|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה אומר את זה מתוך ניסיון?
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
האתר שלי נבנה מחדש וכרגע הוא נראה הרבה יותר טוב: www.2000dollar.com מי מכם שמנסה לשכנע אנשים באופן אישי ומראה להם את הקליפ שלי אני מציע שתפנו אותו ישירות לאתר כי באתר יש גם מלל שמשכנע אפילו יותר, אבל כמובן להגיד להם שירשמו דרככם כי בלעדיכם הם לא היו מכירים את האתר
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אבל יש לי בעיה קטנה.. לא הרבה אתרים תומכים ב אלרטפיי כמו שתומכים ב paypal..
ני עוד לא בן 18 אז אני לא יכול למשוך כסף.. אז חשבתי לא למשוך,אלא להשתמש בזה באינטרנט (לקנות כל מיני דברים מאתרים שתומכים בalrat pay אבל אןי כאלה.. קצת מוזר
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להעביר מ-Alertpay ל-Paypal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ה 20-25 דולר הראשונים שלי (כבר לא זוכר) חיקיתי להם שבועיים וחצי משהו כזה (אחרי זה שאלתי חברים,קראתי בפורומים וכו') והבנתי שזה נדיייייייר שקיבלתי את זה כל כך מהר, בדרך כלל הממוצע זה חודש - חודש וחצי, המקסימום חודשיים ! עכשיו יש לי 17 $ (מתקדם לאט בגלל שכמאט כולם הפסיקו לעבוד) ואני לא מתכוון יותר לשלוח את הכסף לאלרט פיי, עד שהכסף מגיע אפשר להיזדקן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל יש אנשים שעושים את זה, לדוגמה אתה נותן להם 10 $ לאלרט פיי, והם מעבירים לך 8-9 $ לפיפל, כאילו לוקחים אחוזים על העברה (אבל זה כאב ראש) יש גם אתרים שעובדים בצורה כזאת, עושים חילוף כספים (אבל זה ממש לא בתוח) עדיף כבר להשאיר את זה באלרט פיי ולהוציא מהבנק או לשלוח צ'אק לבית ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
עם הכסף שיש לך תקנה עוד אנשים ותתקדם ככה לאט לאט. אתה חושב לטווח הארוך בדברים האלה.
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() צחי מה אתה אומר לאנשים כדי שירשמו בפרטי נגיד אני מתעניין מה אתה אומר לי?
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו נרשמתי נראה מה יהיה...
יש לי שאלה... האימייל שנרשמתי איתו לפייאלארט אז צריכים לרשום אותו בשדה שמבקשים לרשום "כתובת" שלי בפייאלארט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() צחי יש לך איסי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר מתחיל
|
![]() אממ אם אתם רוצים אתרים יותר טובים מ bux.to אז כנסו להודעה שרשמתי שאני חדש הבאתי שם 2 אתרים יותר טובים מניסיון ....
אישית אני לא סובל את bux.to עד שהם שולחים כסף בעעע |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם כותב בהודעה אישית שמי שנרשם דרכי בחינם לאחד האתרים אני אעזור לו בכל מה שיצטרך
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האמת שממש התרשמתי מצחי ומהחשיבה שלו, הוא יגיע רחוק לדעתי
![]() |
#36 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() בואנה כל הכבושד לך שהצלחת להשיג הרבה מופנים! זה כזה קשה במיוחד שכעמט אף אחד לא מאמין לזה :/
רעיון טוב שפתחת את האתר הזה גם אני שהיה לי עבר בתחום הזה אמרתי זה חרטה.. ראיתי את האתר שלך ניסיתי שוב .
![]() |
#37 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אני מחכה לפאקין 10 דולר כבר קרוב לחודשייייייייייייייייים יובאני ורוט
אני רוצה תשאר יינעל העולם, ואפשר לבקש בקשה אחת עד שישלח
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
עכשיו עשיתי 10 ושמתי לשליחה, כמעט עברו חודשיים, בינתיים עשיתי יותר כסף אז אני רוצה להוציא תכסף ולקנות משתמשים אבל ה10 דולר עדיין בשליחה~~~!!! ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |