|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא מאבד טפו טפו טפו ואני שמח מזה ולא מקפיד על שומן ולא צריך אותו בכלל אני אוכל רק חלבון נקי ומקפיץ פה ושם עגבניית שרי
![]() |
![]() |
#22 | |
|
![]() ציטוט:
מחשיב הכל הכל הכל שלא יעלה על 15 גרם פחמימות ליום גג גג גג אבל גגגגגגג אני מעדיף לסבול חודש - חודש וחצי מאשר להיות בחיטוב סטייל כמו שכולם עושים ולהיות בו חודשיים שלוש
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() בונא פינגווין, באמת שלפי התמונות הקודמות אם אני זוכר נכון ירדת ממש יפה!
אולי תפנק אותנו באשכול ב"זירת הגולשים" עם תמונות לפני ועדכניות? מעניין לראות את ההתקדמות. עוד כמה זמן אתה מתכנן להמשיך בחיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
וואלה כולם ראו איזה בטן ואיזה אחוז שומן היה לי לפני, אולי אני יפרסם סוף חיטוב תמונות בינתיים מה שיש למטה זה אחרי 20 יום אני תכננתי על חודש האמת נשאר עוד 10 יום, אם אני יהיה מרוצה סבבה, אם לא נמשיך גג עוד חצי חודש כי הצבא מוחץ אותי אני מתגייס עוד מאט, אני רוצה להשאיר חודש למסה עם נאנו ואפור
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() תאלכס כל הכבוד פינגוין,אנשים אחרים לא היו לוקחים את הדיאטה הזאת בקלות,יש אנשים שבלי פחמימות היו מזיינים הכל חחח אתה לוקח את זה באיזי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :|
אחי להיות על 900 קלוריות ולא לאבד שום שריר זה מתנההה !!! דרך אגב אני גם מתחיל Psmf עומד להיות כיף :] אתה מרגיש עייפות והכל בצורה חזקה מאוד בטח נכון ? ודרך אגב מה הבעיה להכניס רב כהלים ?
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() לך על יומיות גבר, אם אתה באמת אוהב את הספורט הזה אין לך מושג כמה זה יהיה לך חסר ברגע שתתגייס, מניסיון.
בהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
|
![]() ציטוט:
כן אני מרגיש עייפות, לפעמים יש סחרחורות היום עשיתי 110 RM5 סקווט ראיתי הכל כפול עשיתי RM1 עם 150 קילו דדליפט, ראיתי את כוכבים אבל על הזין שלי הייקר לא לאבד שריר לא רוצה להכניס זה גם פחמימות וזה אסור ציטוט:
אבל אין מה לעשות אני מרגיש שחלק מהחיים שלי פה אני צריך לתת 3 שנים בקרבי כי אני יכול ואולי אפילו יותר אני רוצה גולני, ובעזרת ה' אני יקבל
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמוזר זה שהיה אמור לרדת לך נוזלים ושומן,כנראה שרוב השומן הצטבר לך בבטן ולא ביד..
אסי-אני לא חושב ש Psmf מתאים לך,אתה רוצה להגיע ל-8% וזה לא מתאים לאחוזים כאלה,פינגוין רוצה להגיע ל-11%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
אבל חוץ מזה היקף יד מודדיפ בפיק, לא מצטבר שם מי יודע מה שומן/נוזלים
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() קיצר אחי, שאפו שתצליח הלאה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
החומרים לא יברחו יחכו כמה שנים ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() בהצלחה יוסי, בואנה רק 20 יום והורדת פולללל איזה מטורף אתה... מביא מוטבציה אחי! יאללה סיים את החיטוב בעזרת השם, צבא ואז זריקה בתחת!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() 95% מהפורום פה...מי שחושב שירד ל8% שומן....וישאר ממנו משהו טועה...אתם תעלמו בכלל חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() פייייי איזה שינוי דפקת ב-20 יום לא יאמן!!
כמה קילו ירדת ?... ולפי איזה תוכנית אימון אתה עובד ?.. התרשמתי מאוד! היתי בטוח שיקח לך הרבה זמן לרדת.. שינוי יפה מאוד כל הכבוד!