|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וואלה אחי מה זה 2300 מה אתה צוחק? מ2 ארוחות מתפריט כזה מתפוצצת לך הבטן? ![]() סתם חפיף.. אתה מצליח לגדול? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו אני אוכל ארוחת בוקר אני רואה שהיום אני אהיה במירוץ להשלים ארוחות שוב :| עליתי כולה 100ג' בשבוע :\ ככה זה עליה נקיה ממה שהבנתי מגיל ומאנשים.. מתסכל אבל נראה כאילו גדלתי כשאני מסתכל במראה... גם המדריכים בחד"כ אמרו לי O_O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה תראה שתוך כמה חודשים אתה תגיד כוסעמו המדינה הזאת ותתחיל לבלוס, לעלות 300 גרם בחודש אתה תתפחלץ מעצבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תפוח אדמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() לאפה וחצי נסטי אפרסק ב 3 וחצי בבוקר ואחרי חצי שעה ישבתי עם חברים שעושים על האש ונישנשתי עוד איזה 8 כנפיים
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא יודע מה איתכם אבל אני לא מרגיש תבטן שאני אוכל אני יכול לדחוס ולדחוס ולדחוס ולדחוס בלי סוף
זה פשוט כיף, הארוחה הכי הזויה הייתה ב 6 בבוקר שחזרתי מהארוחה בל"ג בעומר, היה על השולחן הר אורז מעורבב עם גרגירי חומוס ובקר שאימא שלי הכינה וטרפתי הכל(200 גרם אורז לפני בישול בערך ועוד איזה 200 גרם בשר בקר מבושל ועוד איזה 200 גרם גרגירי חומוס), לא שזה ארוחה גדולה אבל ב 6 בבוקר זה הזוי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() משהו כמו 3-4 קילו , בחצי שנה בערך וצריך לקחת בחשבון שאני לא מתאמן מתחיל בכלל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שתיתי מבקבוק שמן זית כאילו זה בקבוק מי עדן כי לא אכלתי באותו יום שומן איכותי אז רציתי להשלים לפני שינה-זה מגעיללללללללללללללללללללללללללל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() מעצבן ללכת לים אחי ולהיות עם בטן מכווצת רוב הזמן כדי שלא "תיפול" למטה ותראה שמנה..
יש הבדל ענק אצלי ... בכל אופן בשביל זה יש את גיל :e |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() *עלייה נקייה זה בולשיט*
קרא לי כבר המון פעמים שחזרתי מאוחר ואכלתי כל מיני דברים שלא אופיינים לשעה. הדבר היחד שאני זוכר זה שחזרתי ב7 בבוקר ואכלתי אורז עם חזה הודו,ביצה קשה ואחר כך עוד איזה קרונפלקס לקינוח ואז למיטה.ככה זה שיש לך מאנצ'יס שחוזרים מיציאה באמצע החופש הגדול ואוכלים מה שנשאר במקרר.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() חחחחחחחח תכלס... בסוף חזרתי ב3וחצי היתה חרא מסיבה אז אכלתי בוקר ב10:30 ישנתי איזה 6וחצי שעות.. סביר.. ודחפתי תארוחות כל שעתיים :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אכלתי עם טאוס טריפל וופר והכל מוגדל איך שנפתח הברגר ב-11 בבוקר :-i
|
![]() |
![]() |