|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אשכול מפגר יא ראבק...
ולמי שלא הבין, לא - עדות לא קשורות לגנטיקה. מצטער אבל שאלה טיפשית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
|
![]() הגנטיקה של האנשים קשורה בעיקר למקום שהם חיו בו במשך דורות רבים לדוגמא: גרוזינים קווקזים חייו בהרים ושם כדי לחיות היה צריך עם השנים להתחזק אז האנשים שם אם גנטיקה מתאימה למקום ואותו דבר רוסים הם לא בהרים אבל קר מאוד שם וצריך להיות חזקים גנטית. ואפרו אמריקאים חזקים מפני ש כשהיו העבדים באמריקה כמובן רק החזקים שרדו ובגלל זה בדרך כלל יש להם גנים טובים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בטח משפיע, לא במאה אחוז, אין שחור ולבן בתחום הזה,, אבל בהחלט יש עדות עם פונטנציאל טוב יותר(פרופיל שרירי-יחס בין הסיבים האדומים לסיבים הלבנים בשריר)
קחו את התחרויות של הריצה למאה מטר, 90% כושים.
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה קשור????? ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ככה שמה שנישאר מהם זה רק החזקים, והם היתרבו, והילדים שלהם גם חזקים... (גנטיקה טובה ..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדות קשורות לגנטיקה. בגלל זה התימנים שחומים ורזים. בגלל זה המרוקאים קהי עור. בגלל זה האשכנזים בהירי עור. אך - ואך גדול! תמיד יש יוצאי דופן, ומכיוון שמדובר בגנים, ויכול להיות שהאבא של האבא של האמא שהיא אשכנזייה הוא בעצם ספרדי, ולכן הילד של האמא יצא קהה עור. ציטוט:
עכשיו אתה מבין?
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() אבל אתה צודק במה שאתה אומר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#31 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התכוונתי לגנים של פיתוח גוף ולכל העניין של מבנה הגוף. והדוגמה של האמריקאים היא אידוטית ולא מבוססת לחלוטין. למה? כי זה אותו דבר שתקח אנשים מעוד היותם ילדים, ותתחיל להעביד אותם, הם מתחזקים ומתחזקים, האם זה אומר שכולם כך(כל השחורים החיים בעולם כיום) וכולם צאצאים של העובדים השחורים בתקופת אמריקה הסוערת? חד וחלק לא. או מצד אחר, שתקח לבנים חזקים ומסיבים ותעביד אותם וככה הם עוד יותר יתחזקו. הכוונה שלי היא שלא כל אדם אפרו-אמריקאי תהיה לו מסת גוף טבעית, רק בגלל שלפני עשרות שנים אבות אבותיהם הועבדו בפרך והיו חזקים. (כי זה אפילו לא נתון סטטיסטי, אתה יודע כמה אפרו אמריקאים[או כושים איך שתקראו להם] יש בעולם? כולם עם גנים מעולים? לא.) אבל - אתה צודק מהנקודה של הגנים כשבחרו את החזקים והמסיבים, זה כן עובר בתורשה, אבל זה לא בכלל ובדגש על בכלל לא נוגע לאפרו-אמריקאים היום. הכל גנים של הורים ומשפחות, אפילו בנאדם הכי אשכנזי לבן שיש יכול להיות מסיבי וחזק עם גנטיקה בתזונה. אי אפשר לעשות הכללה לפי צבע עור או עדה.. סלח לי אבל זה שטויות פותח האשכול בא והתבסס על גנים של פיתוח גוף, ולא אם הוא שעיר, לבן, או שחור.. מובן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר מתחיל
|
![]() כל מה שאמרת שטויות בוא אני יסביר לך
קודם כל האמריקאים היו לוקחים לעצמם עבדים חזקים מהתחלה כאלו אם גנטיקה טובה(שרירים) ומכל העבדים החזקים האלו נשארו הכי חזקים אז החזקים התערבבו אם החזקים ויצאו אנשים אם גנטיקה מאוד מרשימה ואני לא אומר שאין אפרו אמריקאים חלשים יש כאלו אבל עוד פעם זה מיעוט הרוב מאוד חזקים והגוף שלהם נראה טוב יותר מהרבה מתחרים בארץ אפילו בלי להתאמן בכלל ותאמינו לי ראיתי הייתי ב ניו יורק שנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה נתונים, תראה מחקרים.. ואל תבסס על אוויר. להגיד את זה ככה ובתיאוריה זה הכל טוב ויפה, אבל במציאות זה לא. והבנתי ואני תומך בעמדה הזאת של העבדים החזקים עם הגנטיקה הטובה שיכלו להעמיס על עצמם והיה להם גוף מעולה, אבל לקחת את זה רחוק מדי... אתה יודע כמה שנים עברו מאז? אתה יודע כמה משפחות יש היום? ולא הבנתי איך קבעת את העובדה המטופשת הזאת שהרוב אפרו אמריקאים שם נראים יותר טוב(מבלי להתאמן) מהמתחרים בארץ... איך אתה יכול לקבוע עובדה כזאת? תסביר לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לקבוע מה ייצא מכל עדה
זאת לא חוות הרבעות מה שהולך כאן, לך תדע מה ייצא מה גם אין לך מה לחשוב על הבולשיט הזה, תאכל,תתאמן ותעסיק את הראש שלך פחות בשטויות
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() ברור שזה הרבה יותר מורכב פי כמה ממה שכולנו יודעים.
בטח יוגי יגיב פה איזו תגובה בנוגע לנושא הגנטיקה, הוא לומד את זה לא?
![]() |
#38 |
|
![]() קודם כל הגנטיקה של הסלבים יותר טובה מגנטיקה של כל אפריקאי....הכושים שבארה''ב זה בכלל שונה מכושים של אפריקה . הכושים של ארהב כבר דורות חיים ואוכלים אוכל איכותי וברמת חיים טובה יותר מאשר באפריקה.. ככה הגנטיקה שלהם התפתחה לכיוון הטוב...ועדיין לא הרבה יותר טובה של סלבים אולי רק חיטוב יותר איכותי...אבל כולם יודעים שרוסים זה עם שמטבע שלו הם לא כלכך חטובים כן ? חורף קשה צריך קצת שומן לבידוד וזה פותח גנטית למשך דורות. מפה גם הכינוי של דוב רוסי. כי הם גדולים אבל לא חטובים כמו אפריקאנים או כל גזע מזרחי אחר...שחיי באזור יבש יחסית וגופו עמור לעמוד בתנאים שהגוף יכול לסבול בלי מיים יותר מגוף של רוסים נגיד....זה לא שינוי של יום זה שינוי של דורות. חוץ מזה למה כושים שחורים ? כי אם הם היו לבנים הם כולם היו כבר מתים מסרטן העור בגלל שמש אם לא צבע גופם...או קופאים למוות אם לא העור העבה של הסלבים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
זה הכול תיאוריות שאין להן עדיין הוכחות... אין סלבים חטובים? הכושים באפריקה חטובים בגלל שאין להם אוכל..
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם goldben.
|
![]() |
![]() |