|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() קשה להגיד לך בדיוק איך לפרוס. כי זה עניין של שליטה על השריר
בכל מקרה רואים שלגב יש עובי ולא רק רוחב הv יהיה עוד יותר טוב בסוף החיטוב שהמתניים יהיו צרות יותר אם תלך עם גופיה כזו באמסטרדאם אתה מסודר....... כל הכבוד לך (והבאת לבאר שבע כבוד.....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותודה רבה, ההודעה שלך זאת זריקת מוטיבציה ![]() ותודה רבה לשאר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שעוד נספיק לראות אותך בסוף החיטוב (מקסימום תשלח תמונות מהגולה) אני מקווה בשבילך שתעשה את הסטאז' על בנות באר שבע כדי שתבוא מוכן לאמסטרדאם דרך אגב, באיזה מכון בבאר שבע אתה מתאמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעשות מנוי ל3 חודשים. וכן אני מסיים חיטוב עוד קצת פחות מחודש אני מאמין, מקווה להגיע לייעד שתיכננתי. אני חושב שאני אעשה כבר תמונות מפה.. חחח ואני עושה את הסטאז' בכל הדרום והולך בסדר האמת. ותודה שוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואני מחר אשאל את הבנות בבית הספר שלי עליך סתם...... תהנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ואתה יכול לתת לי טיפים בנוגע לפריסה בבקשה? rrkk- בנתיים ממה שיצא לי לראות, הקאנטרי הוא הכי גדול אבל גם הכי יקר. בדקתי את פרדייס והוא יחסית קטן אבל מספק אם אין לחץ. אני רוצה לראות את האוניברסיטה בקרוב. ואתה מוזמן לשאול :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() האם בדקת את גרייט שייפ בביג?ובפעם הבאה שאתה מתכנן ללכת לבדוק משהו תשאיר פה הודעה . מעניין אותי גם לבדוק כמה מכונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה שהזכרת לי, אני אבדוק שם בקרוב. ואתה גם מב"ש? ואני חושב שיהיה לנו יותר קל לתאם במסן אם זה לא מפריע לך: yaronzi@hotmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ד"א ראיתי שכתבת משהו על זה שאתה עובר להולנד ..סתם ללמוד/לעבוד או משהו שאתה מתכנן לעתיד (זאת אומרת להגר)? כי אם כן תבוא איתי לאיזו ארוחת פרידה טובה באיזו מסעדה סינית סמוך על הצחוקים שיהיו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם צריך למצוא מקום שאפשר לעשות בו 3 חודש, אין הרבה כאלו אני חושב.
ואני מהגר לשם, אבל הדבר שהכי הניע אותי זה הלימודים. חחח ובכיף, שנים שלא אכלתי סיני ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אז סבבה נעשה לנו ארוחה קטנה לפני שכל אחד ילך לדרכו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() בבאר שבע יש לך גם את אנרג'ים,מכון קטן אבל טוב ואיכותי
האוניברסיטה יקר לא יודע עד כמה הוא מומלץ,גרייט שייפ ענק וטוב אבל גם יקר,לגבי הקאנטרי אני לא יודע.. אני מתאמן במכון שכונתי בכלל אבל עוד שנה ככה אני ירשם למשהו יותר רציני נראה לי לגרייט שייפ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() גב מעולה נראה חזק ביותר תשתדל שאתה פורס תמשוך תכתפיים יותר אחורה אל תכניס אותם פנימה אבל סכ''ה נראה חייה
![]() |
#36 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אחלה גב
ד"א אם אתה רוצה מכון טוב לך על אנרגים לא ממש גדול, אבל גם לא לחוץ 2 ספות ועוד אחת משין הזה דאממבלים עד 46 אם אנינ לא טועה משהו כזה לא יודע לא משתמש בכל כך הרבה גבוהה חח talll אתה באנרגים גבררר? ופותח הפוסט אני כמעט בטוח שאפשר לעשות מנוי ל 3 חודשים אם אתה רוצה תגיד לי אני יברר לך מחירים הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אשמח אם תברר לי, תודה
![]() Yog558: כן הפריסה לא הייתה משהו, תודה רבה. talll: אתה יודע כמה הגרייט שיפ עולה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ירוני, ילד סקסי ופוזאיסטי שכמוך
![]() מצטערת שלא עניתי, הייתי בטקס מה אתה מתקשר אלי בצפירה אידיוט D: דבר איתי ילד קוטג' ![]() נ.ב התמונה מהחדר כושר בפרדיס ![]()
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() ניר אחי אני לא באנרג'ים אבל ידידה שלי מתאמנת שם והמאמן שלי..
אתה שם אחי? שמעתי יקר שם רצח אבל אלה מכון.. אנרג'ים ניהלו השנה את המכון שאני מתאמן בו מכון שכונתי.. אבל ניהלו אותו בצורה מגעילה קובי לא השקיע פה.. ja rule אחי אין לי מושג אבל אני חושב שבסביבות ה300 בחודש.. שווה בדיקה יקר אבל המכון ענק וטוב אחד הטובים בבאר שבע אם לא הכי טוב.. מי ישמע איזה מכונים כבר יש פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ואז מה עם התמונה בפרדיס, את רוצה על זה קרדיט? :P ונדבר איתך כבר יאידיוטית (: talll: נבדוק את זה, גם אין פה ממש מכונים טובים כן.. |
|
![]() |
![]() |