|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
(אני מתכוון למסה, אם אתה מתכוון להתפלסף איתי עכשיו) גם אתה וגם אני תהיה לנו אותה מסה לא משנה מה יהיה... המשקל יכול להשתנות אבל זה לא משנה לאף אחד.. חוקים כאלה חלים כל אימון במכון ולא מתייחסים לזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() בתרגילים עם משקל גוף אתה לא מרים בדיוק את משקל הגוף שלך... המשקל מתחלק לפי איך שאתה עושה למשל בשכיבות סמיכה אתה נשען על 4 נקודות ככה שהמשקל מתחלק ומופחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אבל לעזוב את התרגילים שמתבססים על זה ( כמו המתג , תרגיל שמפעיל את כל השרירים בגוף חוץ מטרפזים תחתונים ואלכסונים בצרוה חזקה מאוד במשקל גוף+גומי או הפלאנץ'\מנוף) תמיד אפשר להעמיס את המשקל גוף שלך על פחות שרירים שיצתרכו יותר כוח להזיז אותו. במקום להפסיק להתאמן לבזבז כסף על ציוד ביתי או להתבכיין בפורומים אני חקרתי את העסק של תרגילים במשקל גוף ועוליתי על מלא דברים לא מוכרים , בקיצור (פעם ה100 שאני אומר את זה): אפשר לאמן כל שריר במגוון צורות ואם צריך בבידוד , עם התנגדות אפסית עד כ 2-3X ממה שאתה שוקל במילים אחרות על אנושית , עם משקל גוף בלי בעיות מיוחדות בבית. יש תרגיל כמעט לכל דבר אפילו לאמות ברמות שונות
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש אותה בעיה רק שלא מרשים לי לקנות ספה לבית כי לפי טענותיהם אחרי חודש כבר לא ישתמשו בזה וזה יתפוס מקום =\
![]() |
#25 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
נ.ב - התרגיל הכי יעיל שיש מבחינת כמות השרירים המופעלת בתרגיל הוא תרגיל שרובו משקל גוף כמו שאמרתי מפעיל את הכל חוץ מטרפסים תחתונים ואלכסונים. אפילו מאמן את הלב כי בשביל שכל השרירים יעבדו בו זמנית צריך להזרים הרבה דם
![]() |
![]() |
#26 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
תעשה glute ham raise (לא במכשיר אלא מהרצפה) זה לדוגמה נוצר מצב שעם ההאם סטרינג במקום במכשיר שאתה מזיז את המנוף למרחק של השוק שלך (איזה 40 ס"צ) אתה מזיז את משקל הגוף-השוק למרחק הרבה יותר גדול באותה מהירות (עיקרון בסיסי של מנופים)לכן ההאםסטרינג יאלץ להפעיל יותר כוח , אבל נתת שאלה מפגרת , כי זה לא משנה כמה אתה מרים אלא כמה כוח השריר מפעיל בגלל זה לא עניתי לך על השאלה כי חשבתי שהבנת אה ולהבא , ההתנגדות במשקל גוף נמדדת באחוזים מהמשקל שלך , לא בכמה קילו אתה מרים
![]() |