|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך באמת שיהיה בישראל ארגון כמו ה-KKK שירדוף אחר כל פלסטיני שקיים ויהרוג\יתעלל בו כמה שיותר, כדי שהזבלים האלו יפחדו ללכת ברחוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() עלק מתנחלים תראו את הילד מאחורה , בטח עוד תמונות מתוצרת פליווד למרות שאני לא אתפלא אם פלסטינים חוטפים מכות מהמתנחלים וטוב שכך
אגב בטוקקים אחד אמר : תראו איזה קלות ערבים יכולים מוויכוח להתאבד (או משהו בסגנון) בא ערבי ואומר: זה לא וויכוח , עדיף להיות שהיד מלהיות בוגד
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() 4.11.95
הותר לפריסום: רוצחו של ראש הממשלה הוא יגאל עמיר, תושב הרצליה, דתי,תימני יוווו צריך עכשיו להעיף את כול התימיניםםםםם ואת כול הדתייים כולם שם רוצחיםםםםםםםם על אותו משקל חבר'ה זה לא שאני איזה שמאלני שמרבתי חבריו ערבים, אבל עוד לא ראיתי הוכחה שמרבית ערביי ישראל הם מחבלים תומכי חמאס, כמובן שיש להם סולידריות עם הפלסטינאים אבל אני לא חושב שמרביתם תומכי טרור ושונאי ישראל, לפחות הערביםן שאני עובד איתם(שהם מרביתם מטירה טייבה קלנוסואה) לא שונאי ישראל ולא תומכי טרור. ועוד משהו זה לא שאני מת על העבים ומצידי שהם יעופו מפה, אבל זה לא פיתרון ריאלי להעיף אותם, אז די לעלות אותו כול הזמן, מה לעשות בעולם יפה זה אולי היה פתרון טוב אבל הוא לא הגיוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפילו נציגיהם בכנסת מגנים רק את פעולות צה"ל אבל את פעולות ארגוני הטרור אף לא אחד גינה. יש כאלה שהרחיקו לכת ונפגשו עם הרבה מהאויבים שלנו. זה מוכיח לי ולהרבה אנשים הגיוניים אחרים שלא מגיעה להם האזרחות כאן וזה עוד עונש קל לעומת מה שבאמת מגיע להם. הערבים היחידים שמגיעה להם אזרחות במדינה הם אלה שמגנים בפומבי את פעולות הטרור, תומכים בפעולות המדינה ומתגייסים לצה"ל. כמה כאלה ראית בזמן האחרון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() לא כל דתי תימני הוא רוצח אבל כל מחבל היה ערבי !!!
|
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא שאני איזה שמאלני שמרבתי חבריו ערבים, אבל עוד לא ראיתי הוכחה שמרבית ערביי ישראל הם מחבלים תומכי חמאס, כמובן שיש להם סולידריות עם הפלסטינאים אבל אני לא חושב שמרביתם תומכי טרור ושונאי ישראל, לפחות הערביםן שאני עובד איתם(שהם מרביתם מטירה טייבה קלנוסואה) לא שונאי ישראל ולא תומכי טרור.
ועוד משהו זה לא שאני מת על העבים ומצידי שהם יעופו מפה, אבל זה לא פיתרון ריאלי להעיף אותם, אז די לעלות אותו כול הזמן, מה לעשות בעולם יפה זה אולי היה פתרון טוב אבל הוא לא הגיוני[/quote] תומך ומחזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה ערבים מחופשים ליהודים. יש להם גם סרטים שהם מפיצים בעולם הנוצרי על יהודים שהורגים ילדים נוצרים בשביל לבשל את הדם שלהם בפסח ועוד כל מיני כאלה סיפורים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אם זה משהו שהפוליטקאים שלנו אומרים בפומבי זה אומר שזה לא מספיק קיצוני. ואגב לא הבנתי את הקשר ליגאל אמיר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ערבים הם אוייב חיצוני, שנמצא בתוכינו. ההשוואה הזאת ממש מפגרת. חוץ מזה אף פעם לא אהבתי את רבין........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בלינקי , יגאל עמיר הוא כלום לעומת מחבל ערבי , יש לא קצת שרוצים לשחרר אותו ( אבל כמובן המדיה מדכאת את זה)
ובלי קשר למקרה צריך להעיף ערבים (או כמה מהפתרונות שהצעתי אם מישהו זוכר)
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, היית קרבי בצבא ?
![]() |
#37 |
מנהל ראשי
|
![]() הייתי מנהל רשת וטכנאי בחיל הים.
למה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מנהל ראשי
|
![]() הייתי גם שנתיים בקבע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שנראה לי הגיוני, ימני קיצוני שהוא לא קרבי לא מסתדר לי בראש.
![]() |
#40 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שיש הרבה שמאלנים בקרבי זה לא קשור כל כך... אין איזה חוק כזה שמגדיר מה שאמרת. אני חושב שרוב האנשים שהיו איתי בצבא חוץ מביחידה אחת שהייתי, רובם היו ימניים. |
|
![]() |
![]() |