|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אני ממש בדילמה בנוגע לטרפזים, אני ממש אוהב לעבוד עליהם, אבל מצד שני אני רוצה גם להכניס עוד סטים לכתפיים ואני לא רוצה שיהיה עומס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() panic מה קרה?אתה לא יכול לפתוח נושאים..השתלטת לי על הנושא חחח
ובחזרה לאימוני DC...אז אימון כתפיים יהיה אימון 1- עם לחיצה בהאמר אימון 2-הנפה לצדדים אימון 3- לחיצות בדאמבלים..מה בקשר לשאר התוכנית?וארבל אמת להקפיד על תזונה...איזה תוספים צריכים להיות מעבר לתפריט מאסה ממוצע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מצטער ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
גלוטמין זה תמיד טוב מולטי ויטמין איכותי זה סוג של חובה לדעתי (הPREFORM MAX של אופטימום מעולה ) אבקת חלבון /גיינר טוב ,אני ממליץ על הפרו קומפלקס ,אבל זה יכול לצאת קצת יקר ,בזמנו הייתי מפרק צנצנת של זה בשבועיים. בנוגע לשאר התוכנית ,קשה לי להגיד ,כי על הנייר רוב התוכניות נראות בסדר ואפשר להתקדם איתם ,השאלה היא מה אתה צריך בכדי להתקדם ,לא מה אתה רוצה לדחוף באימון,צריך לשבת על תמונות שלך ולראות איפה הנקודות החלשות שלך ולפי זה לעשות את הבחירת התרגילים.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אין בעיה..כבר ראיתי 19 תגובות הייתי שמח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() בקשר לתוספים:
אתה לא ממש חייב תוספים, כמובן אומגה 3 זה משהו שלא קשור בין אם אתה במאסה או לא ובין אם אתה מתאמן או לא.. קריאטין יכול לעזור תמיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא לוקח אומגה 3...שמן זית+זיתים מספיק..
אבל התווכנתי לויטמינים או דברים כאלה.. ראיתי שצריך הרבה חלבון שאני מקווה להגיע לכמות שצריך..בגלל זה חשבתי אולי צריך גם הרבה ויטמינים או דברים כאלה..דברים מיוחדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() תוספים נועדו להשלים דברים שחסר לך, אם מבחינה תזונתית אתה מכסה את הכל אז למה לצרוך תוספים? =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי..אז אני יודע איפה נקודות החולשה שלי..מה אני אמור לעשות לגבי מקומות אלה?
הרגליים שלי קטנות יחסית אבל עושות משקלים יפים..חוץ מזה אני חלש בעיקר בחזה וכתפיים אז מה אני אמור לעשות בשבילהם?תוספת סטים/שינוי המקיום באימון/שיטה אחרת?? בנוגע לתזונה..חשבתי על לקנות אבקת חלבון ובמנה שאחרי האימון להוסיף ש"ש ופרי או לחם או תוספת אחרת של פחממות..ואולי מולטי ויטמין או תוספת של ויטמינים..פשוט הפרו קומפלקס קצת יקר ובמיוחד שזה נגמר כזה מהר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
תיקון ,לי הפרוקומפלקס נגמר מהר כי שתיתי שני שייקים ביום של שני סקופים.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בכל מקרה הוא פחות משתלם מהסיריוס מאס..אתה לא חושב ככה?
יש בו 300 קלוריות לסקופ ויש 57..בסיריוס מאס יש 26 של 1200..או שאני אומר הפוך.. אתה מתכוון שבגלל כל הויטמינים והחלבון מסוגים שונים שיש בו בגלל זה הוא עדיף?? כי זה בכל זאת שיקול שאם אני יקנה סיריוס מאס יכול להיות שאני יצטרך את התוספת ויטמינים אני בסך הכל שוקל 63 ככה שהתפריט לא דורש כמות מטורפת של אוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שהתוכנית נועדה למתאמנים על חומרים נכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סריוס מסס זה 3סקופים=מנה שכל מנה מכילה 50גרם חלבון 250פחמימות 1250קלוריות ויש 16 מנות.. שמע,אתה לא צריך יותר מדי שטויות,לפי דעתי קח איזה אופטימום השחור של קרם עוגיות יש בזה 77מנות 24גרם חלבון קח את זה אחרי אימון עם סוכר ענבים,הכי טוב תעלה תתפריט שלך לתזונה ותוספים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נו בסדר אני על חומרים
חחחחחח סתם זה לא רק..אפשר גם טבעיים אני עושה את החלוקה לכאלה עם יכולת שיקום ממוצעת- ככה שזה בסדר אני חושב בכל מקרה זה לא לכל החיים אם ילך טוב אז סבבה..אני לא ממש מסתדר עם תוכניות עמוסות בתרגילים...מעדיף Fbw וזה היה התפשרות ככה ל Ab כי אי אפשר לעשות את זה ב Fbw וזה גם Ab של 3 פעמים בשבוע ככה שהתדירות לא גבוהה ממש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1ogKx1F5hUs
בכללי האמר זה מכונה שאתה שם עליה צלחות בשביל המשקל..שילוב כזה בין מכונה לחופשי יש האמר ללחיצות חזה כתפיים רגליים ואולי עוד דברים..אלה מה שאני מכיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי תפריט..אנלא מסוגל לשמור עליו ממש כי אנלא יודע מתי אני חוזר מהביצפר כל יוםם
ואני גם לא יודע את כל הערכים של מה שאני אוכל אז זה קצת בעיה..אני מצליח לגוון כל יום להגיע כמעט למה שצריך בדרכים שונות..קצת מחוסר בחלבון וויטמינים שחשבתי שעם אבקת חלבון יסתדר אני יותר צריך עזרה בקטע ל התוכנית..מקומות חלשים..מה אמור להשתנות אצלהם מבחינת התוכנית?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אל תתחיל את התוכנית של DC אם אין לך משמעת מספיק גדולה כדי לארוז אוכל לבצפר ,אתה לא צריך להתאמן בDC ,נכון לעכשיו התוכנית הזאת גדולה עליך.
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב אבל כנראה שזה באמת תוכנית למתאמנים עם יותר משמעת...אחרי צבא גם יש זמן.. תודה על כל העזרה ארבל.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |