|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תאונה של רכב -
אתה נוסע ב100 קמש וניכנס בעץ. מה שבעצם קורה - אתה עף מהרכב ב100 קמ''ש דרך השמשה. וכנל לגבי הזבוב, ניסיתי כמה פעמים שניכנס לי זבוב לאוטו לפתוח את החלון שהוא יצא, אתה רואה אותו מרחף לו בכיף באוטו וברגע שהוא מגיע לחלון הוא פשוט נישאב בטיסה החוצה. למה? כי באוטו הוא היה ב-100 קמש
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: גל
עוסק ב:: אכילה
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() אגב ובעניין הזבוב יש שינויי לחצים בתוך האוטו ומבחוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמר אינשטיין בסיפרו, "רק המרחק הוא הזה שבעצם קובע את המהירות" שמביא אותנו לחשוב, כמה רחוק בעצם הזבוב מהאוטו, ואיך הוא ניכנס, ואז מגיעים למסקנה שזבובים נימשכים לאוכל ישן, וצואה,שכמובן, צואה מביאה לנו אסוציאציות לערבים. ככה שאם אתה באמת רוצה לדעת מה קורה לזבוב, צריך למחוק את עזה מהמפה ולהרים את הכנסת המושחטת הזאת באוויר.
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוח המשיכה זה הכוח שגורם לו להיות בתנועה מעגלית סביב כדור הארץ ללווינים אין שום מנוע שגורם להם להיות מעל נקודה אחת קבועה בכדור הארץ, הכוח משיכה של כדור הארץ גורם להם להמשיך להיות בסיבוב. אבל מצד שני ההליקופטר מפעיל כוח כלפי מעלה אז וואלה אין לי מושג. למי שזה יעזור , אם אתם רוצים לדעת את המהירות של כדור הארץ תעשו את זה V = 2PIEFR W = 2PIEF עכשיו הרדיוס של כדור הארץ זה 6400 ק"מ, (בקירוב) לפי גוגל, אז זה יוצא 6400000 מטר (בפיזיקה עובדים עם מטרים, ושניות) F זה כמה סיבובים הוא עושה בשניה, ויש נוסחא ש F = 1\t הT זה כמה זמן לוקח לו לבצע סיבוב, אז כמה זמן לוקח לו ? בדיוק 24 שעות, שזה 86400 שניות אז 1\86400 זה יוצא הF שלנו וזה יוצא מספר ממש ממש קטן אז נשאיר את זה ככה עכשיו נעשה וזה יוצא 2*3.14*(1\86400) * 6400000 = 465 מטר לשניה, לפי החישוב שלי... וגם תמהירות זוויתית אפשר לחשב חח עזבו אתמול הייתה לי מתכונת בפיזיקה עדיין לא יצא לי מהראש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יאללה אם כבר עשינו פוסט של שאלות שתמיד הפריעו לנו אז -
אם נגיד אני נופל מקומה עשירית מבניין וביחד איתי נופלת איזה לבנה, האם יש סיכוי שברגע האחרון אני יקפוץ על הלבנה, הלבנה תעוף על הרצפה ולי לא יקרה כלום? אם לא הבנתם אז בוא אני ייתן לכם דוגמא אחרת - נגיד אני במעלית בגובה 20 קומות ופתאום היא מתקלקלת וצונחת למטה האם יש סיכוי שאני יינצל בזה שאני יקפוץ ברגע האחרון באוויר? מי שעונה לי על זה מלך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עוד דוגמה: אתה על הגג של בניין גבוה, ויש לך 2 חפצים באותו משקל חפץ ראשון: דאמבל 20 קילו חפץ שני: כדור גדול 2 מטר על 2 מטר ששוקל גם 20 קילו עכשיו אם תזרוק את שני החפצים מהגג, מי נראה לך יגיע ראשון לרצפה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() עוד לא עניתם נכון על הקטע של הזבוב...
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם הדבר הזה קל אתה רק תדחוף אותו למטה, ולא את עצמך למעלה כמו שאת רוצה. חחח בודיבילדר מה אתה רושם לי בתוך הציטוט? לכמה רגעים חשבתי לעצמי "מתי אמרתי את זה?!"
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אתם על כדור הארץ שהוא בעצמו מסתובב, כשאתה קופץ אנכית אתה נוחת באותה נקודה למרות שכדור הארץ מסתובב..
ברגע שאתם עוזים את הקרקע יש לכם את המהירות של כדור הארץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כי בתוך האוטובוס אתה נע באותה המהירות שלו, לכן כאשר אתה קופץ אנכית אתם עוברים את אותה דרך וחוזר לאותו מקום.
שאלה שמאד עניינה אותי זה אם אני מקיף את כדור הארץ 23ב כנגד כיוונו שעות אני חוזר אחורה בזמן?
![]() |
#35 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היתה שאלה דומה שתמיד שאלתי את עצמי בתור ילד קטן, היום אני כבר יודע את התשובה, אבל עדיין זה נחמד.
2 אנשים עומדים אחד מול השני, הבן אדם הראשון מרים את הבן השני ובזמן שהבן אדם השני באוויר - הוא מרים את הבן אדם הראשון. מה ימנע משניהם לרחף באוויר כשהם מחזיקים אחד את השני? ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מקווה שהבנת, פשוט יש לי בעיה עם ניסוח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#40 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() בוא אני יסביר לך, אתה יכול לקפוץ באוויר גם ל 10 שניות וגם לחצי דקה ולא יקרה כלום מכיוון שאתה נמצא בנפח כלשהוא, במקום סגור.. שאתה נמצא בתוך האוטובוס והאוטובוס נוסע נכון? נגיד על 110 קמ"ש, אתה נמצא בתוכו ויש אנרגית תנועה לאוטובוס (eh), אתה נמצא בתוך האנרגיית תנועה, אתה זז איתה, אם תצא מהאוטובוס אתה כביכול תפרד מהאנרגיית תנועה, ואז האוטבוס יעקוף אותו אותך כי אתה לא במהירות אנרגיית התנועה שלו..
וואי קשה לי להסביר |
![]() |
![]() |