|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חביב אין על מה להיתנצל הוא בא בגישה חרא מזלזלת שכל כוונתה ליפגוע בי בלי שום היתגרות מצידי זו התוצאה אנשים פה אין לרובם פה טיפת כבוד אפילו מאחורי מיקלדת וכרימנל תעלה עוד חודשיים תמונות זה עדיין לא משנה את העובדה שאתה שחיף וגם עוד חודשיים אלה אם תיקח GH לא תשנה את העובדה הזאתי סלמאת מותק
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() כן הוא משחק בבארסה ב', שיחק שנה שעברה אם בוז'אן קרקיץ וגובאני דוס סאנטוס החברים הכי טובים שלו, הוא סיפר בכתבה עליו שהם באים כל יום שבת אליו לאכול ג'חנון וביצה.
אני אישית רואה את הגולים שהוא מכניס והוא מכניס גול כימאט כל משחק, שחקן אדיר, הוא יעלה לבוגרים עוד שנתיים בקצב הזה, הוא בגיל שלי הזין הזה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() [quote=flikeron]כן הוא משחק בבארסה ב', שיחק שנה שעברה אם בוז'אן קרקיץ וגובאני דוס סאנטוס החברים הכי טובים שלו, הוא סיפר בכתבה עליו שהם באים כל יום שבת אליו לאכול ג'חנון וביצה.
אני אישית רואה את הגולים שהוא מכניס והוא מכניס גול כימאט כל משחק, שחקן אדיר, הוא יעלה לבוגרים עוד שנתיים בקצב הזה, הוא בגיל שלי הזין הזה! ![]() חחח ואלה לא ידעתי את זה שהם אכלו ג'חנון אצלו-לפי דעתי שנה הבאה הוא עולה לבוגרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() http://gaiassulin.com/
בואנה ראיתי סרטונים שלו ביוטוב הוא אחד החיות איזה מהירות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() עד גיל 12 הוא היה גר בנהריה הוא היה בבית ספר לידי
מאיפה אתה 親分oyabon מהאזור אחי?? ואני יכול להגיד לכם שהוא היה ילד שחצן רצח בטח כולכם מכירים את "המתלהבים" האלה,אבל בטוח הוא השתנה, בברצלונה החינוך לא כמו פה.. והוא שחקן כדורגל ענק, אני זוכר ביסודי היינו עושים משחקים איתו הוא היה עושה לקבוצה הכל מרים לעצמו למספרות מחצי מגרש ומכניס דברים כאלה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על תדבר שטויות ושנית הציעו לו אזרחות ספרדית והוא סירב כי הוא אמר שהוא אזרח ישראלי גאה והוא רוצה לשחק בניבחרת ישראל אבל בדוגרי אני לא מחזיק מימנו
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש מצב שהוא שחקן טוב אבל בגלל שהוא ישראלי אני לא מאמין שהוא יגיע רחוק אבל עם הוא יגיע רחוק אז אני ישמח
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |