|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד חלמתי על איזה פיטבול גזעי בלילה ואז אני קם בבוקר וחייב לראות תבולדוג המכוער הזה..
![]() |
#22 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מזה השם גם BULL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אמסטף - סטף אנגלי
![]()
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היה עדיף שהיו מוציאים אותו להורג - זה עלה המון כסף למדינה להחזיק אותו, המון כסף לתפוס אותו, המון טרחה ובסה"כ זה גם היה עדיף לו בהרבה - אף אחד לא גזר עליו מאסר עולם תחת התעללות, אבל זה מה שעשו לו בפועל. וזה גרוע בהרבה ממוות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל במדינה שבה אסור לפי החוק לבן אדם לסיים את החיים של עצמו, רעיון כמו הוצאה להורג לא יתפוס. קודם שיתנו לאנשים חופש להחליט מתי לסייים את החיים שלהם, אחרי זה נדבר על אסירים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() למי איכפת מהחתיכת חרא הזה, נמאס לשמוע עליו כבר
מגיע לו כל ההשפלות שהוא עובר |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל ראשי
|
![]() תקרא כאן:
http://www.dog.co.il/bre23.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך.. בול טרייר הכי טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ראיתי ציורים של זה אני אנסה לחפש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() הבולדוג האנגלי יפה גם די גדול
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי.. =/ אני עוד מחכה שהכלב שלי יעבוד לעולם הבא.. (כלב רחוב קטן ומסריח ככה שאפילו ללטף אותו אי אפשר) =]
אחרי זה אני מביא.. זה לא אמור להיות בעיה אחי.. יש במזכרת בתיה איפה שאני גר איזה אחד שיש לו זכר ונקבה. אז ביום שאני ירצה לקנות אני ילך יבקש מימנו מידע. אין אבל זה פשוט כלב חלום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() איתי אם אני לא טועה אחי זה סוג של אמסטף..
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|