|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תאלתר..
קח תפלאפון שלה תתחיל להכנס להודעות תמונות זה תמיד מעורר המשכיות.. או שהיא מהכבדות שלא מראות מה הולך בפלאפון מינמום ראש השבכ מה שהולך שם או שתתחיל ליראות תמונות ולישאול מי זה ומי זה זה תמיד זורם לכיוונים ואחרי זה הראש ניפתח... או שתמיד אפשר לשבת על כמה דרינקים וזורמים לבד
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() איזה בנות מה בנות ???????
עוד מאט לא יהיה מה לאכול ואתם חושבים על בנות ? את הזין אפשר לשפשף אבל לשפשפ את הרעב אי אפשר ![]() אין אורז במדינה, קילו אורז 12 ש"ח ? מזה זה ? ועסור לקנות יותר מ 1 קילו אורז ביום !!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך תבין... **כל הבנות זונות ** חוץ מאמהות כמובן
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה אחד הגמורים אחי, אבל אתה צודק לצערי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() כבר לא נעים מההורים..צריך ללכת לחפש עבודה ולממן לעצמי ת'אורז ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ובקשר לנושא
בנות זה חרא עם מהנסיון עם הבנות שאני הייתי איתן בקשר :[ ועוד לפני כמה זמן התחלתי לדבר עם אחת מזה שווה חשבתי מצאתי את אהבת חיי פתאום אני מגלה שהיא מכוערת ועבדה עלי עם התמונות חחח כוסאמק ועוד עושה לי בוא נפגש כוסאמא שלך יא מתחזה מסריחה מה להפגש מה כוסאמקקקק ובקשר לזה שפתח את הנושא רק בטחון עצמי...
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אתה סתם מייחס לזה יותר מדי חשיבות, אתה חושב יותר מדי במהלך הפגישה על מה להגיד, מה יהיה נכון להגיד ומה לא - נוצר מצב שכל הערב אתה שותק חושב מה להגיד במקום לדבר ולקדם עניינים.
אתה צריך להפסיק לחשוב, ופשוט לדבר, היא בסה"כ בחורה- ההבדל היחיד בינה לבין החברים שלך הוא שיש לה ציצי וכוס, בינינו - אפילו בנות מחרבנות. אתה יכול לדבר איתה על כל דבר שאתה רוצה, זה יכול להיות על משהו מצחיק שקרה לך, על משהו שחבר שלך עשה שעצבן אותך, בקיצור, כל דבר, ואם אתה לא מוצא שום נושא שיחה שאתה רוצה לדבר איתה עליו בפגישה - אז בשביל מה יצאת איתה מלכתחילה?, הרי ברור שהיא לא מעניינת אותך, אחרת, היית מוצא כבר על מה לדבר איתה. בנות אוהבות לחפור, תשתמש בזה, תן לה לדבר ומדי פעם תגיב כדי שלא תחשוב שאתה לא מקשיב לה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() יש עוד צורות נחמדות לתקשר אם יש לך בעייה קצת לדבר פנים מול פנים
אבל אתה מעיז לעשות דברים אחרים. לדוגמא יש את התרגיל הזה פשוט מתיישבים אחד מול השני, מסתכלים אחד לשני בתוך העיניים, שותקים כמובן, ככה למשך דקה ואולי יותר. אומרים שזה עוזר להכיר אחד תשני. אפשרות נוספת זה אם אתה יודע לרקוד אז פשוט תשימו מוזיקה אם אתם בבית של מישהו או שתקבעו ללכת למסיבה. במילא במסיבה המוזיקה חזקה ואי אפשר לדבר. רק שתדע שרק 10 אחוז מהתקשרות שלך עם אדם שאתה מדבר איתו עוברת בצורה מילולית. השאר זה שפת גוף, הנימה שבה הדברים נאמרים, הבעות פנים ועוד... לכן לפעמים המילים מיותרות. חחח אתם יכולים גם לבחור שיר ופשוט לשיר ביחד, די מהר תתחילו לצחוק והאווירה תיהיה קלילה יותר. ![]() ובהצלחה תעדכן אותנו.