|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מלך.
כל המציל נפש, מציל עולם ומלואו. אני מאמין שהתרוצצת שם כמו שמוגע ועל זה מגיע לך באמת כל הכבוד. פשוט לא להאמין כמה בן אדם שחשוב לו מהאחרים מסוגל לדאוג לכל כך הרבה אנשים. אבל מה שמכעיס אותי זה כל הבזבוזי מים שילדים בטיול שנתי אוהבים לשחק איתם. הנה הם למדו לקח שלא שופכים סתם מים עד שלא מגיעים לנקודה שאפשר למלות בה שוב פעם מים. אם באמת כל ילד היה דואג לקחת 3 ליטר מים לשתייה בלבד!!! לא הייתה נגרמת כזאת קטסטרופה. מילא לזלז באוכל, אנשים שורדים כמה שעות, אבל מים?! זאת סכנה!!! מקווה שהחברים שלך למדו משהו ושאף אחד לא באמת נפגע. עוד בטח יהיו תיבעות נגד הביצפר. תגיד בטח אחרי זה הייתה מותש מרוב שהתרוצצת? שמע אני אומר לך שוב פעם הראת יכולת גבורה במצב חירום, כל הכבוד.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() כן,צודק 100 אחוז היו צריכים להשתמש בזה רק לשתייה ולדאוג להביא כמות מספקת.
וכמובן אחרי כל ההתרוצצויות האלה הייתי מותש רצח,גם בזמן ההתרוצצויות לא שתיתי מים כמעט בכלל אז שהגעתי למעלה לקחתי פשוט גריקן והלכתי לצד (לא רציתי עכשיו שכולם יחשבו שאני עומד להתעלף וסתם לעשות בלאגן עדיף שיטפלו באלה שבאמת היו צריכים) והתיישבתי לי על החול נשענתי על אבן והורדתי גריקן שלם כמעט (משהו לא יאומן) נחתי כמה דקות וחזרתי על הרגליים ![]()
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס מגיע לכם ממש כבוד על היוזמה ועל מצווה שעשיתם.
אתם באמת יכולים להתגאות בזה שהצלתם חיי אדם. אנשים היו יכולים להתייבש למוות או לפגיעות ממש ממש קשות ואתם עשיתם כל שביכולתכם למנוע את זה. כל הכבוד.
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד על היוזמהה אחיי! גם לך וגם על החברים שלך מגיע לכם צל"ש...
ותקשיבב זה המסלול המעצבן אם הסלעים נכון..? גם אני הייתי שמה בטיול שנתי השנה לפני חודשיים ככה, מי שלא עשה אותו לא מבין איזה מעייף הואא!!!!! שאני הייתי היה חם בטירוףף וגם אין ילד שלא החליק ונפל וזה... אני אישית כמעט נפלתיי מההר! לא צוחק.... אם לא הייתי תופס בסלע קטן ואז חבר עזר לי לעלות, לא הייתי נמצא פה היום כדי להגיב לכם. |
![]() |
![]() |