|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אפשר לגדל בלי שום צריכה מיוחדת, ואיזה מדווחים ואיזה, אני מגדל דגים בעבר היו לי מספר אק' פועלים בוא זמנית עם תאורות מטורפות שאתה יכול לגדל כל צמח, כנ"ל צריכה החשמל אצלי דיי גבוהה פי כמה מבבית רגיל בגלל כל החיות שאני מגדל יש חימומים לכל הבע"ח הפויקילותרמים ואף פעם לא באו הבייתה ולא בדקו, מה אתה משגל, אני יכול בלי שום בעיה לגדל בכל טרריום של טרנטולה אקזוטית / צפרדעים קאנאביס ולאף אחד אין שום דבר לבדוק את זה, מה גם שזה לא בעיה לגדל (אחד מהחברים שלי שתפסו גידל מלאאאאא בחצר) אז מה אתה מדבר שטויות ... ומטפטפים LSD ואסיד, וואו יש לך 5 מקורות שונים טירוף יש רק 200 אלף סוחרים בארץ.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הדוד של החבר שלי קיבל איידס מחברה שלו זה אומר שתפסיק להזדיין? די כבר עם השטויות האלה.
והומי, אם אתה תגדל לבד אתה סתם תכניס עשן לריאות ולא תרגיש כלום. זה לא כמו שאתה מגדל פרחים רק להשקות וזהו, זה מדע שלם. אני יודע ששמים פוסטינור וגלולות נגד הריון ביגלל ההורמונים בשביל שיגיע יותר חומר פעיל לפרח או משהו כזה, מעניין יהיה ליראות שתיל עם טסט' או משהו דומה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קיצור, איפה משה?
![]()
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אותה שאלה על קפסולת ה "חגיגת" שמסניפים/בולעים .
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי מושג על ההשפעות של זה על המוח אבל זה ממכר ת'תחת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אולי התכוונת ממכר לסטלה? זה כן, שמעתי מהרבה אנשים שמעתי שזה חומר שנועד להמריץ סוסים לפני תחרות, פשוט לא מצאתי מידע באינטנט אז אני שואל פה תמקצוענים :):):):)
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני גם מכיר שתיים שקצת הגזימו עם זה והם מכורים לזה אחושרמוטה.... (משו כמוד כדור וחצי ליום)... אהה והם מסניפים לא בולעים... ככה שאולי זה משנה משו.. בזה אין לי כבר מושג אהה ואמיר גם קוק עשוי מעלים של קוקה שמכינים איתם תה והאינדים לועסים אותם בידיוק כמו התימנים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם קוקה קולה עשויה מקוקה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חגיגית עשויה מגת כמו שתמנים אוכלים. מה ששים עליה זה משהו אחר.
בכל החרא הכימי אל תיגעו, Weed Ruls!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() כן ההשפעה של הסנפה שונה מבליעה כמו שאומרים , וכן יש הרבה אנשים שראיתי שמכורים לחרא הזה
סתם יושבים לא במסיבה ולא בכלום ומסניפים סתם משו חדש רציתי לדעת על זה יותר
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זה אותו דבר כמו סיגריה רק שזה תורם לך במשהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למריחואנה אין שום מרכיב ממכר, אתה יכול להתמכר לכיף שזה עושה לך, כמו שאתה יכול להתמכר לסקס או לעשיה ביד. ואיך אתה יודע שלא טיפטפו? בעיקר שזה בוף. על ירוק בדר"כ לא מטפטפים כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אמרת "לא יקרה לך כלום", די קל להבין שאמרת שזה בסדר.
אני לא אמרתי שזה ממכר, לא אמרתי כלום על חשיש כאן. רק אמרתי שזה שאתה אומר שזה טבעי לא אומר ש"לא יקרה כלום" בהכרח. ברור שזה משפיע על המח, זה כל הרעיון להזכירכם. אם זה מזיק או לא, זאת שאלה נפרדת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא על התערובת של הקוק והתכוונתי להשפע בטווח הארוך לא שניה אחרי שאתה מפיל ראש.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |