|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אז אתה גם חי בסרט, של אנשים שלא יודעים לקרוא. אני לא שללתי את הסכומים האלו, אבל הם לא הממוצע.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
ממוצע זה אומר שאם יש 5 אנשים ואחד מקבל 100 אלף לחודש ועוד 4 מקבלים 10 אלף לחודש אז זה יוצא 28 אלף ממוצע
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() איפה מצאתה שכר ממוצע של רופאים?
אני בן 18 וזה לא הסקר היחיד שראיתי. ורופאים זה או שאתה מקבל חרא של משכורת בחרא תנאים (או משכורת סבבה+ בלי אפשרויות רציניות לקידום) או שאתה לוקח סיכון גדול (עצמאי) במקרה הזה הכל פתוח אבל בודדים מרוויחים יפה בפועל - יש בזה הרבה סיכון וזה לא שהרוב בטווח משכורות גבוה. וברור שלא רובם מיליונרים, אם גם אתה וגם אישתך שניכם עובדים בהיי טק, שניכם מוכשרים (טכניון) ואתה מנהל את הכסף נכון ואין שום דבר שמפריע (ותמיד יש מה שמפריע, מה שכתוב פה תאורתי בלבד) אז אתה חוסך סכומים כאלה אל תשכח שאין כמעט בנות בטכניון והיא גם יכולה להיות בזבזנית/מכוערת (שאז לא בטוח שתסבול אותה עד גיל 40) אם אתה חי בתל אביב סביר מאוד להניח שתצטרך יותר מ-15,000 בשביל לחיות סביר והסתכלתי בכמה טבלאות של המשכורות לא באחת, בכל מקרה אני צריך לשאול יש לי בת דודה וחבר שלה שעובדים בתחום |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אחי כתוב ממוצע, אני יודע שאני דפוק בהבנת הנקרא ובכלל בדברים שצריך שכל אבל איפה טעיתי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אתה לא כותב כמו בן 18,
אתה כותב כמו בן 12 שלא יצא לו לעבוד אף פעם / לנהל כספים אף פעם.. 15 אלף ברוטו מספיקים לך לחיות וזהו. כתבת " וממוצע זה הרוב" .
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו תשמעו אני לא אומר שזה כזה קל, אני רק אומר שזה דרך כמובן שיש הרבה מכשולים ולא כל אחד מתאים לזה ורוצה את זה. פשוט בדרכים להתעשר (אם מיליון דולר נקרא להתעשר) זאת אחת הדרכים היותר בטוחות (לדעתי) לא חושבים?
לפני כמה שנים המשכורות היו הרבה יותר גבוהות ממה שהבנתי ואז הבועה התפוצצה וכולם מי שהרוויח 40,000 לחודש עבר לחיות מ-3,000 לחודש בתור שיפוצניק (מכיר אחד כזה חח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בוא נגיד ככה, מליון דולר זה לא הרבה כסף.
זה עוזר לך אם כבר יש לך בית פרטי משלך ומכונית משלך ועבודה של 15 ברוטו בחודש, אז אתה חי טוב אם אתה מקבל מיליון דולר, אם אתה גר בדירה שכורה, נוסע באוטובוס ומקבל 10 ברוטו ואז מביאים לך מיליון דולר, עשיר אתה לא ניהיה.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() 15 נטו אחי חחח 25 ברוטו (לפי הטבלה)
והמשפט השני שלך נכון. צריך לבדוק באמת אם רוב האנשים מרוויחים ככה/או שזה רק ממוצע. הבחנה דקה, לא עליתי על זה. אני יבדוק את זה רק מסקרנות, תאמת מאמן בחדר כושר נשמע לי הרבה יותר טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() איזה בוק אלוהים...
חשבת על הקטע הזה שכשאתה מסיים תואר ראשון אתה עובד מושתן בלי ניסיון? אולי אתה נחטף לשוק, אבל המשכורת היא לא המטורפת, אלא התנאים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מועמד להשעיה-ספאמינג.
|
![]() homie,מדבריםם פה על הייטק בנושא של מחשבים כמו שאני הבנתי.
ותכלס, סטונדטים בטכניון נחטפים בשנייה לחברות הגדולות (אינטל,IBM,GOOGLE,אלביט). אני למשל גר בחיפה (טכניון, מלא היי טק) ואני יודע שסטודנטים עם ציונים גבוהים נחטפים בשנייה לחברות האלה בלי לחפש עבודה. החברות יוצרות קשר עם הסטודנט. על משרת סטודנט בהיי טק (למיין שבבים או כל מיני עבודות מפגרות כאלה) מקבלים 4-5 אלף ברוטו וזה בלי שום נסיון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() DrGYM - רק בשנה הראשונה אתה בלי ניסיון לפי הטבלה, אפילו שאני יודע שכמעט כל מי שבטכניון במחשבים (ונדמה לי גם עוד תחומים) מתחיל באינטל במשרה חלקית במקביל ללימודים - אולי אפשר לצבור ככה ניסיון.
1,000,000 דולר כסף נזיל שחסכתה + המשכורת החודשית שעולה עם הוותק (ובזה אין חוכמות גאון או לא היא עולה) מיליון אחד עשיר או לא, אם היה לי את זה תאמין לי לא היתימתלונן ולא מוצא משהו שיכול להיות חסר לי (נכון לאיפה שאני גר עכשיו - חיפה, בתל אביב הכל הרבה יותר יקר) בו נגיד ככה בכסף הזה אתה יכול לקנות בית בחצי מיליון (פנטהאוז/וילה עם בריכה) 50,000 אתה קונה ריהוט בן זונה (אי די דיזיין, פלזמה.. ) אוטו אתה מקלב מהעבודה ושמתי את זה בחישוב של הברוטו לנטו ונשאר לך עוד 400,000 דולר לאיזה יאכטה יד שניה במצב טוב אם אתה אל קונה יאכטה ומשקיע את עיקר הכסף בבית זה כסף שלא ממש נאבד. הכוונה אם אתה קונה מכונית בכסף הזה/יאכטה הערך יורד, אם אתה קונה נכס הערך פחות יורד אבל אתה צריך לשלם מיסים וארנונה אחושילינג שזה פוגע בהכנה השותפת שלך קיצר מה עוד אפשר לבקש? אפילו אם תהיה לי דירה ב-200,000 אני לא צריך יותר ולא היתי מתלונן. אבל שוב פעם זה לא פשוט להגיע למצב כזה בעיקר כי אתה צריך שגם אישתך תהיה בהיי טק (נשים הם מיעוט בהיי טק) ואתה צריך ראש לזה וכוח. ושלא יכרו כל שאר הפשלות. ושבאמת תגיע למשכורת ממוצעת ולא של הרוב. נ.ב אתה לא חושב שזה הדרך הכי ראלית להגיע לסכומים כאלה? זה לא שאני אומר אני יפתח חברה, אחר כך ימכור אותה ליאהו ברבע מיליארד דולר ויהיה עשיר (זה עבד במסודרים, למה שלא יעבוד לי?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) סתם..רק רציתי להגיד את זה ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() האתר הזה Cps תשים לב זה אתר לוח דרושים, והיא חברת השמה למיון עובדים לחברות הייטק.
רוב הסכומים שרשומים שם הם מגוחכים ופרי המצאתה.
![]() |
#34 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מתוך היכרות עם העולם ה"עסקי"
הכי משתלם להחזיק מועדון או 2 נכנס יפה יפה הכסף לכיס
![]() |
#35 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נו באמת ככה מתכננים עתיד?
פתאום יגלו לך Xy ותצתרך לעשות ניתוח בשווי 10 אלף שקל. אולי יהיה לך כלב, חיסונים והכל, אוכל, מלונה.. תקנה לאשתך מתנות תקנה אוכל, תשלם ארנונה, מים, חשמל. יהרס לך הדוד בבית. יפטרו אותך. חסר דברים שיכולים לקרות? נו באמת תיהיה ריאלי.
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.dialog.co.il/tavlaot.htm
http://www.themarker.com/ibo/career/table.jhtml עדיין זה קרוב למיליון דולר, אבל יותר קשה ורחוק ממה שזה נראה בהתחלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי זה הכי ריאלי שאפשר להיות. עם 15,000 לחודש אפשר לחיות טוב ועם תקלות בדוד עם גשר לשיניים עם מה שאתה רוצה בלי חו"ל,מכוניות זולות ועוד כמה דברים אבל הדברים האלה נכנסים במשכורת כאלה גבוהות.
הבעיה הסתבר המשכורות לא כל כך גבוהות, כלומר יקח כמה שנים יותר להגיע לסכומים האלה. אבל אם כבר לא חושבים על כמה שיותר מהר ברוב המקצועות אם תהיה מוכשר תרוויח סכומים דומים ואולי אפילו יותר גבוהים. אני באופן אישי אם באמת היתי מחליט שזה מה שאני רוצה וזה מה שאני מסוגל והיתי מגיע לזה בסוף לא נראה לי שהיתי חוסך כי אני שונא לחסוך ומעדיך לבזבז על מסעדות,טיולים, דברים שבאמת נהנים מהם חוץ מזה איזה תיכנון יותר ריאלי אפשר לעשות? ב-15,000 לחודש אני חושב שזה מספיק למשפחה, אפשר לחיות יפה מאוד בפחות כסף ונשאר כסף לביטחון למקרה של רופא, פיצוץ בדוד וכו.. אבל ה' גדול. קודם שאני יבחר מקצוע אחר כך שהיה לי כוח אליו, צריך לחיות עד גיל 40 נראה מה היה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חח וואלה אם מדברים על כסף ולימודים...
איפה עבודה הכי משתלם לעבוד בה גם מבחינה של כיף ? אם אני למשל עכשיו לומד מחשבים ופיזיקה אבל אני לא מתחבר כל כך למחשבים , חבר שלי לומד תעשייה וניהול, וזה חומר סבבה לאללה הוא הראה לי מה הם עושים, אם אני בנאדם עם ראש טוב וגם טוב עם אנשים, איך זה תעשייה וניהול ? עדיף ממחשבים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) מה נפתח פה יעוץ תעסוקתי?
בן כמה אתה? מה אתה מתחבר? מקצועות ראלים או השניים? אני לומד ניהול ותיפעול בבית ספר מקצוע מה זה דפוק חח אבל באוניברסיטה זה נשמע מעניין ד"א בכל המקצועות הניהוליים האלה אם אתה ממש מוכשר את מקבל תמשכורות הכי גבוהות. נדמה לי מנכ"ל בנק לאומי קיבל פעם 1,000 ש"ח לשעה + אופציות הם מיליונרים לא קטנים.. נ.ב גם אני לא מתחבר למחשבים חח |
![]() |
![]() |