|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() עומרי הוא מזכיר קצת אותו :
![]() דרך תצפו כי למר ישראל הבא אני יגיד עם זקן כזה..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לפני שנתים בערך חרשתי על המשחק הזה בשרת פרטי.
היתי UNDEAD PRIEST רמה 120 =) משחק ממש כיפי ומענין! בגלובל הרבה יותר כיף לשחק יש יותר אפשרויות ועושים שם גם מלחמות בין ערים שלמים. קרבות של איזה 1000 על 1000 ![]()
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() עמרי יטחון WOW זה אחד המשחקים!
שיחקתי בזה חודש,משחק מעולה בערך בLEVEL 20 ומעלה אתה כבר תידע להעריך את המשחק ולהבין מה קורה סביבך.. מה שכן קח את זה במידה למה כמו שאמרו זה ממכר ![]() נ.ב: לכל האלה שרוצים להוריד עזבו אותכם שרתים פרטיים זה שנים עד שעובד לכם וכשיעבוד לכם זה חרא לעומת האמיתי,תשלמו או כלום ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אז איפה קונים אותו? איך ולאן משלמים כל חודש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עומרי, תזהר אל תכנס לזה... בעוד כחודש אתה כבר לא תרצה להתאמן ותשב כל היום מול המחשב. תמחק את המשחק כל עוד אתה יכול!!!
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() קונים ב Freak.משלמים דרך כרטיס אשראי בינלאומי כל חודש 13 יורו בערך.
משחק ממש שווה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() משתמש טוב יש מסה מה הנתונים שלוp:?
חח אני מכיר שחקנים במשחק רציתי לשחק פעם אבל לא הצלחתי להשיג בדרך "לא חוקית" כי הרי צריך תשלום חודשי או לשחק בשרתים פרוצים..הסתבכתי ולא היה לי כוח אבל משחק אחד הטובים שקיימים באמת.בכלל וורקראפט סדרת משחקים מעולים
![]() |
#28 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
גם ככה אני מתאמן 3 פעמים בשבוע כרגע, אז אני מקווה שהמשחק לא יגרום לי להתאמן פעם אחת בשבוע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
דרך אגב לא לכל אחד יש את הנתונים לגדל זקן טוב, אם אתה אשכנזי סביר להניח שלא תהיה לך מספיק "רעמה" שם.. לרוב האשכנזים המלאים יש זקן עלוב,שיערה פה,שיערה שם, אי אפשר ממש לגדל אותו עבה. מזל שאני חצי עיראקי ולא אשכנזי מלא, לפחות יש לזה יתרון אחד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה משחק ממכר אי אפשר לצאת מימנו!! חזרתי אליו לפני שבוע..פרשתי לכמה חודשיים טובים ואי אפשר לגמריי! אין זה ממכר(קאנטר) חחח תן לי תאיסיקיו\מסן שלך אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר ששיחקתי במשחק כמה שבועות כשעוד היה חינם
הייתי מכור לאמא שלו אני זוכר שהיה מין דבר שקניתי שאתה לוחץ עליו והוא מייצר כאלה תרנגולות או ציפורים או משהו בסגנון ואתה צריך להרוג-ומקבל טונה אבל טונה של נקודות נסיון!!הייתי בין הטובים בזמן הקצר ששיחקתי בגלל שאף אחד לא הכיר את זה! אתם חייבים למצוא את זה!זה בעיר מאוד מרוחקת!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אני יקנה גם תמשחק ויצטרף
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() פעם שיחקתי בזה עד שהגעתי לרמה עשרים ומשהוא ונמאס לי.
אחרכך ניסיתי בשרתים פרטיים אבל זה לוקח שנים למצוא שרת שיהייה לך ב פינג סביר.. והכוונה סביר רק בשעות שאין מלא אנשים, כנראה צריך קשרים כדי למצוא אחד ממש טוב. אם מישו מכיר איזה שרת פרטי איכותי שקרוב לישראל שיגיד לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מנהל ראשי
|
![]() עמרי אתה לא יודע מה המשחקי רשת האלה יעשו לך...
אני משחק בקאונטר סטרייק כבר מBETA7 , שהיתה גירסה ניסיונית של המשחק... הייתי מנהל של 7 שרתים של בזק (פעם היו כאלה...) ושל חברה שהיום מוכרת בתור es-games שחבר שלי הקים. הייתי בין ה10 הטובים בארץ. בקיצור הדבר הזה יהפוך אותך כמו שהיה בפרק של סאות פארק ל "the one who has no life" ![]() ראה הוזהרת. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני הייתי מהמנהלים הגבוהים בימים הטובים של counter-strike.co.il.. חח גם אני מהחלוצים של המשחק... Bunny Jump Rullzzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו שיחק פעם ב-CALL OF DUTY?
מישהו שמע על המשחק Helbreath? |
![]() |
![]() |