|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קראתי לעצמי איתן המגניב, והם רמו "איתן ה" :O חח ולמה הם צריכים טלפון? זייפתי אחד
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() בואו נתארגן 4-5 חברה + אוטו ונסע לדבר איתו כצת (נו אתם כבר מנחשים באיזו צורה ואיך)
אני רציני לגמרי,מי בעד ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תאכלס ? אני זורם במקרה הזה
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() יש ת'פאקין פרקים של כלבוטק באינטרנט או משהו? אני תמיד מפספס..
מי זה ומה עליו?
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() ארבל אני לא פאקה פאקה,324132059 - איסיקיו שלי
אם אתה בקטע ואתה רציני,אני יביא לך את המס' פלא שלי,כמו שאמרתי,כמה חברה,אוטו,ונוסעים לאשקלון להגיד לו שלום ! דרך אגב אני מאמין שכולם כבר הבינו בעצמם שהרדמות זאת לו ההחלטה שלו אלה של ראש העיריה וזה 99%,אבל הרופא ללא ספק צריך להענש !!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחחח בודי בילדר וארבל הולכים לבקר אותו
אני מתאר את זה חח..2 הרי אדם...חח הוא משתין במכנסים Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() ארבל לחצתי על הכפור הלא נכון,תוסיף אותי גבר 324132059
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי הוא בן של אלף זונות השרמוטה הזה זה למה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס אני זורם עם ארבל ובאדיבילדר.
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא ראיתי וגם לא רוצה לראות דברים כאלה סתם מעצבנים אותי בלי יכולת לעשות משהו בנידון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() להושיב תבן זונה על כיסא חשמלי או פשוט מאוד להאכיל אותו בחרא שלו לתת לכמה פיטבולים לחסל אותו
![]() נ.ב כוס עמק אם ערוץ 22 המזדיין הזה אני רואה תפרק הזה בקולבוטק באינטרנט כל שניה קופצת פרסומת מקרטעת תתוכנית של איזה משקף שקופץ אם שלטים של חברת החשמל יש מצב מישהו יודע איך מעיפים את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() קמתי משינה למחשב במיוחד בשביל הפוסט הזה,לבדוק מי מצטרף חחח
קיצר כול מי שרציני מחר בבוקר וגם בצהוריים אני באיסי 324132059 גלעד שמעתי שאתה יכול להיתיישב על מישהו ולהפוך אותו לנכה,האם השמועה נכונה ? אם כן,בא לך להיצתרף חחח ? ![]() ![]() ![]() לילה טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא מבינים מה אתם אומרים.. לבן אדם הזה יש את המשפחה הכי מדהימה בעולם! אתם לא רואים את כל הצדדים של הפרשה נקודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1)תגיד עוד פעם את מה שאמרת אבל בספה ברורה יותר,כדי שאני ידע באיזה קללות לקלל אותך ! 2)אם לא ההודעה שלך,היתי יושן כבר לפני 20 דקות !!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקרה הבת שלו היא ידידה ממש טובה שלי והיא כזאת ילדה מקסימה והיא ממש בהלם מהכתבה הזאת אז לפני שאתה קופץ למסקנות ואיומים תחשוב על זה. גם אני מאוד נבהלתי מהכתבה אבל תחשוב שיפול עליך כזאת צרה בבום אחד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הכתבה הוא באמת בן זונה רציני ואני לא בא להגן עליו כי אם זה נכון זה חמור ביותר,אבל אל אל תשכחו שהתקשורת יודעת לערוך דברים ואין להם בעיה להפיל אנשים סתם בשביל קצת רייטינג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבא שלי סיפר לי שהכלבה הקודמת שלי הייתה נובחת ומנסה לנשוך כל מי שהיה מתקרב לעגלה שלי,וגם היום אני חי בבית אם כלבה(אחרת הקודמת ניפטרה ![]() נ.ב ראיתה איך הוא הרדים שם תכלבים?איך הם צרחו מפאניקה?זה בן אדם שלא משנה כמה המשפחה שלו טובה צריך להמית אותו בכאב כזה סעיף הביא לי חחח מחר אני באשקלון נישבע לך שאם אני יראה תפנים שלו אני מפרק לו איזה סריה של בוקסים. מישה אחי לא רק שאני ישב עליו אלה גם ידרוך לו על הצוואר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יעלה לך מחר את הלינק שהוא מזיין בשכל על זה באיזה אתר שצילמו אותו! הוא תותח אבל משהו אצל הבן אדם הזה בראש באמת דפוק! ונו אחי אם הוא חולה "צריך להרדים אותו" לא?אנשים חולים כמוהו צריכים להיות או במוסד או בבית סוהר או אם זה תלויי בי?בתוך שקית שחורה בקרקעית נחל הירקון. אם מישהו שהוא קרוב שלי היה מתנהג ככה הייתי מתבייש! אבל הייתי מבין את חומרת העונש שהוא יקבל,יש לי מישהו שהוא מהמשפחה היותר רחוקה שלי שיושב בכלא בגלל שהוא רצח את אשתו,אני יכול להגיד לך שהמשפחה שלו(הורים ואחים מתביישים ועדין אוהבים אותו,אבל חושבים שהוא צריך לשלם על זה) |
|
![]() |
![]() |