|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המאמר הזה נכתב ממש לפני חודש אם תשימו לב.
לדעתי הטכנולוגיה של היום לא תאפשר דברים כאלו כמו שהוא ציין, יכול להיות שהלקטוז משפיע ולא יודע מה, יש יוגורטים טבעיים עם רכיבים טובים יותר משתיית חלב לבד הקשה לעיכול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, חפרתה בנושא. אבל גם אני די השתכנתי שחלב זה לא טוב שקראתי הרבה מאמרים וספרים בנושא. כיום אני לא אוכל בכלל חלב-החלפתי את זה במוצרי סויה שגם שם יש חלבונים.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: KATZ
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() יש לך הצעה למזון שממנו אפשר לקבל יותר סידן באותה כמות כמו כוס חלב נגיד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() את האמת גם במכון כושר שלי הכרתי מדריכה שלא נוגעת בחלב בגלל זה
וכשקראתי פה נלחצתי שאולי יש לזה בסיס אמיתי....גם היא אמרה לי עלהתאוריה של חברות החלב בכל אופן אני שמח לקרוא את התגובה שלך משה..היא מניחה את הדעת והיא מבוססת תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חלב בצורתו המקורית זאת אומרת החלב הרגיל בסופר ששמים בנס קפה,קורנפלקס, וכו'? אתם אומרים זה מעלה סיכון לסרטן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מאמר גם אני יכול לכתוב, וגם אח שלי הקטן בן בן ה17.
מחקרים הם הקובעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בקשר למחקרים כמו שמשה כבר נראה לי כתב פה, צריך לדעת איך לקרוא מחקרים ואיך להסיק מהם את המסקנה הנכונה.
יש מחקרים שמוזמנים ע"י חברות מקצועיות כדי שיבדקו את המוצר שלהם וזה לא כל כך אוביקטיבי בדרך כלל. צריך גם לראות שמהמכון שעשה את המחקר הוא מכון ידוע שנחשב לרמה גבוהה ואמין.
![]() |
#11 |
|
![]() "ליאורה חוברה דיאטנית קלינית מזה 21 שנה ויועצת לענייני תזונה של מחלבות גד . בעלת תואר שני M.Sc. מבי"הס לרפואה של אוניברסיטת ת"א. בעלת וותק רב שנים בתחום התזונה הקלינית וייעוץ בתחום המזון, התמחתה 10 שנים כדיאטנית קלינית בבי"הח איכילוב. מומחית בתחום הרפואה המשלימה: רפואה סינית, צמחי מרפא וארומתרפיה. בעלת שם בטיפול רפואי קליני- מערבי המשלב את תחומי הרפואה המשלימה. מרצה במסגרות מקצועיות שונות של רופאים ודיאטניות, כמו גם לקהל הרחב. בעלת טורים מקצועיים קבועים בעיתונות ובטלויזיה."
בקיצור, דיאטנית פופוליסטית , שסיימה ללמוד לפני 21 שנה ובמקום לקרוא מחקרים עברה לקקמייקה האלטרנטיבית. כמה לא מפתיע...
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() גם לזה שכתב על החלב יש שם, ככה זה, כשאתה עובר לדמגוגיה זולה ושקרים נטרופטיים ,אתה יכול למכור ספרים/להגיש תוכניות טלויזיה ולהיות עשיר.
המיעוט מבינהם שאכן מבין במה הוא עושה ,אף פעם לא יקבל כל כך הרבה הכרה ופרסום...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני יכול להגיד לכם שחלב רזה משמין יותר מחלב מלא (אחוזי שומן נמוכים).
וזה למה? עצם זה שאנחנו צורכים חלב מופחת שומן, גורם לנו לצרוך אותו במידה גדולה יותר וככה בעצם עשינו ההפך! צרכנו יותר חלב ויותר שומן רווי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
די כבר להתעסק בנושאים שוליים למען השם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב שהנושא הזה שולי בכלל
אני זוכר שקראתי שחלב אחד אחוז שומן מגביר סיכוי לסרטן הערמונת או משהו וזה היה בידיעות אחרונות בכל מקרה מדי פעם פשוט עדיף לא לדעת דברים מסויימים |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמיד דיברו על הנושא בעיתונות ובמחקרים רבים שרואים בזמן האחרון על מוצרי החלב. יש חילוקי דעות רבות, אפילו אני מצאתי את ההפך ממה שרשמתי פה, אבל הקובע הוא החסרון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() גם אני מאוד אוהבת מוצרי חלב, לא ידעתי שזה יכול ליגרום לסרטן,חלב זה בריא אבל אם אתה אוכל יותר מידי זה כבר לא טוב כבר לגוף,אז תנסה להפחית קצת.