|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
רואים שאף פעם לא היית ממש שמן אה ? גבר כמו שאמרו לך במצב שלך אין הנחות ואין פינוקים אין שום דבר כזה להתפנק ! אל תאכל אני אומר לך בשיא הרצינות אל תאכל פירור שלא כתוב לך בתפריט ! אני במקומך אפילו הייתי מוותר היה לי ארוחה כל פעם הייתי מוריד טיפה ועוד טיפה ועוד טיפה כי אני פשוט לא יכול להיות ככה עם עצמי.... חוץ מזה אל תשקל בערב אתה אחרי 2 על האש אז זה סתם חרטא אתה תראה תשקל עוד יומיים בבוקר ותראה כבר שינוי במספר... אם אתה שואל אותי תשקל כל יומיים שלושה... זה לא מומלץ... מומלץ פעם בשבוע.... אבל לדעתי אנשים שיש להם שינוי ענק לעבור חייבים לראות תוצאות במיידי כדי להמשיך אני כל יום הייתי עולה על המשקל כדי להיות בטוח שאני יורד וממשיך לרדת וכדי לדעת מה לאכול במשך היום כדי לרדת. שיהיה לך בהצלחה.
![]() |
![]() |
#22 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה קודם כל הרצון שלך כבר טוב המודעות מאוד חשובה. אני מדבר מניסיון ידידי אני הייתי לפני 7 שנים 130 ק"ג
אני יודע מה זה להיות במצש שלך אבל רק שתדע זה הכל בראש. מה יותר כיף מאשר לראות קילו אחד פחות במשקל לראות איך הבטן נעלמת איך מתחילה להיות צורה תחשוב רק על זה זה באמת שווה הנאה ריגעית של לאפה ממש לא חביבי קשה באימונים קל בים תהיה חזק ותראה תוצאות הרבה הרבה בהצלחה אשמח לעזור בכל דבר העם איתך : )
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() וואי אחינו כמה הסיפור שלך עצוב וכואב!
(אני שמן לשעבר....קבב עצום הייתי.... חחחחחח) אבל יש די הרבה דברים במה שהחברה אמרו פה! תשמע, גם אני דוב דובון לשעבר והים נשאר רק שאריות ונכנסתי למסגרת של ישראל בודי כמו שאמרת "לראות קוביות ולפרק יותר בחורות!" - העסק לא קל אחי!!! ולא יודע מה איתך גבר, אבל אני ביום העצמאות הרחתי את המנגל ולא נגעתי ולו בביס אחד של בשר! מילת המפתח שלך היא (כמו שאמר THEֹSUN באחת הפוסטים פה) "כוח רצון, אמונה והתמדה" אין קסמים בעולם - יש גישה חיובית! קח תמונה שלך אם היית אי פעם רזה ותסתכל - תבכה אם צריך! זה עושה טוב! קח תמונות של דוגמנים חברים תסתכל ותגיד למה הם כן ואני לא!!! ופשוט תתעורר בבוקר למחרת ותגיד לעצמך "די!!! אני עושה מהפך" אם אתה רציני, תפנה לך תא במקרר שיהיה שלך, תא בארונות מטבח שיהיה שלך, ותדע שלך יש את הפינה שלך! אחינו, אני שורף כמעט בין 300-400 ש"ח (כל שבוע) על גבינות חצי אחוז,מעדנים 0%, חלב דל שומן, ירקות פירות לחם חיטה מלאה, לא פשוט! אבל שווה!!! שים זין על כולם - ואיך אמר לי פה עוד אחד מהח'ברה "תן לכולם לצחוק, להתסכל עליך בצורה מוזרה, שאתה תעשה את השינוי שלך, אוכל מסודר, תן להם לקנא ואז תבוא ותפליק לכולם עם הבולבול שלך" חחחחחח בהצלחה ענקית!!!!!!! (ויותם אחלה בחור, אני אצלו, ואני מבסוט ולא מתחרט לרגע...) ![]() ותאמין לי , אני מקבל המון כוח ומוטיבציה מהחברים בפורופ, תיכנס תקרא מאמרים, תקרא סיפורי הצלחה, תאמין לי אחי, ככה התחלתי, ישבתי והדפסתי מלא חומר מהאתר ואני קורא ונכנס לכאן על בסיס יום יומי!!! זה עוזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה לכולם!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() התמדה התמדה והתמדה ועוד דבר עם החלטת שאתה עושה צ'יט תרגיש הכי טוב עם זה בעולם (כמובן לא כל יום חחחחח) אבל תעשה זאת עם תחושה טובה מותר מדי פעם וחשוב
שוב הרבה בהצלחה
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם!!!
נתתם לי המון כוח והמון מוטיבציה. שבוע הבא פגישה עם יותם, ואני מבטיח שיהיה טוב :-) שוב, המון תודה לכל המגיבים, אתם 10. לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בהצלחההה!!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() גבר, I Feel You, ולמרות הכל אתה יודע טוב טוב עמוק בעצמך שאתה לא עומד להפסיק כי אנחנו מטורפים ואנחנו לא מפסיקים אף פעם.
סומך עלייך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשבועיים הראשונים הייתי הולך למכון תפוס כולי. אני עובד קשה, יוצא מותש אבל נהנה מכל רגע. אני לא מפסיק עד שאני לא אהיה קרנף ענקי :-) אני חולם בלילות על העלאת משקלים במשקולות...! (עוד 20 ק"ג למטרה הראשונה של 3X10 של פולי עליון. בבנץ' פרס אני עומד על 65 ק"ג, 3X10. עוד יש זמן עד ל-100 ק"ג. אולי אלה מטרות טפשיות, אבל בשבילי הן לא). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() בקיצור אתה בדרך הנכונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אופיר כולם לטובתך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הכבוד!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() :-)
האמת, עם כמה שהבחור הזה נראה טוב, לי יש מחשבות קצת שונות. אני רוצה ידיים ענקיות וטרפזים בגודל של קופסאות שימורים ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סבבה אחי זה משהו בשביל הסיפתח ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני אהיה בבית (משמרת לילה) אני אעלה קצת תמונות של עצמי של הלפני. תגיד לי אתה אם יש פוטנציאל להיות קרנף :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני באיפה להתחטב ולראות עצמות!!!! וקוביות! אחרי שאראה את זה...אז אשקול עליה ואולי קרנפות ![]() אל תתייאש! ואל תחשוב על בחורות וכל השטויות קודם כל תחשוב רק על עצמך - מה מציק לך! כי לי למשל נמאס לראות את העודפים שיש לי בגוף! מה נמאס..לצעיר זה מטריד אותי ומפריע לי בשגרת היום יום שלי! אז גבר..... תרים את הראש ותיהיה חזק!!! ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה שמישהו יחפור לך באיי סי ויכניס לך מוטיבציה
ואם אתה רוצה באמת סיפור שיכניס בך מוטיבציה אז כנס לאי סי תאמין לי ששווה לשמוע לא יזיק בכלל ואני אפילו מתעקש שתיכנס לאי סי כי אני חייב לספר לאחד כמוך תסיפור הזה כי אני לא יכול לראות מישהו שמנסה להרזות ומוותר אז בבקשה אני ממש ממש מתעקש שתכנס! 322602512 אני אוהב לעשות את זה(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יכול לכתוב אותו ככה באימייל אחי זה לא בעיה ותאמין לי שיהיה שווה לשמוע כל מילה שלי |
|
![]() |
![]() |