|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א, גם אצלי בחצר היום הופיע צפע, מתחת לגז. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() אני אישית לא מבין למה למעוך לו את הראש,אפשר לגרש אותו או ללכוד אותו או לקרוא ללוכד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגרש אותו גם לא הייתה ממש אפשרות כי זה מה שהוא ניסה בהתחלה לעשות לרדוף אחריו שהוא יצא מהשער הוא לא רצה אבל הנחש, ודוגרי, אני די שמח שהוא לא גירש אותו כי נניח שהנחש היה בורח החוצה ואז מכיש מישהו בחוץ חס וחלילה, זה היה נשאר על המצפון של אבא שלי? לקרוא ללוכד גם לא ממש אופציה - איפה תמצא לוכד נחשים בשעה כל כך מאוחרת בלילה..(שים לב מתי הנושא פורסם). ואגב, אני מעריך את הדרך התבטאות שלך. ולמי ששאל אם זה 100% ערסי אז.. http://www.snakes.co.il/israsnake/zefa.html סתכל תתמונות האחת והשניה לפני האחרונה, זה בול אותו דבר.. וצפע הוא ערסי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() אין ויכוח.
זה צפע והוא ארסי. מאיזה איזור אתה בארץ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם שעברה היה לנו נחש ממש ממש קטן, אז התקשרנו ללוכד נחשים שבא לכד אותו ואח"כ הלך לשחרר אותו במקום אחר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עם נחשים אני יכול להסתדר, אבל עכבישים...
אפילו רק לראות תמונה עושה לי צמרמורת.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בונה מה אתם מפרגיםמה אבא שלו שרוט או משהו כמו לוקדי האנקונדות וכאלה או הדםוק הזה שהולך מכות עם תנינים??
עשה מה שהיה אמור לעשות וכל אחד היה עושה את זה לפחות אני..להבריח אותו שיכיש מישהו אחר? כשהייתי קטן בשכונה היה לי צפע פתחו אותו עם גרזן וזהו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה 100% נחש ארסי?
לא ממש נראה כמו בתמונה בויקיפדיה מזכיר לי את הנחשים של הפינות חי החונקים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() " נחש צפע נחש צפע נחש צפע"
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה מסכן הנחש.. בסה"כ, ניסה לברוח על חיו.. כדי להיזר עכשיו מנחשים.. השבוע 2 נחשים נדרסו למוות ליד הבית שלי, טוב נו זה מושב חח.. נחשים קטנים"
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עם כמה שהוא מסכן, לא התכוון לעשות כלום רע- אתם לא יכולים להאשים את זה שהרג אותו.
בסה"כ ללכוד אין לו מיומנות- לכידה רק תסכן אותו, זה לא צחוק, מדובר בנחש ארסי. גם לקרוא לאיש מקצוע זה מיותר- יקח לו לפחות 20 דקות להגיע, עד אז כבר אין נחש. להרוג עם כמה שזה קשה, זה דבר לגיטימי לגמרי.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה נחש צפע 100אחוז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() וואי נינגה לא כולם עושים ביוטופים כמוך, יש אנשים, ואנשים מטבעם נלחצים - אכן שאני רואה אפילו גוק אני מתמוגג כמו בחורה ונלחץ לפאניקה, ברגע כזה אתה לא חושב על לפתוח זולה עם הנחש להביא קפה ולשחק איתו קלפים..
תהיו ריאליים בחיית רעבק.. זה מפחיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |