|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מנצ'סטר - רומא: יונייטד קבוצה טובה יותר לכול הדעות אבל רומא הוכיחה שבמשחקי נוקואט היא יכולה לעבור כול קבוצה בעולם ( זיינה את ריאל). הלב רוצה רומא אבל הראש אומר מנצ'סטר. כאחד ששונא את הכדורגל האנגלי אני מאחל לכול אנגליה שתפסיד, אבל יונייטד פשוט קבוצה הרבה יותר איכותית מרומא בכול פרמטר ולכן אני אלך עליה.
ברצלונה -שאלקה: שאלקה קבוצה מאד בינונית שבליגה הספרדית היתה מתברגת השנה באמצע הטבלה ולעומת זאת ברצלונה נמצאת בכושר הגרוע ביותר שלה השנה (ראה ההפסד הביתי לויריאל בבית). מכיוון שהמשחק השני בקמפ נואו, ומאחר שברצלונה קבוצה ששוה ניצחון או לפחות תיקו בגרמניה אני סבור ש90 אחוז שהקטלונים בחצי הגמר. ארסנל-ליברפול - קשה מאד לדעת. לדעתי זה 50\50. ארסנל קבוצה יותר איכותית אבל ליברפול במשחקי נוקואט פשוט חזקה מאד בעיקר בזכות הבונקרים של בניטז במשחקי החוץ שבדרך כלל מניבים פירות. השנה לליברפול השנה יש סוף סוף חלוץ גדול, פרננדו טורס, שלדעתי הוא הטוב ביותר בעולם כיום, שחקן שמסוגל לחסל הגנה כמעט בכול משחק. לדעתי ליברפול תעלה. צ'לסי -פנרבחצ'ה - צ'לסי קבוצה הרבה יותר חזקה מהטורקים, ולדעתי זאת תהיה אחת הסנסציות הגדולות בשנים האחרונות אם פנר יעברו אותם. צ'לסי פייבוריטית כפי שברסה פיבוריטית במשחק שלה ולכן אני סבור שהם יעברו. חצי גמר : ברצלונה -יונייטד צ'לסי -ליברפול (שוב) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() חייב להסכים - סוף סוף יש לליברפול חלוץ קילר... מאז אואן ופאולר לא היה כזה באנפילד וסוף סוף ג'רארד לא צריך לקחת את כל השערים המכריעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
הושעה
|
![]() אוקיי, ככה:
ברצלונה נגד שאלקה - למרות שלשאלקה נסיון אירופי עשיר ואף הישגים פה ושם, נכון ל - 2007/08 היא הקבוצה החלשה ביותר ברבע הגמר. חוץ מזה, כשקבוצה עם גביע אירופה בארון כמו סלטיק רועדת נגד ברסה, סביר להניח שגם עם שאלקה יהיה אותו סיפור. אפשר לצפות ששאלקה תעשה בעיות לברסה, אבל אפשר להגיד שברסה קיבלה את הקבוצה האידיאלית להעביר איתה את הזמן עד שמסי ישתקם כנדרש. וזה הקטע כאן. עם מסי בחצי הגמר ברסה תהיה פייבוריטית חזקה לזכייה. רומא נגד יונייטד - תהיו בטוחים שלא תראו הרבה ממה שראיתם אשתקד. מנצ'סטר אמנם עדיין בעלת פוטנציאל לדרוס, אבל לאחרונה היא מציגה יכולת עלובה יחסית. את ליון הם עברו בעור שיניהם, בעוד שרומא שיחקו אותה נגד ריאל. להגיד את האמת, זה המאבק שהכי קשה לנחש מה יהיה בו. אני מאחל - רומא.
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
sun-שונאאאאאאאאאא את טורס בדם למרות שהוא החלוץ הכי טוב בעולם כרגע אבל הוא אגואיסט ברמות אבל הוא מבקיע אני מדבר מסובייקטיביות מוחלטת כי אני מתעצבן לפעמים שהוא לא מוסר לבניון כמעט כל התקפה בניון מרים ידיים "אני לבד למה לא מסרת"כמו ילד דימונאי חחחחחח.
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() ברצלונה
ארסנל צלסי רומא |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() טורס דפק 25 גולים ועוד לא נגמרה העונה... וזאת עונה ראשונה שלו כאילו וואו כמה זמן חיכינו לחלוץ כזה... כל הגולים של קראוץ', קויט ובלאמי מהעונה שעברה זה לא 25 ביחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |