אבל אי אפשר להגיד שמנצ'סטר לא קבוצה פצצה אין מה לעשות לא תמיד קורה מה שצריך לקרות :] לג בעומר שמח לכולם !
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() לרצות זה טוב
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() הגמר הזה הזכיר לי את הגמר מ-2000 כשולנסיה פגשה את ריאל מדריד. בשני הגמרים האלה הגיעה לגמר בפעם הראשונה קבוצה גדולה יחסית עם לא מעט תארים שמבחינתה זכייה בתואר הזה היא עלייה לשלב הבא. אבל בשני הגמרים האלה ניצבה מול הקבוצה הזאת אגדה ענקית אמיתית עם תארים מפה ועד להודעה חדשה שגורלה לצאת מנצחת בסוף. תשלימו עם זה, צ'לסי אף פעם לא הייתה ולא תהיה מנצ'סטר יונייטד או חצי ממנה. צ'לסי היא מועדון גדול, יונייטד היא יותר ממועדון. בטח שהרבה יותר מגדול. זה כמו להשוות את ולנסיה ואתלטיקו מדריד לריאל וברצלונה או את רומא או פיורנטינה ליובנטוס או אינטר.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כוס עמק
זה היה טעות, חד פעמי, פשלה פאדיחה וזה לא יחזוק שוב!!
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() בסיכום של העונה - הגביע של יונייטד בצדק. לא מסכמים עונה שלמה ב120 דקות. הצדק נעשה בסוף בשנייה אחת של החלקה.
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() מה גם ש:
יונייטד - קבוצה עם מסורת, עם נוער, עם היסטוריה, עם אינסוף תארים מכל הסוגים, עם שחקנים אגדיים שגדלו שם, עם אגדות, עם ניצחונות אגדיים, עם מאמנים היסטוריים אגדיים, עם אגדות מקומיות ועם שם שמספיק רק להזכירו כדי להרתיע את רוב קבוצות העולם. צ'לסי - קבוצה בינונית בלי היסטוריה כמעט ברמות הגדולות, עם מספר יחסית מצומצם של תארים, בלי שחקנים שבאמת נכנסו להיסטוריה. קבוצה שרוב ההיסטוריה שלה דחוסה לעשר השנים האחרונות שבהן היא הסתמכה נטו על תקציבי ענק כדי לנסות ולגרור את עצמה לטוב איכשהו. בשנתיים האחרונות הקבוצה הזאת קנתה כל מה שזז (וגם מה שלא - ראה ערך אנלקה) והסתמכה נטו על טקטיקות מונופול.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובכל מקרה, אחרי כל הדברים שרשמת, צ'לסי שיחקה ברמה או שתיים מעל מנצ'סטר. אה ולגבי אנלקה, ידוע לך שהבחור הזה כמעט תמיד נמצא בראש הכובשים של הליגה האנגלית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |