|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עכשיו צרחנו אחד על השני כלוםן לא יעזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אני הולך וזהו מה הם ישימו לך כבר אזיקים ולא תצא מהבית2.תוכיח להם שזה לא עוצר את הגדילה רק ההפך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה הסיבה שהם לא מרשים לך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() חח גם לי היה משהו כזה
אבל חפרתי להם אמרו לי לא עזבתי קצת חפרתי יותר פעם הבאה בסוף הרשו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בוא ננסה לעזור לך למרות שרבתם
חכה קצת ואז תיקח את ההורים שלך לשיחה רגועה. עד אז תהיה ילד נחמד בבית תסביר להם כמה דברים בשיחה אבל תזכור להיות רגוע 1. יש חוק במדינה שמאפשר אימון של ילדים גם מתחת לגיל 14 בחדכ. זה מראה שאין בעיות בריאותיות עם אימון כל עוד הוא נעשה בצורה מסודרת. תבטיח להם שתתאמן לפי תוכנית ותזמין אותם לפגישה הראשונה במכון כדי שהם יתרשמו מהמקום ומהמדריך 2. תסביר להם שבחברה שבה למראה החיצוני יש חשיבות עבודה בחדכ מאד תעזור לך. זה יעלה לך את הביטחון העצמי. הרי מה לעשות.. בחברה שלנו מעדיפים אנשים עם שרירים על פני שמנים 3. עבודה בחדכ זה טוב לבריאות. כי זה ספורט וגם כולל תזונה נכונה 4.זה יכל לעזור לך גם בלימודים. לעשות הפסקת לימודים וללכת לאימון מוציא מהשיגרה של הלימודים מעלה את הארנלין ונותן עוד כוחות להמשיך ללמוד בימים בהם יש הרבה שיעורים או לימוד למבחנים. הרי כמה זמן אפשר לשבת ברציפות עם מחברות וספרים 5.אם הם ייתנו לך לעשות דבר שאתה אוהב זה יגרום לך להיות מאושר. ומה רוצים הורים יותר מאשר שהילדים שלהם יהיו מאושרים. בכלל תדגיש להם מה ייצא להם מכל העניין. כי אם הם נותנים לך לעשות משהו שאתה אוהב שהוא בסהכ דבר חיובי אז אתה תהיה הרבה יותר טוב בכל התחומים 6.ילדים שעוסקים בספורט מוציאים את המתחים שלהם בספורט ולא באלימות. זה דבר בדוק. בייחוד בחדכ שם אתה יכל להוציא את העצבים אפילו בצעקות 7. אם אתה עושה ספורט נוסף זה רק יתרום. הרי היום בכל ספורט הולכים הספורטאים גם לחדכ כדי לחזק את השרירים הרלוונטיים לספורט. גם שחקני הכדורסל בימינו הם מאד מאד שריריים בכל מקרה תדגיש כל הזמן כמה טוב ייצא להם מהעניין ושהשיחה תהיה ברוח טובה סליחה שיצא קצת ארוך אבל שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בטעות נשלח פעמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() הם לא מרשים לי בגלל שהם אומרים שאני לא יגדל יותר
אם יש לך מאמר שמוכיח שלו תשימו פםה לינק או את כל המאמר בבקשה אנהי חייב את זה ררר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אז תביא להם מאמרים שזה שטיות! זה מיתוס! לא חסרים מחקרים.
תביא להם דוגמאות! ארנולד שוורצנגר שהגיע למטר 86... תגיד להם שזה משפיע לטובה ! על צפיפות העצם! (וכל זה נכון..) כל הכבוג rrkk...אהבתי.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך דברים שאתה יכול לעשות:
1. תפתח את החלון ותעמוד לידו ותגיד להורים שלך: "אם אתם לא רושמים אותי לחדר כושר אני קופץ" אבל במקרה שאתה קומה ראשונה אז זה לא יעזור לך 2. תגיד להורים שלך שכל הכוסיות של השכבה הולכות רק עם הסוסים ואתה נדפקת עם כל המכוערות
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי פיתרון בשבילך דבר ראשון לא להיות ילדה קטנה בגלל שאתה בן 14 תעבוד בתור מחלק מקומונים בעיר שלך(בכול עיר חסר מחלקים) זה בדרך כלל פעם בשבוע לאיזה 4-3 שעות ותקבל על זה 150-200 שקל תעשה 2 אזורים בהתחלה (ישרוף לך חצי יום אבל אתה בטח לא לומד יום שישי) אבל תוך 3-4 חודשים תעשה את הכסף ואז לא תצתרך לשאול אף אחד
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() כסף זאת לא הבעיה פה
הם לא מרשים כי הם אומרים שזה לא לגילי וזה מסוכן לגדילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון הכי חשוב שאתה תדע שזה לא נכון וזה הכל שטויות!
דבר שני, דבר אם ההורים שלך, תגיד שאתה לא תיגע במישקולות ותישתמש רק במכשירים+ ריצה+ תעשה פילאטיס או משו פעמיים בשבוע, בזמן שכשתיהיה במכון תרביץ הארדקור אם דד ליפט כבד! (ההורים לא ידעו, ההורים לא ידאגו)