|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גבר תבין... אף אחד לא מתחבר אלייך בפורום כל מי שרואה ת'הודעות שלך אומר לעצמו בלב "מי זה הלוזר הזה?" אז תבין ת'עצמך ותלחץ X בקצה השמאלי של הדף אני אומר לך את זה בצורה היפה ביותר
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה סיקור אחי תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חח יש לחבר של אבא שלי הזמנה כזאת Vip כאילו הוא מנכל של חברה גדולה,אבל המנכל האמיתי בחול אז הוא הביא הכרטיסים לחבר של אבא... והביא לו גם מכונית טובה עוד מעט אני יערוך אני ירשום את השם שלו..
אישור כניסה להיכנס עם המכונית לשם למתחמם או איך שזה לא היה.. מישהו ראה כאלה אנשים שנכנסים עם המכוניות לתוך המתחמם ?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המאזדה האחרונה מפחידה נראית כמו האוטו של באטמן נדירה.
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: Volcom - get your style
|
![]() דניאלו וסופרבייק,במקום לשלוח לי תגובה כזאת מטומטמת.
פשוט ת-ת-א-פ-ק-ו-! מה לא מובן?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הרגע חזרתי משם היה מדהים רק חבל שכבר ניגמר הכח באמצע ולא ניכנסו לאולם אחד חח אבל את הדברים החושבים באמת ראינו ...
ו ג'רול סיקור טוב אחי גם אני הייתי עושה ככה מילה במילה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חברה שלי היתה אתמול אחת הדוגמניות של האוודי
אמרה אוטו מטורף |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() של ה r8? כי רק עליו היתה דוגמנית... אבל אמרת אתמול אני הייתי היום אז -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן של ה R8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אם המזדה לא הייתה מזדה, איזה צורה איזה צורה איזה צורה!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי מת עכשיו לסוע על כזאת צורה, מצידי שיהיה מנוע של הדגם הפשוט של המזדה 1.6 אבל איזה צורהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ![]()
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אני עדיין מקבל זקפה כל פעם שאני רואה ת'קאמרו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הרגע חזרתי משם,כוסעמו ערס בדיוק כשהגעתי ל R8 נגמרה לי הסוללה במצלמה,דפקתי איזה 400 תמונות ואז הייתי צריך לצלם מהפלא...
היה פול מכוניות,דוגמניות ,אבל פשוט רציתי לבעוט שם במשהו,לא חסר ששילמנו 85 שקל בשביל להכנס גם צריך לקנות אוכל ב 35-50 שקל למשהו קטן ומעפן,פשוט גנבה... משקאות קלים ב 12 שקל פפסי קולה,איזה מעפנים!!! היו מכוניות מהטופ שכמו שכבר נאמר האודי,שברולט קאמארו,הונדה S2000,ניסאן 350z,הפעילו תמנוע של הקאמארו כל הקהל זז מהתחת שלה שלא יעופו להם... איזה צליל איזה כוח... היו אינפיניטי,ב.מ.וו,אלפא רומאו,מאזדה ועוד פול דגמים,היו כמה דברים מיותרים לטעמי שהיה ניתן להחליפם באמת בדברים יותר טובים,אבל בסה"כ אחלה תערוכה. בדריפטים היה ריח חזק של צמיגים שרופים.. בכללי היה ממש טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() עד אזה יום התערוכה?
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חחח סתם, היא באמת הייתה אחת היפות, אבל ממש. איזה חזה ופנים יש לה יאללה.. רציתי לעשות איתה יותר מאשר תמונה ~.~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חזרתי עכשיו בני זונות 25 שקל על נקניקייה עם לחמניה מתברגת
הvip דווקא סבבה נכנסנו עם מכונית של לקסוס שמרו לנו חנייה בשבילנו במתחם האחרון איפה שהמזדה עם הדלתות הנפתחות היה מתחמם חמוד כזה של לקסוס נכנסנסו כיבוד וזה אייס קפה לימונדה וודקה פינקולדה כאלה בוטנים ככה כל מיני שטויות כאלה.. צילמתי תמונות היתה שמה איזה גרמניה משהו כוסית אשש גבוה רצח ליד האוודי אני יעלה את התמונה עוד מעט
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הגרמניה הגבוהה הייתה כוסית? רזה כמו שלד ופנים מפחידות,יש לי תתמונה בפלא,אני דווקא אהבתי את הדוגמניות ליד הקאמארו איזה קציצות!
![]() אחרי שחזרתי דפקתי 600 גרם חזה עוף ורציתי פשוט עוד ועוד,הרעיבו אותנו החארות! לא מספיק שיש את החיטוב ואני עוד הייתי מורעב מהבוקר כי מיהרתי להספיק סידורים ,גם לדפוק צ'יט כשאפשר אי אפשר כמו בן אדם? כלבים ... היה שם איזה כרוב מגעיל עם נקניקיות וחתיכות בשר מגעילות... זה תכלס ממש עיצבן אותי הקטע הזה. |
![]() |
![]() |