|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה היה רצף של דברים שקרו והובילו למה שקרה אל תפליצו סתם בלי שאתם יודעים מה קרה ... הם חיפשו את זה הבני זונות טוב אין מה לעשות לא נורא מיתחזקים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() bnei zonot
benahariya em bihlal ibdu et arosh shelaem abnei zonot aele ahrey ashaa 10 beerev nidbakim lekulam im sheelot meyutarot mistalbetim ve yordim aleha maze kos ima shelaem veshel kol amishtara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
למרות שהם מגזימים! מדברים אליהם יפה ועושים מה שהם אומרים ועדיין מתייחסים כמו חרא...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מישה נירשמתי היום למכון בקיבוץ סער
ביום ראשון אני יבוא לאימון ראשון פגשתי שם את אבי איזה אחד חיה אחלה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
u ahla gever vehaver veyesh arbe ma lilmod mimeno ![]() ahshav hazarti meimun gav miztaer sheen li ivrit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() עד שיבוא אחד שיפתח להם את הצורה והם ידביקו עליו תיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() חחחחחחחח,בגלל זה צריך ללכת איתם מכות בחבורות.
ואז אחרי שזיינת אותם הם פותחים לך תיק. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() טעות אחי..עצבנית..בכל מקרה אם אתה אשם אז תלמד מהטעות שלך אחי ואל תריב אם אנשים כאלו כל החבר'ה האלה סיימו שירות צבאי במג"ב ואין מצב שאתה או אני או רוני קולמן או כל אחד יריב איתם
אם הם טעו ונתפלו אליך אחי אז תנסה ללכת למח"ש למרות שאני לא הייתי הולך במקומך למה זה ברוב המקרים לא עוזר (מניסיון גם אני קבלתי מהם פעם מכות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וגם לא משנה תגבור עליהם או לא אתה גם תקבל מכות וגם תיק סתם להיתרחק מהם וכמה שיותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחח בילוש? אתה יודע כמה פוצצנו בלשים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() בלשים זה בדרך כלל עבריינים לשעבר שיודעים על כל הפשע ואיך זה עובד בישראל והם התחילו לעבוד בבילוש כחלק מעסקת טיעון על פשע גדול שהם עשו שבמקום כלא הם יעבדו כבלשים במשטרה, בדרך כלל הם מביאים מכות אם אתה מתחצף עליהם הם לא כמו שוטרים אסור להתפלצף עליהםםם
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() all cops are bosters
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
מי שנתפס סתם נגיד על גניבה או על מכות ואתה מדבר איתם יפה הם באים מכניסים אותך לחדר מזיינים לך תצורה ומוציאים ולא שמים זין בן כמה אתה עם מכשירי קשר מפוצצים אותך עד צאת הנשמה ככה הם, הם נהנים מזה..שיהיה להם בכיף זה רק מחזק
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אחי פשוט תפסיק להיות ערס