|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צבא הגנה לישראל זה לא רק יהודים-אין יותר פטריוט ממני וימני קיצוני ממני אבל לכבד גם עדות אחרות-למשל הגדס"ר-גדוד הסיור המדברי שמורכב ממוסלמים,בדואים ונוצרים מגנים יום יום על המדינה וכל חייל זכאי לכבוד והערכה בלי קשר לדת שלו.
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יושי מוטו מעניין אותי דווקא הדעה שלך דבר איתי 2696134
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר את הדת הזאת , דת, זה לא דת, אתאיסת זה אחד שלא מאמין בקיומו של אל..
ואני גם לא מאמין בקיומו של אל, אבל אני חושב שזה טוב שיש מסורת והיהדות בשבילי היא מסורת אני לא כזה בנאדם שומר מצוות.. אבל עדין אני שומר מסורת
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
eminemfan, גם אני חושב כך, שמגיע לכל חייל לכבוד ולהערכה בלי קשר לדת שלו.. 1.לפני הכל, צריך לכבד כל אדם, ולאמשנה מי זה.. 2.לא צריך לעשות מאויב אוהב, אלא אויב צריך להרוג.. ו3.הדת היהודית שייכת לעם היהודי , במדינתנו חיים גם לא יהודים, גם לא יהודים צריך לכבד ועובדה שהם חיים פה ולא שם ומשרתים בצבא, זה לא אומר שאם אדם נולד ערבי אז הוא אוייב וצריך להרוג אותו, לא חייב ללטף אבל לא לשנוא המאמר הזה דווקא לפי דעתי מבר על היהודים דווקא ולא על כל החיים בדמדינת ישראל, אלא על העם הידוי, הוא מדבר על השתשלות המאורעות של העם היהודים על פני ההיסטוריה ולא על העברת המדינה מהעם התורכי לעם הבריטי לאח"כ נהפך למדינת ישראל שנבנתה בשביל לתת מקום לעם היהודי.. (זה לא קשור לזה שצריך לכבד חיילים שמשרתים בצבא ונלחמים על המדינה כי הם חיים בה, באתי להוסיף אם אני לא נראה כאחד שחולק עלייך אז זה הוספה על מה שכתבת.. אבל במבט ראות שלי, אולי גם שלך, לא יודע..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל ש-50 אחוז מאלופי השח מט העולמיים יהודים
בגלל שרבע מכל הפרסי נובל בפזיקהי - קיבלו יהודים בגלל מישה מהפורם בגלל ישו, פרויד, משפחת רוטשילד ואיינשטין
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מעריך מאוד את כל הדרוזים, והמוסלמים וגם הערבים-ישראלים שתומכים במדינה, ומבינים שזאת קודם כל מדינה יהודית. אבל, יש מהמיעוטים שרוצים שזאת תהיה מדינת כלל אזרחיה, ועם זה אני לא מסכים.
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אהבתי ירדה ליד דימע :p חחח
השקעה יפה הבאת פה
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
אין לי אפשרות להיות הרבה על המחשב היום. אם תרצה תזכיר לי מחר להוסיף אותך, אי לא יודע מתי הוא בא אבל לא נראה לי שיהיה זמן לשיחה נומרלאית.) אני אתאיסט, חוסר בדת. תריץ חיפוש בויקיפדיה קרא על זה.(אתאיזם)
![]() |
![]() |
#29 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
בכל מה שאמרת אתה צודק , רק לפני כמה שנים ידעתי כמה אני גאה להיות ישראלי , ליותר דיוק - אחרי שחזרתי ממצריים - הבני זונות האלה שונאים אותנו!! שונאים ערבים יותר מיהודים , תגיד להם אתה מישראל כולם יפחדו חחח , המשך יום טוב . ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() "זו רק הטלוויזיה והתקשורת שגורמת לאנשים לחשוב שסוף העולם מתקרב."
משפט כ"כ נכון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני כתבתי את זה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() לא חשבתי לרגע...
סתם אמרתי שזה יופי של אשכול..
![]() |
#33 | |
Don Ali
|
![]() [quote=superbik3]
ציטוט:
אני מוסלמי ואני מאמין באל אחד , ומכבד את כל הבני אדם , אף אחד אינו יותר טוב מהשני , לא משנה אם הוא מוסלמי , נוצרי , יהודי ... כולם שווים אצל אלוהים , ורק מי שמאמין יתר הוא יותר טוב . - נוצרים קצת פחות כי יש להם כמה טעויות בדת - לא רוצה צהיכנס לזה ולדבר על משהו שאני לא כ"כ מבין בו . אבל אחי תראה , תתיחס לכולם בכבוד , אל תתנהג למישהו אחרת רק בגלל שהוא ערבי , נוצרי , גרמני ... ותאמין לי אתה תהיה יותר שמח ![]() חשוב לציין שמאז שאני בפורום הזה רוב האנשים מתיחסים אלי בכבוד רב , ולא מתנהגים אלי בגזענות כי אני מוסלמי . תאמינו או לא , קיבלתי מכמה אנשים כבוד פה יותר ממה קיבלתי מהרבה אנשים ערבים שאני מכיר. יום טוב ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המוסלמים האלה אני חייב להגיד לך אחי שהם ![]() אנשים כמו כולם ![]() מסכים עם כול מילה שאמרת,לכבד את כולם ![]() אני התחלתי בזמן האחרון לדאוג לסינים, יש להם איזה וירוס עכשיו שמה, ומטים ילדים קטנים ![]() מהיום סינים אחים שלי !!! יש כאן סינים שמוכנים לתרום לילד קטן רוסי חף מפשע כמה קילו אורז מלא ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=עלוש]
ציטוט:
כולנו בני אדם.
![]() |
![]() |
#36 | |
Don Ali
|
![]() ציטוט:
![]() הסינים האלה בני זונות דואגים רק לעצמם ולא רוצים אף אחד לגדול ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותלמדו... יש ערבים - מוסלמים, ויש ערבים - נוצרים... הרבה אנשים במדינה לא יודעים זאת ורוב הזמן מדברים שטויות. ותכלס, אחרי הכל, אחרי כל ה"חרא", אנחנו עדיין פה במדינה.. ונמשיך לשמור עליה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=עלוש]
ציטוט:
אחד מאיתנו? ואני באמת לא יודע הרבה על האיסלאם כמו שאני לא יודע הרבה על נצרות על הבודהיסטיות וגם על היהדות אני לא יודע הרבה אבל מה שאני יודע זה שכל המלחמות\בעיות בעולם, מתחילות רק בגלל חילוקי דעות ובעיקר בקשר לדתות [חוץ ממלחמות כיבוש שזה לממון] ושתבין, אני מכבד אותך כמו שאני מכבד יהודים, בקשר לזה לא מעניין אותי מאיפה הבנאדם הגיע אני מתייחס לכולם לשווים... הזכרתי כבר שאני מכבד את הדרוזים כבני אדם אפילו כמה הודעות לפני כן [רחוק מלהיות גזען]
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זהו אני מת פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |