|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
וכן כנראה ימרדו בדן חזק אם הוא לא יזכה בחסינות או משו
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תקציר הפרק בהשרדות דן-אני בתוכנית מטעם ההפקה כדי לפרסם את החברה של אבא שלי-מנו זכה באתגר הכוח הכפול בקרב צמוד מאוד אם עידן-אני דומה לאיסמעיל הנייה-קפון, הזכייה הייתה ערכת טיפוח-פרסומת של שקל למשחת שיניים וסכיני גילוח-בהדחה מושיק-אני כל כך שפיץ בן 40-ליפץ הגיע כחלק מחבר המושבעים-אנחנו מנסים להוסיף טעם לתוכנית-המודחים האחרונים, מושיק שאל את משה-אני שקרן וכל האשמה עליי אבל גם אני מוציא את עצמי אדיוט בפני כל המדינה-שאלה ולבסוף ורה-אני "ראויה" ויפה אעלק- הודחה מהתוכנית....
ועכשיו עוד כותרות.... קרדיט לסלים שיידי לרעיון
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אהבתי אחי אבל קצר מדיי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() מצאתי את השם.. !
או מוקי או מיקו חח זה בעלה של ליה נראה לי יותר מיקו אבל שאל תראה |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מה אנשים חושבים לעצמם?
משה אשכרה בונה לעצמו את הדרך לעוף, כל אחד מתחיל להיות איזה "אסטרטג" מומחה, עידן הזה נאיבי ברמות מפחידות, איי איי איי פשוט שוק.
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בא לי להנחית על המשה הזה פצצה לפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין את המתמודדים הם לא טרחו להכיר את הפורמט האמריקאי לפני שהם נכנסו לזה? ובכלל הקונספט של החבר מושבעים זה מהמקור, איך אתם לא מכירים את זה?
מה שכן אין לי מושג מה זה "יחליטו מי יעלה לגמר".. הם מחליטים מי יזכה בכסף, המטומטמים האלה פספסו את כל הפואנטה של התכנית... בסוף זה באמת יהיה דרך אסאמאסים כמו שאני מכיר את המדינה המעפנה הזו
![]() |
#28 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ביזיון מה שקרה עם הנחש שם, החליפו נחש באמצע!
הנחש הראשון שהראו היה boa constrictor, והנחש שהם הרגו היה בכלל נחש אחר! סוג אחר של בואה, לא זיהיתי בדיוק איזה, אבל זה לא משנה, שניהם לא היו נחשים ארסיים, וגם מה לעזאזל מחליפים נחש!? ומה לעזאזל הם הורגים נחש של 200-300 גרם במקום לאכול את התרנגולת?!?! WT?F! ביזיון אחד גדול.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() מה כיאלו אף אחד לא ראה את העריכה הגרועה של הפרק שברגע שמושיק הפסיד לנועם ושתיהם עמדו אחד ליד השני וגיא דיבר איתם אז ראו את נועם מחזיק פטיש ואחרי שניה זה נעלם וגיא אמר לנועם " אני מקווה שאתה יודע לבנות טוב הבאנו לך פטיש ומסמרים " ואז פתאום הוא קיבל את זה מחדש....
עריכה סתומה ביותר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
חחח, שניה קפון יעוף ודן ישטלת על התרנגולת
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() רק מלהסתכל על אחד כזה בטלוויזיה אני מקבל צמרמורת מטורפת.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דן היה לו יתרון עליו במשימה האחרונה עם הארצות ...אבא שלו הוא הבעלים של מנו ספנות ואומרים גם שהוא מושתל של ההפקה והכל זה סתם זיוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
יופי, אז אני אגיד שמכרו למושיק את המשימה הצבאית ההיא שבסוף דן ניצח, או שמכרו למרינה את המשימה עם הריקוד. מה לעשות שכל אחד חזק במשהו אחר? באותו מידה שהואהיה חזק בארצות יכולנו להגיש שמשה טוב במאכלים בגלל שהוא מלצר, חלאס להכנס לפרטים הכי קטנים ולחפש אותם עם זכוכית מגדלת.
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#37 |
|
![]() ![]() איזה חירמון
![]() |
#38 |
|
![]() אגב בעונה 14 בפיג'י הייתה סיטואציה דומה עם נחש, אחר כך ארל (הזוכה בסופו של דבר) אומר Snakes are misunderstood וזה גם השם של הפרק, מי ששם לב דן אמר אתמול בדיוק את אותו משפט "נחשים הם לא מובנים".. קצת הזוי
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() כל הכתבות האלה ואפילו החיקויים בארץ נהדרת רק מושכים יותר ויותר רייטינג לתוכנית
נראה לי שאפילו בחלומות הכי ורודים של ערוץ 10 הם לא חלמו שהתוכנית תהיה כזאת מצליחה