|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שיהיה בהצלחה!:]
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תיקח
כי בכל מקרה זה יצא לך גם על הקיץ כי הטיפול הוא חצי שנה+3 חודשים אחרי הטיפול שגם בהם צריך להיזהר כמו בזמן הטיפול ותקנה קרם הגנה של 100 (אם אתה מוצא יותר אז יותר טוב) ותימרח הרבה ואל תהיה בשמן הרבה זמן ואם אתה נשרף זה ממש לא טוב... אני נשרפתי בזמן שלקחתי את הראוקוטן ונהיה לי כתם חום ענק על הגב והרופא אמר שלא בטוח שזה יעבור לי ולקחתי כדורים+משחה ובסוף זה כן עבר (מזל חח) בקיצור לא כדאי לך לנסות להישרף אה ואל תשכח שגם אסור לך לשתות וגם לא מומלץ להתאמן בזמן הטיפול ואתה גם תצטרך לקנות לך כזה שמשמן את השפתיים (אני ממליץ על בליסטיקס) וגם תצטרך קרם לעור שמונע יובש (פנים וידיים) כי מהיובש יכולים להיות לך חתכים בשפתיים או לרדת דם מהאף (קרה לי) בקיצור הטיפול של הראוקוטן הוא ממש ממש סיוט אבל הוא שווה את זה אחרי הטיפול אין לך בכלל פצעים וזה ממש כיף ושווה כל רגע של סבל אבל יכול להיות שגם תתאכזב... הרבה חברים שלי לקחו ועבר להם לגמרי אבל לאחד זה חזר להיות כמו בהתחלה אחרי שהוא סיים את הטיפול אבל הוא היה עם ממש מלא פצעים אז אולי בגלל זה חזר לו
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אז תתחיל עם טיפולי פנים ומשחות, זה גם אחלה.
אני לקחתי רוקטאן קרוב לשבעה חודשים, זה סיוט בקיץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() על כל אחד זה משפיע אחרת.. אבל היובש זה אחד המעצבנים.. גם יובש בשפתיים.. תמיד יש לךץץ
וגם יובש על הפנים..זה בכל מקרה ולכל אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אוי אתה לא יודע כמה היה לי פעם.התביישתי לצאת לרחוב.
אל תדאג זה יעבור לך ואף אחד לא יזכור את החצ'קונים. אני הייתי עושה אם סבון מנקה את העור ושם איזה משחה. בקיצור אל תדאג הכול עובר ואל תחמיר אם עצמך אם יהיה יובש והכול עדיף שתוותר בינתיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() תשמע אני בטוח שדיי הרבה חבר'ה מפה לקחו אז עוד סיפור אישי של בנאדם לא יעזור לך
אבל תדע לך שכדאי לקחת, אפילו בקיץ, מקס' תשים קצת קרם הגנה ותלך עם כובע שווה את זה מאוד, לקחתי 6 חודש, וכבר למעלה מחצי שנה לא חזר לי אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() תתחיל שנה הבאה בעיצומו של הסתיו.
אני התחלתי לקראת סוף החורף ובקיץ שרציתי לרדת לאילת עם חברים הפסקתי לשבועיים ואז חזרתי והפסקתי לתמיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אבל מה עם האימונים?
אני יכול לקחת במינון נמוך וככה הטיפול עצמו יהיה יותר ארוך,אבל התופעות לוואי יותר חלשות ואני אוכל להיתאמן עם זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
בקשר לאממונים אני סתם הפסקתי להתאמן בתקופה הזאת לא יודע למה.. וזאת תקופה שנערכה קרוב לשנה וחצי כי זה הוריד לי תמוטיבציה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם מישהו רק נוגע בי ישר נישארת לי שריטה על הידיים וכוס עמקקקקק אני לוקח כבר חודשיים ורק יוצאים ויוצאים לי חדשים וגדולים ומגעילים כאלה
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני לוקח במינון גבוהה ומיתאמן כרגיל אני לא מרגיש שונה באימון יש מישו שלוקח ומרגיש שונה?
![]() |
#32 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
ויצאו לי בפנים, בגב, בכל מקום בעע אני נגעל לדבר על זה. וdavid אני לוקח מינון גבוה, 4 ביום, ויש לי כאבי פרקים מטורפים(היו) כרגע אני חודש לפני סיום, אני לא מתאמן, מחכה לסיום השימוש, לא לוקח סיכונים.
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אני גם משתמש כבר 3 חודשים. המצב באמת השתפר, ושתדע לך שאצל כל אחד התופעות לוואי הן אחרות.
חלק כאן הם אומרים שהמצב החמיר, אבל אצלי הוא לא החמיר (טפו טפו טפו) אבל במקום זה, היובש בפנים בא לי בצורה רצינית יותר. כל הסנטר שלי כבר שלושה חודשים, מהתחלת הטיפול, וכל האיזור שמסביב לשפתיים, הכל סדוק ומגעיל, אם נכנס לתיאורים יותר דקורטיביים אז אני יכול לומר לך שאשכרה אתה רואה רצועות של עור שנתלות ממני. עכשיו התחיל גם יובש בידיים אבל אני שם משחה ומקווה שיעבור כמה שיותר מהר. למרות כל התופעות לוואי האלה אני עדיין חושב שזה משתלם ושכדאי לך ללכת על זה. אם אתה הולך על זה עכשיו בקיץ, אז תהיה מוכן לבלות את הקיץ בבית.
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני לקחתי, אחרי 3 חודשים (באמצע) הפסקתי בגלל כאבי גב(התחיל אחרי 3 חודשים). הדבר הזה עשה לי כאבי גב רצח, הייתי כמו איזה זקנה "להתכופף להרים ת'תיק? נהה סתם יכאב לי הגב..", והרופאה אמרה שזה יכול לפגוע בעצמות בגב וחייב להפסיק מיד...
בכל מקרה, אחרי החודש השלישי הפסיק לצאת הכל ומאז אפילו שסיימתי ת'טיפול אין לי כלום...ז"א נאשרו רק כתמים אדומים כאלה וזהו...
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
+1000 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי לא יודע מה איתך אבל גם לי היו מלא חצ'קונים על הפנים אבל מאז שאני מקפיד פעמיים ביום לשטוף את הפנים עם סבון מיוחד כזה ולמרוח משחה(clearex) כמעט ונעלמו הפצעים.
אל תתחיל עם התרופה הזאת לפני שתנסה הכל, חבל שתסבול סתם. |
![]() |
![]() |