|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() חחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני משתמש בו..
לא יודע כ''כ מה ההשפעה,אבל אין לזה שום קשר לבודי בילדינג נ.ב מזתורמת עושה דיכאון?!?! עכשיו אני מבין נראה לי..חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
alfi אחי יש מצב לאיימייל יש לי שאלה קטנה שאני מאמין שתאכל לענות לי עליה אבל אסור לשאול במסגרת הפורום. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעיקרון אמא שלי הביאה לי את זה.. לא שאלתי כלום,ואתם התחלתם לומר לי שזה פוגע בשרירים ומוריד תאבון (לפני חודש) אז אמרתי לה שאני לא רוצה,והיא אמרה שאצל כל אחד זה שונה וכ'ו. קיצור מה אני יעשה,בודי בילדינג זה דבר שני קודם לימודים אז זה לא כ''כ משנה לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מכיר טענה שמראה קשר בין רטלין לפגיעה עצבית-שרירית אלא אם כן התכוונו לחומר המקור של התרופה המתבסס על הסם מתילפנידאט שברמות גבוהות מאוד או לא מבוקרות פוגע ברמת הריכוז,העוררות,התיאבון,איכות והצורך לישון,גורם מהותי במחלת הסכיזופרניה. תופעות הלוואי הן כפי שתוארו כלדלהן (ללא נושא הסכיזו...) אם כי הרבה פחות חמורות.נכון רמת התיאבון יורדת וזה בלתי אפשרי לשליטה כי הגורם הוא לא רמת "החשק" אלא פקודה נוירולוגית (מוחית) שמופרשת מבלוטת יותרת המוח (היפופיזה) וגורמת לשינויים בלתי רצוניים. ישנם מספר פרמטרים חשובים בקביעת הצורך התרופה ובמינונה - לא כל אדם בעל הפרעת קשב וריכוז לוקח אותה תרופה או מינון. הרטלין המומלץ הוא רטלין עם חומר מושהה שמאפשר טווח פעולה של 8-12 ומצמצם עד כמה שניתן פגיעה באיכות השינה. חובה להתייעץ עם רופא מומחה בתחום,בעיקר פסיכיאטר - זה לא בעיה נפשית אלא זה איזשהו ליקוי שבאמצעות פתרונות תרופתיים מודרניים אפשר ל"העלים" (עד כמה שניתן) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אני אמור לקחת..אבל לא יודע למה אני לא לוקח :ם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
מחר אני אתחיל (יש לי כדורים בבית כבר..עברתי כבר הכל...הייתי אצל מיליון אנשים..קניתי כבר כדורים ולא לקחתי...חחח) נראה איך זה ישפיע עליי...אולי זה יציל אותי מלעוף מבית ספר על פיטפוטים חח :s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() יואו משעמם פה טילים אני הולך לישון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() בואנה איזה הגזמותתתתתתתתתתתתתתת עשיתם מהדבר הזה אקסטה
לכו לכו לישון ואל תזיינו תשכל.. עלק פי 2 מהמשקלים אז לך לפאוורליפטינג ואל תזיין תמוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אני לוקח 10 מליגרים לפני מבחנים.. יש לי רק קשב וריכוז ככה שאני לא מתפרע בכיתה או משו... פשוט לא מקשיב... אני לא כל כך אוהב לקחת כי זה משנה את המצב רוח ומהדבר הכי קטן אתה נהיה מדוכא ולי זה לפעמים מגביר את התיאבון לפעמים מגביר..
ובקשר לדבר הכי מפחיד - קראתי שזה פוגע בגדילה - מיטב המבינים למינהים - זה נכון? אפשר מחקר \ סימוכין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() די אחי אתה רציני?? קונצרטה זה ממש ממש ממש חזק? למה אני צריך לעבור לזה עוד שבוע ככה פאק פאק.. אני יראה איך זה ואם זה יהיה ממש חזק אני מעיף את זה לכל הרוחות ואם זה סבבה אני משאיר לכמה זמן זה משפיע ?
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפחות תנסה תרגיש לא טוב תחזור לרטאלין
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
לאח שלי יש פה את ה10 מליגרם...חח לנסות לקחת ליפני אימון לראות אם זה עוזר? חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה יכול לגרום לך לאי תאבון,דיכאון וכו' וזה גם יכול לעשות ההפך,אתה לא יכול לקחת סתם לך לאורטופד שיגיד לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי
|
![]() ריטלין פועל על איזורים במוח שגורמים לעליה בכוח.זאת הסיבה שהוזכר פה שיצא לאנשים יותר משקל עם ריטלין.וזה מוכח.
סימוכין: m0she ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
ואני גם צריך לקחת..הייתי לוקח כיתה ח קצת והפסקתי..יש לי גם בעיית קשב וריכוז,היפר אקטיבי וכדומה....אני בכלל אמור לקחת את ה30 מיליגרם...או המליצו לי על קונצרטה..לפעמים אני לוקח את ה10 מילגרם אם אני באמת צריך ללמוד למיבחן מסויים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל מקצועי
|
![]() כתוב על הדף בקופסא שזה כן פוגע בגדילה אם לוקחים את זה בתקופה ממושכת..
|
![]() |
![]() |