|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח אחי הרגת אותי יסטלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!$!#$#!%!%!
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() איזה עצבים זה ...
זה חוסר אונים כזה ! יענו אין שום אפשרות טובה אתה בכל מקרה תפגע בה ... או שתסביר לה ותעמוד על שלך שאתה תמשיך להיות חבר שלה בתנאי שהיא תנסה להמנע מלהתמרח איתם אם לא .. זרוק אותה בדרך הכי לא יפה והיא תחזור אליך על ארבע אתה תראה הן אוהבות לסבול ![]()
![]() |
#23 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אני לא מרשה לה להגיד להם "נשיקת שלום" אתה אומר נמרחים
מישו שיגע בא אני יאנוס אותו בתחת (חברה לשעבר כן)
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
היא לא מתמרחת איתם,הם נמרחים עלייה הגייז המטופנים האלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() אני לא כ"כ מבין אתכם, היא חברה שלך, לא מכרה. היא אמורה לכבד את מה שאתה אומר.
תגיד לה שזה מפריע לך, ושתגיד להם להפסיק. לא מתאים לה? שתזדיין לך מהחיים, כי אם היא לא יכולה לכבד דבר כ"כ פשוט.... נחש מה יהיה בהמשך.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() דוגמאות לעתיד לבוא עלינו לרעה !! :
"תגיד מאמי לא אכפת לך שאני יעשה אורגיה עם שלוש תאילנדים וכושי אחד נכון ?" "לא אכפת לך שאני מוצצת בשרותים תמורת כסף ?" (יש לנו אחת כזאת) אממ אממ "אתה יודע כמה כסף אני מקבלת בסרטים , אבל זה כיף , אני מקבלת 3======================) כאלה שטרונגולים" תחתוך אותה מעכשיו לפני שיתדרדר ![]()
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() שוב על זה שאם היא בחרה אותך ולא את הנמרח אחי יש סיבה היא אוהב אותך היא רוצה אותך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() מכות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() דבר עם הינשוף (משמיד הידידים)
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() בתאכלס כך אותה לשיחה בצד אם היא לא תכבד את עובדה שזה מפריע לך
תעיף אותה כי אם היא לא מכבדת אותך בדבר פשוט אז בהמשך היא ביכלל לא תכבד אותך צריך להציב גבולות ולא לבתר על העיקרון שלך ואחר כך אחי תפרק לאותם ידידים את הצורה תישבור להם יד או אף או משהו
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקום ללכת ולהרביץ להם שבמידה וזה יקרה זה בה ממקום של חוסר ביטחון ותחושת איום (מקום ממש לא טוב)פשוט תיהיה גבר שבטוח בעצמו ותתנהג כרגיל,אין שום סיכוי שבעולם שיהיה משהו בינהם לבין חברה שלך,הם כבר מזמן עמוק בתור איזור הידידות שממנו אין סיכוי לצאת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() אני עם אלביישן.
ליש לי עודלהוסיף: מה שהכי דפוק זה שהיא לא מבינה מה עובר לגברים בראש, שהוא נמרך עליה היא חושבת שזה בצחוק והכל מה שהיא לא מבינה זה שהוא רק רוצה לגעת בה. לי היה אותו קטע עם חברה שלי, ילדים מהכיתה מתחילים אותה כמו ילדים קטנים אשכרה "למשוך לה בצמות ולברוח" אז זה לא מדאיג אותי, בסה"כ היא לא שמה זין..
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מה שאני עשיתי
תסביר לה תמוח הגברי מזה ידיד בעייני גבר ותתן לה דוגמא עלייך שלמשל החברות הכוסיות שלה הן לא ידידות שלך אתה מכיר אותן וכשאתה צריך משהו מהן אז הן כן חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() Xddddddddddddddd
טוב,להתעלם מהגייז וזהו. אוח,הייתי שמח לדפוק לאחד מהם מכות :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עכשיו אחרי שהרגת במכות את כל הידידים ההומואים שלה תגיד לי האם חשבת על השאלה למה זה מפריע לך? כי אם זה מפריע לך אז אולי החברות שלכם לא מבוססת על אמון.......
כי אם אחרי שדיברת איתה והיא הסבירה את מה שהסבירה ואתה לא מקבל את זה אז הזוגיות היא לא הכי טובה. זה טוב שיש קנאה באהבה אבל עד הגבול שזה גורם לך להיות אלים בצורה כל שהיא. תאמין לה שהיא אוהבת אותך ורק אותך ואם אתה לא מאמין לה ואם אתה רואה בכל אחד איום עליך אז כנראה שזה לא זה ושום מכות לא יעזרו פה. כי בוא נניח שהיא משקרת אז מה תכפה את עצמך עליה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא צריך לקחת קשה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בגיל הזה נוטים לקיצוניות כמעט בכל דבר. צריך גם לתת נקודת מבט אחרת על הדברים . כי בדכ בני נוער יתנו אחד לשני את אותן עיצות. אז מותר להקשיב גם לדעות אחרות ואז לקבל את ההחלטה ובלי או אולי עם כל קשר .. תראה כמה אלימות יש במועדונים סביב זה שמשהו דיבר/פלירטט עם חברה של מישהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכן נוסעים למסיבות קיבוץ ![]() חח חיוני שיש מבוגר בפורום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מספק לה בטחון זיונים ואהבה? הם מספקים את הדרישות שלה למישהו שיקשיב לה, למישהו שתוכל לחפור בנוגע לבגדים מחזור ושאר הירקות. מצד שני אם זה מפריע לך והיא לא עושה עם זה שוםדבר - חבל על הדאגות והעצבים שלך, תפרד ממנה
![]() |
![]() |