|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט כמו שישנה גישה מוטעית לכל העניין של האבקות חלבון וכו', ישנה גישה מוטעית לכל העניין של הסוכר. וכאן בפורום המטרה היא ללמוד ולתקן אחרים שלא יודעים. השכלה? יעני תואר או משהו כזה ? לא.. אבל אני לומד לבד ככה שאני לא בור
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי המאמן אישי שלי למד תזונה ועשה קורס התמחות ואם הוא אמר לי לאכול פסטות ולחם אני חושב שהוא התכוון לזה... לא שאני בא להתחכם אבל זה נראה טיפשי לדעתי... עכשיו אם תסלחו לי אני עוד לא אכלתי ארוחת בוקר ואני עם האד אנרג'י סטאק המעפן הזה כבר חצי שעה ועוד לא סיימתי לשתות אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסכים עם זה שהמאמן שלך למד, אבל המדע ממשיך להתפתח ואנשים חוקרים ועושים ניסויים ומגלים חידושים בכל מיני תחומים. אני לא בטוח שהיום כדי להיות ולהישאר מדריך, אתה חייב להתעדכן בחידושים האחרונים. תקן אותי אם אני טועה. שוב, אני לא בא להגיד שהמאמן שלך לא יודע כלום, פשוט שישנן כמה גישות. זה הכל...
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב, לא אהבת את האד אנרג'י?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
המאמר מדבר על הפאניקה סביב GI גבוה בכלליות, ולאו דווקא סוכר (חבל שלא קראת את המאמר). אף אחד לא יחלוק עליך שפסטה ולחם אלה מקורות טובים לפחמימות, אבל אפשר לאכול פסטה רגילה ולחם ולבן ולא לחיות בסרט שרק "פסטה מחיטה מלאה היא טובה אחרת אתה תשמין" כי זה לא נכון והמאמר מסביר למה.
![]() |
![]() |