|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה דברים
אני מתאר לעצמי שפותח הפוסט כשהוא אמר ציונים טובים הוא התכוון ל 85 ומעלה דבר נוסף נכון שמצב המורים הוא לא מי יודע מה והמערכת לא מי יודע מה אבל בסופו של דבר התעודה שתקבלו בסוף היא שלכם את אף אחד זה לא יעניין מי לימד אתכם , מי ישב לידכם , באיזה בית ספר למדתם וכו... וכאן השאלה כמה אתם מוכנים להשקיע כדי שתהיה לכם תעודה טובה כדי שלא תצטרכו להוציא כסף אחכ ולשפר באקסטרני החומר לא יותר מעניין פשוט זה עולה יותר כסף אז אין ברירה ולומדים אז המלצה אישית: תפסיקו להאשים את כולם (למרות שיש את מי להאשים) ותתחילו ללמוד ולנסות להוציא את המקסימום בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שאם היו מראים לי בסרט בדיוק איך היטלר התחיל, איזה בניינים הוא שרף, איך הוא עלה לשלטון, איך הוא כבש את אוסטריה, הייתי יודע את זה יותר טוב מאשר לקרוא 100 דפים על זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() למרות שלא על זה דיברתי לדעתי זה חשוב, מאד.
איך אפשר ללמוד על החיים בגטו בלי ללמוד על חייהם של הילדים בגטו, על הפעילויות שהעבירו להם על מי שהעבירו את הפעילויות.. זה חלק בלתי נפרד מהחיים בגטו לא? (למרות שנראה לי שאתה מדבר באופן כוללני יותר על התמקדויות במיקרו בכתוב במקום להראות את המאקרו בסרט וזאת הנקודה שהתכוונת אליה. ד"א זה ירד לי במיקוד בבגרות חורף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בסרט של שעתיים אני יכול ללמוד הרבה ותר דברים..נכון שאת הדברים הקטנים (שמות,תאריכים וכדומה..)צריך ללמוד מספר..אבל ברגע שאני אראה סרט על זה,קודם כל אני אדע את הרקע הרבה ותר טוב ויהיה לי יותר קל ליזכור....ועכשיו זה הרבה יתר קל ללמוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כשהייתי בתיכון הייתי לומד לפני מבחנים רק ולא מתלונן על הציונים שלי היום
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי באיזה מקצוע. באנגלית, ב"ה, אני לא צריכה להשקיע כ"כ. יש מקצועות שחורשים כמה ימים לפני הבחינה. במתמטיקה, עושים כמה מבחני-דמה כאלה. במקצועות שיש לי בהם בגרות השנה, אני משתדלת להיות נוכחת ולהצטיין.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() הכתב שלי מחורבן אז אני לא כתוב במקצועות רב מלל אני פשוט לוקח מחברת של חרשנים וכפרה על אמא שלי יש לה מכונת צילום בעבודה אז היא מצלמת לי, במקצועות כמו היסטוריה הכי הרבה 3-4 ימים(אני לא יכוול לקרוא הרבה בבת אחת אז אני מפצל) ככה שבמקצועות רבי מלל אני די טוב בעיקר באזרחות והיסטוריה ,במקצועות הריאליים המצב קצת אחר אני ומתמטיקה זה לא חברים טובים ולא משנה כמה שאני משקיע לא הולך לי קיבלתי היום 72 והייתי מרוצה(4 יחידות) למרות שתכלאס אני יודע תחומר אבל אני נול על שטויות(איזה 14 נקודות ירד בגלל שבנוסחת שורשים כתבתי + במקום - וזה דפק לי את כל הסעיפים וכל זה בגלל כתב החרטומים שלי),וגם בביולוגיה המצב לא מזהיר למרות שזה הומאני אבל יהיה טוב,רק מתמטיקה זה השטן כמה שהחיים היו נראים יותר טוב ללא מתמטיקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
אני לומד 3 שעות ביום זהו ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() שבועיים וחצי לפני הגרות מצלם את החומר ולומד
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אני לומד למבחנים פעם ב.. שלא נדבר על שיעורי בית
וזה לא כי אן לי זמן, פשוט אני עצלן ברמות אני מקנא באנשים שיש להם כח לשבת וללמוד בלי להשתגע עכשיו מתחיל לי בגרויות, לזה בדוק אני ילמד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי עכשיו רק בגרות בהיסטוריה ב, אני מתכוון לחרוש ת'נשמה! אני מכוון ל100, יהיה טיפשי שלא להוציא ציון כזה כשיש לי כ"כ הרבה זמן פנוי...(וכולה צריך לחרוש שבועיים ככה , אחרי זה להיות חופשי עם 100 במקום לדאוג אחר כך לשפר בגרויות...).
![]() |
#33 |
|
![]() חורש, אין ברירה
אני לא מתכוון לשבת להשלים אחרי הצבא
![]() |
#34 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מה זה נקרא לחרוש בשבילך? בכל אופן אני רואה את עצמי מוציא כזה ציון עם מקסימום שעה כל יום שבוע לפני, הכי נוח והכי יעיל.. בקשר לשיעורים, לא יודע למה כולם מתלוננים, כנראה רק אצל יבמקיף בקושי נותנים שיעורים, אני יושב שעה-שעה וחצי-חצי שעה-אפס דקות ביום, זה נע בין לבין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() בשיעורים לא מקשיב במיוחד... רק לחרוש בבית לפני המבחן\מתכונת\בגרות ולהוציא ציון טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() רק מראה את הגיל האמיתי שלכם :\ וואי איזה גברים אתם לא לומדים למבחנים ולא מכינים שעורי בית איזה עבריינים!!!
אני רוצה לראות את כל החכמולוגים שלא לומדים כל השנה וחושבים שיוציאו 100 אם ילמדו ייום לפני או מה שזה לא יהיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |