|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() התחלתי להוריד 3 קבצים גדולים מהאתר. הם אמורים לפי זמן משוער לרדת תוך 10-15 שעות.
על מנת להמשיך להנות מהחברות באתר והורדות טובות לכמה זמן אני צריך להשאיר את הקבצים לפני שאני מוחק אותם מהתוכנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שאומר שיקח המון זמן זה גם תלוי במהירות upload של האינטרנט שלך.. נסה להשאיר ללילה ולמחר לראות איך זה הולך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
- להשאיר את התוכנת ביטורנט שלך פתוחה כל הזמן שאתה יכול, כי מה לעשות ומהירות ההעלאה בארץ נמוכה ולוקח זמן עד שאתה מצליח להגיע לרטיו שבו לא יגבילו את החשבון שלך. - להשתמש במזייף רטיו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip!
O.o
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() זה היה מכוון לhasman
הססמאות שהוא נתן לי לא עובדות :\
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
מה בטח שהיו נכונות אחי.. עשית אות גדולה אות טקנה ממש כמו שרשמתי ? ואז סימן קריאה בסוף ? ואז יש לך שמה כתב כזה שאתה צריך להעתיק.. וזהו אני נכנסתי אליו היום
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא מזייף רטיו חוסמים אותו
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא ידע לזייף כמו שצריך אז לא יחסמו.
ותסתכל שם יש לך לשונית מעל הקבצים, איפה שאתה רואה את אחוז ההורדה המהירות וכו'... יש לך העלאה/upload. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני לא גר בארץ ככה שזה לא רלוונטי המהירות של הארץ. יש לי מהירות טובה להעלאה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חחח עשיתי גם העתק הדבק וגם רשמתי את זה אחד לאחד, לא הלך.
לא משנה אני אנסה להשיג הזמנה, רק עניין של זמן עד שאני אקבל.
![]() |
#13 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() נו אבל כתוב לך שאתה צריך ל"אפשר עוגיות"(זובי עכשיו לשבת לחשוב מה התרגום מהאנגלית..) לפני שתוכל להיכנס לחשבון
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אה אז סחטיין חח, אם ההעלאה שלך מספיק טובה אז אין צורך לזייף.
איפה אתה גר ד"א? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חבר שהוא שם עם זייפן של העלאה כבר משהו כמו 8 חודשים
כל הקטע זה לדעת לזייף. אני בכל מקרה לא ממליץ לזייף גם בשביל להיות בטוח שלא יעיפו אותך וגם כדי להיות הוגן בשביל שאר המשתמשים והשאיר את המערכת טובה כמו שהיא. בגלל שהמשתמשים שם הם מאוד איכותיים אנחנו יכולים להוריד כמעט כל קובץ משם על מהירות מקסימלית(כן גם אפילו אלה עם ה 10m הורדה).