|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה עוד מיטוס נשבר? איזה זין דווקה יש לי הספקה לא רע של טריבולוס
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נישבר גם נישבר... (מה שכן אין עוררין על כך שטריבולוס מעלה את הלבידו)
האמת אני שוקל לדבר עם גיל ולבקש ממנו להעלות חלךק בפורום שיהיה שמור למחקרים מדעיים. יש לי דברים שמאוד תאהבו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי שאלה, לפני המחקרים שעלו פה על הטריבולוס הראו שהוא לא מעלה טסט ברמות של 10-20 מ"ג לקילו גוף, אבל אם אני לוקח מ"ג50 -\+ לקילו גוף יש לך מושג איזה השפעה תיהיה על הטסט?
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב
מישל יניקולס ש מצב שיש משהו בדבריו אם שמת לב פרסמתי תאיוריה פה בפורום לפני כמה ימים שטוענות לקשר ישיר בין עודף כולסטרול לגדילה אנאבולית (ידוע כי בעצם הכולסטרול מייצר את ההורמונים הסטרואידים) מעבר לכך בטוח שחוסר בשומן מוריד את רמות הטוסטסטרון, אני יכול להעיד על כך באופן אישי מתקופת החיטוב שלי. משהו שם עדיין לא ברור לי, אני עדיין מברר את הנושא הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 13 עד 15 אחוז זה לא מה שהוא מחפש..
זה גם לא משמעותי מבחינה אנאבולית. מה שכן החוסר בשומן הופך את זה משמעותי בחוסר...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נו באמת .. טוב שלא אמרתם לו להזריק ציאניד וזהו .. =\
מעלה את הטסט' או לא - יש גבול כמה הוא יכול לדפוק את עצמו .. עדיף כבר להזריק :o
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() תזריק או פרו הורמון למרות שאני לא מציע תפרו הורמון הוא לא פחות מסוכן מהדבר האמיתי אם לא יותר וההשפעה חלשה בהרבה.
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וואי בקטע של השומן והטוסטסטרון
קראתי ספר לאחרונה שכחתי מזה לגמרי הוא דוגל בשיטה של סייקלים בשומן על מנת להעלות את רמת הטוסטרון. והרעבה של חלבון פעם בכמה זמן ספר מאוד מעניין מי שרוצה שישאיר פה מייל (הספר באנגלית מן הסתם) |
![]() |
![]() |