|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואל תיהיה כל כך בטוח אני היפאראקטיב ובאטומט כבר נתנו לי פרופיל נפשי אז אל תרוץ להגיד סתם דברים תעשה מה שאמרתי לך ואל תתפנה בבקום תשב קצת כלא בסופו של דבר תעמוד על שלך תקבל דחש או שפשוט תמתין לגיוס גולני או מה שבא לך ובנתיים הפזמ ידפוק...
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תקשר ללשכת גיוס, אם עונה לך מישהו סבבה הוא ישלח בקשה למדור תנועה שישנו לך ת"ג (ואצלנו לפחות הרבה פעמים זה מתקבל, נגיד מישו לא רוצה תותחנים אלא גולני והפרופיל מתאים, דוחים ת"ג ליום של גולני)
אם זה לא עוזר - תסרב פינוי בבקו"ם... כדי להגיע ליח' יותר קרבית בטח שלא יעשו לך יותר מדיי בעיות
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהתחלה כתוב "לאור נעובדה כי נמצאת מתאים עקרונית לשרת כלוחם , ועל מנת להקל עליך בהתלבטותיך לקראת הגיוס,ברוצוני לספר לך על ייחודו של חיל תותחנים..." ובסוף כתוב "אם הינך רוצה להמנות על משפחת לוחמי חיל התותחנים עליך להביע את רצונך באתר עולים על מדים בכתובת " הקיצר ירדה לי אבן מהלב אני לא צריך להתחיל להתקשר או ללכת לכלא או לעשות שביתות רעב בבקום כמו שהצעתם לי יופי......................................
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אהה זה סתם דף מידע...
תמלא שאלון יח"ש,מתחשבים בו שתדע לך...אם עדיין לא נשלח אז פשוט תחכה שהוא יגיע (זה נשלח חצי שנה לפני גיוס)
![]() |
#25 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() רק לידיעתך
יש יחידה סודית בתותחנים שאפשר להגיע אליה במיונים שנעשים בשבוע הראשון לגיוס לא נדבר עליה פה אבל זו יחידה מובחרת שלהם אם הנתונים שלך גבוהים ותצליח בבחינות בשבוע הראשון של הגיוס אז תוכל להגיע לשם |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז כל אלה שמתכננים על מינימום סיירת מטכל ואין להם זימון אפילו ליום שדה - לא להתייאש, יש סיירות לא פחות טובות
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל שאולי אני ישלים ל 5 יחידות מתמטיקה........... אה ותגיד עוד משהו: מתי בערך זה יום גיבוש של דובדב/צנחנים?
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת כואב לי הלב על דברים כאלה... עריכה: ויודע מה, יותר מזה, עזוב סיירות - להיות ככה חייל בגבעתי לדוגמא סתם בלי סיירת או משו זה לא רע בכלל... אולי לפעמים אתה מקלל את היום שנכנסת למקום הזה כי יש שם אנשים לא מהאיכותיים ביותר בוא נגיד - אבל זה קרבי, וזה טוב ![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש דבר כזה רק לא בשם מפעיל ממטרות . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פשוט צריך לדעת להוציא את המיטב מכל מקום שאתה נמצא. אפשר גם לשאוף להצטיין במקומות כאלה ואז להתקדם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי גולני + משמר הגבול לא מש איכותיים אבל גבעתי בחורים טובים
![]() |
![]() |
#33 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גולני ומג"ב האנשים הכי טובים שיש אולי לא הכי איכותיים מבחינת קב"א וכל החרא הזה אבל מבחינת אנשים אופי וכל זה הם האנשים הכי טובים שיכולים להיות ויש לי הרבה חברים ביחידות האלה שיעידו על זה ודרך אגב סיירות אולי יותר מובחר ואנשים יותר "איכותיים" כביכול אבל צהובים מתים(כמובן לא כולם) גדודים אולי לא מובחר תנאים פחות טובים אבל האנשים שם מפצים על הכל. בסופו של דבר כולם עושים את אותה עבודה ואפילו גדודים עושים יותר
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תצא איתי ראש בזה חחח חוץ מזה אין כזה תפקיד משק ממטרות כמו שכל צעיר פעור חושב
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אתה הולך לבקום למשרד תנועה ומבקש לראות קצין מיון..אני חושב יעזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איפה משרת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היום תל השומר איפה אתה אחי?
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) אל תלחץ אחי
זו איגרת שהםש ולחים למועמדים לשירות קרבי.. זו איגרת שבה הם רוצים למשוך אותך אייהם ( להרעיל אותך על היחדיה ) .. שולחים את זה לכל המועמדים הקרביים אל תלחץ.. תסמן 5 דובדבן 5 צנחנים תקבל גיבוש צנחנים ( כי מיש מסמן 5 בעדיפות לצנחנים מקבל גיבוש ) תיהיה ממש טוב - תקבל מאותר דובדבן.. כשתתגייס יערך גיבוש יחטיות ושם תצטרך להיות טוב ותתקבל לדובדבן .. שיהיה המון בהצלחה אל תלחץ מהאיגרת השטויתית הזאת.. לכולם שולחים אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |