|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() יא אללה מה עשיתם מהאמות זה לא כזה פרק חלש, אולי אם מאמנים אותו כמו מפגרים אז נפצעים אבל זה תקף לגבי כל חלק בגוף לפותח הפוסט - לאמה שלך לא יקרה כלום, כל עוד תעבוד עליה בצורה מאוזנת ולא תעבוד לכשל (כי אין צורך...) תזכור לעבוד על כל השרירים באמה (יש הרבה) ככה שני סטים לכל אחד בסוף כל אימון נראה לי אחלה אתה יכול גם לגוון, כל סוף אימון פשוט תבחר לך אחד מהתרגילים לאמות (מנופים, רולר, כפיפות פשיטות וכד') ולעבוד עליו
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לעבוד אם משקל כבד ותרגילים מורכים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני בפריצ'ר עושה את התרגיל כשגב היד מופנה אליי, האמות שלי גדלו מזה, תנסה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעבוד על האמות אין בכלל מה לשאול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תן יותר תרגילי משיכה כמו מתח פולי וכו'
ותוריד קצת עצימות בידיים
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תתחיל לעבוד על האמות גבר...
תעבוד בצורה נכונה לא יהיה שום דלקת זה לא שונה משום מקום אחר וגם הוא דורש אימון. אם יש לך סמיט קח חוט מקל ומשקולת צד אחד מקל צד אחר משקולת ושים על הסמיט או כל מוט אחרכאילו ותתחיל לגלגל את זה ללמעלה כאילו וככה תוריד ותגלגל למעלה עם שתי היידים אחלה תרגיל. תרגיל שני לכל יד פשוט לקחת משקולות לשבת להשים את הכף יד זאת אומרת את ההתחלה של הכף יד על הברך כאשר כל הכף יד בחוץ ומשוחררת ותתחיל להוריד את הכף יד ללמטה ולעלות ללמעלה כמובן שאתה לוקח את היד למעלה לקחת בתנופה ולמטה לבלום להוריד לאט. שבת שלום
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פטישים \ אחיזות \ פריצ'ר הפוך הם בסדר
אבל!@!@! אני מציע לך להתרחק מתרגילים שמערבים את פרק כף היד (wrist) אין לך מושג כמה חודשים הייתי מושבת רק בגלל דלקת שם! תחשוב עד כמה זה חשוב לך
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תעשה מתח זה מחזק תאמות
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה? =\\ לעבוד על אמות עושה דלקות? מסתומרת? אני עובד כבר הרבה זמן על האמות עם הדבר הזה שלוחצים תיד וגם קצת עם משקולות. אחלה שריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() חח מה, היה לי אמה 29 כשהיד שלי הייתה 31 או משהו כזה, זה מפחיד..
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זאזא,לפני הפציעה בכתף האמה שלי הייתה 32 היד 31
![]() זה בעיקרון נגרם לי בגלל שהפציעה בכתף הפריעה לי בלחיצת חזה ותמיד התעלמתי מזה וככה התלת ראשי לא התפתח אז היד נשארה קטנה... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי הגיוני שאמה 31 ויד 40
או שאתה לא מודד טוב או שאתה אידיוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הביספס צריך ליהיות גדול פי 1.2 מהאמה (או לחילופין האמה צריכה ליהיות 0.83 מהביספס)
כלומר שאם יש לך ביספס 40 אז האמה צריכה ליהיות 33.2...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגודל של האמה זה הרבה גנטיקה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
ואני בטוח שמי שאידיוט פה זה אך ורק אתה, ומי שהכי פחדן פה זה גם אתה, תהיה מספיק גבר בשביל להגיד לו את כל הדברים האלה בפנים ולא מאחורי המסך כמו שפנפן עלוב :/ הרמה שלך אפסית ביותר, יום נעים |
|
![]() |
![]() |