|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה נכנס אליה הבייתה אומר "טאדאם! הבאתי לך את אהבתי!!" אני חושב הכי טוב כמו שאמרו פה תארגן לה יום פינוק סרט, ארוחה טובה שאתה תכין, משהו בסגנון
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() זהו אנשים אין עוד רעיונות???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה?! לעזאזל!? קנה לה איזה שרשרת צמיד משהו כזה
נדוש תמיד עובד אצל בנות תלמדו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתם ביחד?
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() קנה לה איזה ג'ינס אמפוריו ארממי
או אם אתה רוצה להשקיע קנה לה ת'קקה מגומי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() יום ספא
סוף שבוע בצימר טוב אממ אני למשל קניתי לחברה שלי בושם ארמני חדש שרק יצא לא מזמן ושרשרת זהב עם תיליון מזהב,זהב לבן וזהב אדום יש פול דברים פשוט לא עולה לי עוד משהו לראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() שרשרת כבר קניתי לה פעם...עובד מצויין זה נכון...אם יש גם למישהו רעיון איך לתת את המתנה יהיה נחמד ובושם חשבתי על זה אני לא מתלהב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מה בושם מה היא דודה? חחחח קנה לה צמיד מכסף או משהו כזה או טבעת שזה מחשיד אבל בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() (שהיא בבית ספר נגיד) ושהיא תחזור שהמתנה תיהיה לה על המיטה עם איזה פרח ומכתס טוב.
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() בכל אופן, לדעתי תעשה לה איזה יום כיף (אלא אם כן היא תכננה משהו אחר), תפנק תה בבוקר באיזה ארוחת בוקר קוטג' 3 אחוז עם לחם קל בטענה שהיא צריכה חיטוב (בצחוק כן, קח אותה לאיזה מסעדונת), אחרי זה אצלה בבית תן לה איזה מתנה בערב אולי גם תצאו \ תראו סרט בבית שלך\שלה.
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אוגר זה אחלה מתנה כל הבנות אוהבות אוגרים
האוגר שלי מת אבל שהיה בחיים הוא חי כמו מלך!! ותחשוב על היתרון שזה יעסיק אותה בלילות כי בלילה הם עושים המון רגע עם הגלגל וככה היא לא תחפור לך! מה אתם בשוק? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כבר נחש או איגואנה..
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אפשרי גם עקרב או צפרדע או חזיר או חיית בר שונה.
תקנה לה אריה,היא בהחלט תהיה מופתעת!! אבל לא לאורך זמן ![]() ואם כל זה לא עזר, תציע לה נישואים ! ![]()
![]() |
#36 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סרטנים זה גם טוב? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() פעם קניתי לו תמנון אבל הוא שרד רק כמה שעות
![]() היתה לנו בעיה עם הטמפרטורה של המים או המליחות והתמנון מת קניתי עוד אחד והוא מת כבר שהעבירו אותו מהמרינה לחנות אז התבעסתי לגמרי ועכשיו יש לי אקווריום ענק שעלה 300 פאונד ר-י-ק! תקנה לה אוגר יחיה במקרה הטוב שנה והרבה יותר זול ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() תיקח ביזבה(החיפושיות הצבעוניות שעושות רעש) קשור לה עם חוט ותן לה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה לה 24 שעות של כיף ביום הולדת..מ12 בלילה עד 12 בלילה שלמחרת
בשעה 12 תיקח אותה למסעדה רומנטית אחרי זה קח אותה לעוד מקום . חוף הים או ל"מקום שלכם" אם יש לכם כזה בירה שבו תהנו תפנק אותה במתנה שתקנה לה לא דברים הדברים היקרים הם אלה שעושים כיף בלב לפעמים דברים שבאים מהלב כמו מכתב טוב או משו יותר ערכי כמו משו שיזכיר לה את היום הראשון שלכם ביחד וכו. אחרי זה בבוקר ארוחת בוקר על החוף . אחרי זה לספא תתפנקו עד אח"צ ואז שוב מסעדה תקבע עם חברות שלה ועוד חבר'ה שלכם תשבו תאכלו ותהנו ביחד. ואז לקניון או משו תקנה לה חולצה או משו שהיא אוהבת. ואז לקראת הערב תלכו לבית של אחד ממכם תזמינו את ה"סרט שלכם" שבו בירות אנערף כל הדברים הקטצים שאתם אוהבים ומשם זה כבר סיפור שלכם. מקווה שיש לך תקציב חחח ואם לא תמיד אפשר לקצץ זה עניין של רצון מקווה שעזרתי דרך אגב זה ניכתב עם ניסיון.
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |